sloggi 28.09.05, 07:00 Co Was budzi rano? U mnie pierwszy jest budzik, później komórka, a na końcu włącza się radio Eska. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: Budzimy się 28.09.05, 08:28 Sama sie budzę, zegar biologiczny jest moim najlepszym budzikiem Odpowiedz Link
jolajola1 Re: Budzimy się 28.09.05, 08:30 3 lub 4 komórki, zalezy, ile nas w domu jest danego dnia potem elektroniczny pipek nad moją głową a na koniec dla śpiochów nastawione jest w kuchni radio z alarmem, umarłego podnosi i do biegu zmusza przynajmniej raz w tygodniu zdaża się, ze nikt nie zdąży sie rozbudzić przez właczeniem alarmu.... a potem to wszyscy biegna na wyscigi, żeby wyłączyć wszyscy lubimy spać, zwłaszcza rano Odpowiedz Link
jutka1 Re: Budzimy się 28.09.05, 08:43 Przepraszam, palec sie omsknal. Ostatnio najpierw sie budze ja, potem wyje budzik w komorce, a potem normalny budzik Odpowiedz Link
modern_witch Re: Budzimy się 28.09.05, 09:11 sloggi napisał: > Co Was budzi rano? wściekly miauk oznaczający "wstawaj i daj jeść" czasem wyprzedza go komórka, ale zwykle to jednak on wyprzedza komórkę. Jak miauk nie pomoże, dochodzi do tego subtelne, ale stanowcze ugryzienie w rękę Odpowiedz Link
saqqara Re: Budzimy się 28.09.05, 09:23 komorka, a razem z nim jamnik wskakujacy na glowe w radosnym szale. potem eska, w samochodzie inni kierowcy pokazujacy mi srodkowy palec... Odpowiedz Link
modern_witch Re: Budzimy się 28.09.05, 09:26 a, zapomniałabym, czasem mnie budzi zapach kawy przynoszonej do łózka z romantycznym tekstem "dobra, masz to paskudztwo". To się dzieje w takie dni, jak np. nakarmię kota i stwierdzę "mam to gdzieś, idę spać dalej". Ryzykowne trochę na szczęście nie musze być w pracy o "konkretnej godzinie". Odpowiedz Link
f.l.y Re: Budzimy się 28.09.05, 09:33 dzisiaj ok. 6 rano obudził mnie alarm u sąsiadów z dołu.... zazwyczaj o tej porze budzą mnie koparki, ciężarówki, nieco póżniej jakieś warczące urządzenia na pobliskiej budowie.... budzik mam nastawiony w komórce - rzaaadko z niego korzystam, budzę się przed.. jak śpię poza domem, budzi mnie alarm mojego samochodu na parkingu wrażliwy jest na przejazd jednego rozgruchotanego forda, którego kierowca dodając gazu stojąc w miejscu pobudza mój samochód i ma z tego ubaw.... planuję zemstę doskonałą ;P Odpowiedz Link
jasmin33 Re: Budzimy się 28.09.05, 09:32 Zwykle nieodparta potrzeba wysiusiania się. Potem , nie ma sensu podosypiać... Odpowiedz Link
mrouh Re: Budzimy się 28.09.05, 10:10 Mnie też gna do wc, ale zazwyczaj o piątej rano albo innej szalonej godinie (np. w sobotę o 6:30) i potem idę jednak spać. A jak muszę wstać na rano do pracy, proszę Lubego o pobudkę przed jego wyjściem. Mam specjalne słowo, na które się budzę a mianowicie... "szur-szczur". Bardzo romantycznie, prawda? Odpowiedz Link