czarna33 20.05.05, 21:20 piątek... A ja jestem tak zmeczona ,że nawet nie potrafię się cieszyć perspektywą 4 dni wolnych.Czterech ,bo łaskawie urlop zaległy dali... Na smędzenie mi się zebrało kurde ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: No i masz ... 20.05.05, 21:41 U mnie tez dlugi weekend,urodziny krolowej),bedziemy sie leniwic....i winko saczyc) Odpowiedz Link
czarna33 Re: No i masz ... 20.05.05, 22:08 Tak..tylko że ja mam jutro na wesele smigać. A nastrój jak widać nieweselny.. Szlag by to. Odpowiedz Link
skiela1 Re: No i masz ... 20.05.05, 22:10 Tez bym chciala na wesele smignac,a najlepiej jakies wesele w kraju,tylko jak na razie nic sie nie zapowiada bo dopiero bylo jedne Odpowiedz Link
goonia Re: No i masz ... 20.05.05, 22:15 Podobno lepiej sie bedziesz bawic jak niechetnie idziesz na impreze. Milego weekendu i super zabawy. Pozdrawiam Goonia Ps. Dluga kapiel, dobry film i jutro bedziesz w doskonalym nastroju. Odpowiedz Link
czarna33 Re: No i masz ... 20.05.05, 22:19 No ja bym chciałą wierzyć w Twe słowa Goonia. Ale włosy mam do kitu..tzn z 4 cm nie dało się skrócić na dwa i bedą mi tak sterczały..Nie pomoże żeluj modeluj..a u fryca miejsc niet Odpowiedz Link
groha Re: No i masz ... 20.05.05, 22:31 Jestem pewna, że do jutra zdążysz się wyspać i odpocząć, a wtedy wszystko pójdzie, jak z płatka. Nawet maszyna zgrzyta, gdy zmęczona, a cóż dopiero człowiek, czyli zmęczenie usprawiedliwia smędzenie) Więc pomarudź jeszcze trochę, a potem - lulu Odpowiedz Link
czarna33 Re: No i masz ... 20.05.05, 22:40 Mrudzę... Włosy nie takie Wesele ach i och dla panny Młodej szkoda mi kumpla czyli Pana Młodego..ale to moje odczucie Paznokcie mi sie ten teges ..jeden mi się złamał i musiałam wszystkie do tego jednego doprowadzić czyli wygkladają ch... Jest jedyny poztyw!!! Hmm..panna młoda się łaskawie zgodziła,zebysmy ja z moimi znajomi siedzieli przy stole z para młodych ...Cieszyć się czy co ?? Odpowiedz Link
groha Re: No i masz ... 20.05.05, 22:58 Bo ja wiem, chyba się cieszyć? Zawsze lepiej być w samym centrum wydarzeń i atrakcji, nie? ) Kichaj na paznokcie! Nastaw się na dobrą zabawę i nie przejmuj drobiazgami. Przecież i tak będziesz wyglądać olśniewająco, czyż może być inaczej? Nie może! ) Odpowiedz Link
skiela1 Re: No i masz ... 20.05.05, 23:13 groha napisała: > Bo ja wiem, chyba się cieszyć? Zawsze lepiej być w samym centrum wydarzeń i > atrakcji, nie? ) Kichaj na paznokcie! Nastaw się na dobrą zabawę i nie > przejmuj drobiazgami. Przecież i tak będziesz wyglądać olśniewająco, czyż może > być inaczej? Nie może! ) Musi wygladac olsniewajaco,przeciez bedzie na kazdym zdjeciu)))))) Odpowiedz Link
skiela1 Bo milosc jest ta niedziela 21.05.05, 21:05 Na ktora sie czeka z nadzieja wiele dni I wreszcie masz niedziele swa I nagle nie wiesz co zrobic z nia. Odpowiedz Link
czarna33 Re: Bo milosc jest ta niedziela 22.05.05, 06:27 Dotarłam z wesela)) I nie chce mi się spać A było ..zajebiście(niesalonowe słowo ..wiem ) Odpowiedz Link
jackussi Re: Bo milosc jest ta niedziela 22.05.05, 16:58 jackussi napisał: > I zdaj raport z wesela.Z pewnoscia będzie udane No więc......??????? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Bo milosc jest ta niedziela 22.05.05, 17:33 czarna33 napisała: > Dotarłam z wesela)) > I nie chce mi się spać > A było ..zajebiście(niesalonowe słowo ..wiem ) Gdzie bylo?w restauracji? Odpowiedz Link
groha Re: No i masz ... 20.05.05, 23:20 ))) Czarna, ale uważaj - nie przyćmij panny młodej, bo śmiertelnie się jej narazisz) Odpowiedz Link
jackussi Re: No i masz ... 21.05.05, 08:17 I zdaj ra[port z wesela.Z pewnoscia będzie udane Odpowiedz Link