iwusia 10.08.05, 13:33 no niech mi teraz kacapy powiedza że to czysty przypadek! wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2863108.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_famous Re: bolesna "dziecinada" 10.08.05, 13:36 Ciekawi mnie co na to nasza dyplomacja.... znowu schowają głowę w piasek? Odpowiedz Link
iwusia Re: bolesna "dziecinada" 10.08.05, 13:39 nasza dyplomacja dyplomatycznie otworzy okno i bedzie próbowała śmierdzacego bąka wywietrzyć,ale niestety zostaje ogólne wrażenie. Odpowiedz Link
bogulo Re: bolesna "dziecinada" 10.08.05, 13:49 a co wy bidusie myslicie? z duzym to zawsze sie przegrywa, tym bardziej jak ten duzy ma taki chlonny rynek i kilka atomowek, toz to norma Odpowiedz Link
iwusia Re: bolesna "dziecinada" 10.08.05, 14:52 bidusia od bidonu?! he he he he ok ok ja wiem że duży moze więcej ale czasy wujaszka Stalina i żelaznej kurtyny juz dawno poszły sie ... no! ale widze że wracają do starych metod i nawyków, albo tez nigdy ich nie stracili Odpowiedz Link
very_famous Re: bolesna "dziecinada" 10.08.05, 15:10 Bo te stare metody to były "dobre"i sprawdzone. Odpowiedz Link
rembert Re: bolesna "dziecinada" 10.08.05, 15:13 tego typu chamstwo przekracza już wszelkie granice. Chociaż naprawdę nie wiem na ile jest to inspirowane przez władze, a na ile kilku nacjonalistów mści się za dzieci dyplomatów. Po tym jak rosyjskie media nas przedstawiły wszystko jest możliwe. Odpowiedz Link
very_famous Re: bolesna "dziecinada" 10.08.05, 15:15 Media rosyjskie, białoruskie... które następne? Odpowiedz Link
bogulo Re: bolesna "dziecinada" 10.08.05, 15:21 a fidel za co? za to ze nie pale jego cygar?! to spiesze z informacja, ze w celu niezaogniania stosunkow polsko-kubanskich jak spotkam to nabede owe cygara na drodze kupna-sprzedazy i sobie grzecznie wypale Odpowiedz Link
iwusia Re: bolesna "dziecinada" 10.08.05, 15:41 bogulo napisał: > a fidel za co? w imie rewolucji! Odpowiedz Link
groha Re: bolesna "dziecinada" 10.08.05, 15:33 My im "kacapy", oni nam "polskie pany"... I tak się kręci ta nasza historia. Która, jak widać, kołem się toczy. Odpowiedz Link
rembert Re: bolesna "dziecinada" 10.08.05, 15:39 Tylko patrzeć, a nasze łysolce zaczną szukać zemsty. Paranoja. Odpowiedz Link
iwusia Re: bolesna "dziecinada" 10.08.05, 15:40 to okreslenie mam tylko na specjalne okazje! Odpowiedz Link
groha Re: bolesna "dziecinada" 10.08.05, 16:16 To określenie jest u nas zakorzenione. Brońmy się przed tym. Boli, gdy o nas mówią lekceważąco: "Polaczki", "polactwo", a to jest właśnie jedna z przyczyn - tak łatwo przychodzi nam nie lubić innych. I siebie też, niestety. Odpowiedz Link
iwusia Re: bolesna "dziecinada" 11.08.05, 10:33 groha napisała: > To określenie jest u nas zakorzenione. a dziwiasz się? bo ja nie. Brońmy się przed tym. oczywiście, szanujmy innych nawet jak nie szanuja nas. Boli, gdy o nas > mówią lekceważąco: "Polaczki", "polactwo", a to jest właśnie jedna z przyczyn - > > tak łatwo przychodzi nam nie lubić innych. I siebie też, niestety. to raczej jest nie do wyplenienia. Odpowiedz Link