zettrzy 10.07.05, 03:10 ze Einstein mial racje. Czas jest wzgledny. Prosze: wpisalam sie na 5 minut, tyle tu pobylam, a aparatura mi wyswietla 95 minut. Oczywiscie, 95 wzgledem siebie, bo wzgledem mnie to naprawde 5, moze mniej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: mam dowod 10.07.05, 03:14 Ufffff. Już myslałem, że obaliłaś teorię Einsteina. Kumpla ojczym obalił i jest od kilku lat w psychiatryku. Odpowiedz Link
zettrzy Re: mam dowod 10.07.05, 18:50 hmmm, w psychiatryku mowisz? niezla perspektywa - przyzwoite zarelko, calodobowa opieka, nic do roboty, zadnych problemow w takich ukladach wezme sie za obalanie tej teorii, moze mi wyjdzie Odpowiedz Link
impostor Re: mam dowod 10.07.05, 20:14 to ja sie biore za pitagorasa. juz raz mi prawie wyszlo ))) ...tylko potem okazalo sie ze pomylilem znaki... (( Odpowiedz Link
groha Re: mam dowod 10.07.05, 21:42 zettrzy napisała: > hmmm, w psychiatryku mowisz? niezla perspektywa - przyzwoite zarelko, calodobowa opieka, nic do roboty, zadnych problemow Żadnych problemów? Tam głowy wysiadają od nadmiaru wyimaginowanych... Odpowiedz Link
skiela1 Re: mam dowod 10.07.05, 21:52 groha napisała: > > Żadnych problemów? Tam głowy wysiadają od nadmiaru wyimaginowanych... Tez bym sie nie zamienila na te luksusy Odpowiedz Link
zettrzy Re: mam dowod 11.07.05, 01:42 groha napisała: > zettrzy napisała: > > > hmmm, w psychiatryku mowisz? niezla perspektywa - przyzwoite zarelko, > calodobowa opieka, nic do roboty, zadnych problemow > > Żadnych problemów? Tam głowy wysiadają od nadmiaru wyimaginowanych... no nie wiem czy bycie wieza Eiffla to az taki problem Odpowiedz Link