agnie_szka9 21.06.05, 16:06 ja mam brązowe. a dowodzie napisałam sobie piwne. czy to jakaś duża różnica?? (mozna było wpisać i brązowe i piwne) a Wy? jakiego koloru macie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary.austin Re: kolor oczu 21.06.05, 16:09 Kłopotliwe pytanie... nie potrafię określić tego koloru Odpowiedz Link
kohol Re: kolor oczu 21.06.05, 16:09 A ja mam szaroniebieskie A wpisałam sobie niebieskie. Ale koleżanka wpisała sobie zgodie z prawdą - brązowe, a pani w okienku na nią popatrzyła i powiedziała: "Co mi tu pani pisze, pani przecież ma czarne oczy!" i wpisała jej czarne. Odpowiedz Link
skiela1 Re: kolor oczu 21.06.05, 16:11 w dokumentach mam wpisane brown,ale tak naprawde to ja nie wiem jakie one sa) Odpowiedz Link
zeppelia Re: kolor oczu 21.06.05, 16:17 a ja mam zielone. Jak jestem zła lub zmęczona to ciemnozielone, jak smutna, płacząca jasnozielone. Poza tym zielone zwyczajnie w humorze neutralnym i radosnym Odpowiedz Link
f.l.y Re: kolor oczu 21.06.05, 16:27 mam zielone... czasami zakładam oczy "zieleńszy odcień zieleni" tzn szkła kontaktowe Odpowiedz Link
matya Re: kolor oczu 21.06.05, 17:40 to niesamowite! naprawde az tyle osob ma zielone oczy?? to gdzie oni sie chowaja? ja nie spotkalam jeszcze w zyciu osoby, o ktorej moglabym powiedzic BEZ zastanowienia i od reki ze ma zielone oczy okreslenie "zielone" przychodzi zwykle droga eliminacji: eeeee, no.... w sumie... to... no, zielone. jednak zazwyczaj to dlatego ze najbardziej sa do zielonego zblizone. ale zeby tak spojrzec na kogos i od razu powiedziec: "ZIELONE" to nie ja mam jakies takie szar-niebieskie Odpowiedz Link
zettrzy Re: kolor oczu 21.06.05, 19:07 moje intensywnie niebieskie aczkolwiek zdarzylo sie pare razy, wieczorem i w marnie oswietlonym pomieszczeniu, ze mnie oskarzono o oczy zielone Odpowiedz Link
barti111 Re: kolor oczu 21.06.05, 21:49 smutne i płaczące.dziś nic już ich nie pocieszy( Odpowiedz Link
skiela1 Re: kolor oczu 21.06.05, 21:50 barti111 napisał: > smutne i płaczące.dziś nic już ich nie pocieszy( no bo tez zaczne beczec Odpowiedz Link
zeppelia Re: kolor oczu 21.06.05, 21:50 barti111 napisał: > smutne i płaczące.dziś nic już ich nie pocieszy( jak nie dziś, to jutro Odpowiedz Link
zettrzy Re: kolor oczu 21.06.05, 23:34 barti111 napisał: > smutne i płaczące.dziś nic już ich nie pocieszy( skad ta pewnosc? Odpowiedz Link