rembert 08.07.05, 08:46 wreszcie. Po całym tygodniu i dzisiejszej pracy urywam się na basen. Uwielbiam wodę! Zawsze mam wrażenie, że pływanie pobudza wszystkie mięśnie. Post factum czuję się jak nowonarodzony. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skorpioniczka Re: na basen 08.07.05, 09:44 To całkiem dobry pomysł Chyba zbiorę rodzinkę i też pójdziemy Odpowiedz Link
rembert Re: na basen 08.07.05, 15:32 Aquapark w Pruszkowie. Zapraszam. Broń zostawiamy w szatni Odpowiedz Link
sloggi Re: na basen 08.07.05, 12:17 rembert napisał: > wreszcie. Po całym tygodniu i dzisiejszej pracy urywam się na basen. > Uwielbiam wodę! Zawsze mam wrażenie, że pływanie pobudza wszystkie mięśnie. > Post factum czuję się jak nowonarodzony. A może tak rower przywlecz? Odpowiedz Link
f.l.y Re: na basen 08.07.05, 13:50 a rembert to ten basen w Warszawce chce 'zaliczyć' w ramach wycieczki bez PTTKu? może basenowe spotkanie integracyjne dla salonowiczów? Odpowiedz Link
rembert Re: na basen 08.07.05, 15:45 basen jest w Pruszkowie - już zostałem oprowadzony Odpowiedz Link
rembert Re: na basen 08.07.05, 15:36 nie mam go tu. Przywiozę jak będę transportował meble do Ząbek. Jakoś mi się ostatnio nie chciało wlec go w ten upał pociągiem. Nawet nie wiem czy jest taka możliwość. No chyba, że ktoś zna wypożyczalnię rowerów Odpowiedz Link
sloggi Re: na basen 08.07.05, 18:52 Bilet na rower kosztuje 10 zł. na terenie całego kraju. A meble to Ty przywieziesz na jesieni. Odpowiedz Link
zettrzy Re: na basen 08.07.05, 18:46 heh, umrzesz z zazdrosci - mam basen w budynku, wystarczy zejsc na dol, co prawda jest to odkryty basen, ale naprzeciwko - tak, rowno po drugiej stronie ulicy - jest YMCA i kryty basen, do uzytku przez caly rok po prostu nic tylko siedziec w chlorowanej wodzie Odpowiedz Link
very_famous Re: na basen 08.07.05, 20:56 Moczenie się w odkrytym basenie pod wieczór... no tu mnie zeżarło, bo naprzeciwko u mnie to tylko stawy z kaczkami Odpowiedz Link
skiela1 Re: na basen 28.08.05, 23:37 sloggi napisał: > Dziś chodzi za mną sauna i jacuzzi. Powiedz,zeby sie odczepili Odpowiedz Link
skiela1 Re: na basen 28.08.05, 23:45 sloggi napisał: > Mam ochotę się zrelaksować. jeszcze bardziej? czyzby matka dziecka znow dzwonila?))))))))) Odpowiedz Link
gorszycielka Re: na basen 29.08.05, 00:48 Wnioskuje, ze Sauna to jakis Azjata (Chinczyk?), a Jakuzzi to Wloch? Oj, niebezpieczne powiazanie... skiela1 napisała: > sloggi napisał: > > > Dziś chodzi za mną sauna i jacuzzi. > Powiedz,zeby sie odczepili Odpowiedz Link