sloggi 28.09.05, 21:49 Na jednym forum mnie lubisz, na innym nie do końca (mam na myśli pewien wycięty wątek na forum L.). Zatem jak to z Tobą jest? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rene8 Re: Zeta3 28.09.05, 21:56 no właśnie! obgadujesz Nas "elegancko" po świńsku! i nie masz za grosz lojalności? a moze masz schizofrenie? wtedy będziemy bardziej tolerancyjni. Odpowiedz Link
rene8 Re: Zeta3 28.09.05, 22:22 nIe tylko sloggiego! jest większe grono! najbardziej ubolewam nad swoją pozycją! To straszne jak ona tak może! Odpowiedz Link
rene8 Re: Zeta3 28.09.05, 22:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33778&w=29224521&a=29263130 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33778 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33778&w=29523343 Miłej lektury. Odpowiedz Link
rene8 Re: Zeta3 28.09.05, 22:31 Ja oczywiście ironizuje. Ale jest takie forum w którym Z3 robi nam reklame. Oj przesdziłam z ta reklamą bo tam pisza 2 osoby.(w przypływie radości ktos wstąpi, ale na chwilunie) Odpowiedz Link
very_famous Re: Zeta3 28.09.05, 22:39 I co przejmujecie się tym tak mocno? Niech "se" pisze. Wychodzi z czasem szydło z wora. Osobiście to mnie to wali. Odpowiedz Link
rene8 Re: Zeta3 28.09.05, 22:46 jak jestes taka lojalna do matusza to po co włazisz na salon? mnie nie wali co ty wypisujesz! bo mnie to przeraża! Odpowiedz Link
sloggi Re: Zeta3 28.09.05, 22:47 zettrzy napisała: > to jest vendetta, za zablokowanie Mateusza > kwiiik! Vendettę to możesz sobie robić w zamkniętej łazience. Kolega Mateusz ma swoje forum, na którym czujesz się oblatana jak świński ryj po korycie i tam tematyka okołochlewiena jest na miejscu. To śmieszne, że wywlekasz tematy z tego forum i w bezceremonialny sposób ośmieszasz tam rezydentów salonu. No chyba, że stałaś się "Zettrzy, świnka z ryjem". Wtedy zrobimy zrzutę na ziemniaki z osypka i z prześlemy pod wskazany adres. A jak szynki pod talia podrosną to pieniek i na Boże Narodzenie jak znalazł. Zastanów się kobieto co robisz, bo rozczarowujesz nas maksymalnie. Odpowiedz Link
zo_h Re: Zeta3 28.09.05, 22:49 Ja od razu zapowiadam ... nie jadam mięsa . Nie zrzucam się na ziemniaki ... . Odpowiedz Link
vitalia Re: Zeta3 28.09.05, 22:58 zo_h napisał: > Ja od razu zapowiadam ... nie jadam mięsa . Nie zrzucam się na ziemniaki ... Tym bardziej wieprzowiny. Odpowiedz Link
vitalia Re: Zeta3 28.09.05, 22:56 Qrde a ja tak lubiłam zetrzy...Co to się porobiło no.Dlaczego ludzie robią takie rzeczy.? życie forumowe !!!!!!!! Odpowiedz Link
very_famous Re: Zeta3 28.09.05, 22:59 Bo są ludzie i ludzie. Jedni są w porządku a inni wredni i zakłamani. Jak to w życiu. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Zeta3 28.09.05, 23:11 sloggi napisał: > Chyba znudziło jej się rezydowanie na salonie. A ja mam nadzieje,ze przeprosi. Odpowiedz Link
frida2 Re: Zeta3 28.09.05, 23:12 skiela1 napisała: > A ja mam nadzieje,ze przeprosi. Ty to masz wiarę w ludzi Odpowiedz Link
skiela1 Re: Zeta3 28.09.05, 23:15 frida2 napisała: > skiela1 napisała: > > > A ja mam nadzieje,ze przeprosi. > > Ty to masz wiarę w ludzi Wiesz frida,ja kiedys mala gafe tez popelnilam(dzien do nocy w porownaniu z tym,)ale przeprosilam.Czarne na bialym. Odpowiedz Link
frida2 Re: Zeta3 28.09.05, 23:17 skiela1 napisała: > Wiesz frida,ja kiedys mala gafe tez popelnilam(dzien do nocy w porownaniu z > tym,)ale przeprosilam.Czarne na bialym. Skiela, Ty nie porównuj zachowania owej pani do swojego, proszę Cię. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Zeta3 28.09.05, 23:00 vitalia napisała: > Qrde a ja tak lubiłam zetrzy...Co to się porobiło no.Dlaczego ludzie robią > takie rzeczy.? życie forumowe !!!!!!!! Vitalka,zycie forumowe tez moze byc na poziomie. Wazne zeby sie nie obrazac i miec szacunek do siebie. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Zeta3 28.09.05, 23:13 vitalia napisała: > No tak,,ale żeby z salonu od razu do chlewu ? To nie problem.Ja to szanuje.Ale jak ktos probuje zrobic mi z Salonu chlew to mi sie to nie podoba Odpowiedz Link
skiela1 Re: Zeta3 28.09.05, 23:08 zettrzy napisała: > to jest vendetta, za zablokowanie Mateusza > kwiiik! Nie badz smieszna,teraz to zachowujesz sie jak przedszolak-"pse pani a lon tez mnie uderzyl".mateusz ma swoje forum i jezeli ci pasuje nikt Ci nie broni tam uczestniczyc ale kobieto nie obrazaj i nie wysmiewaj ludzi.Drwisz sobie ze mnie ze Sloggiego a tak na prawde to z kazdego.Masz jakas potrzebe zeby irytowac ludzi?wyglada ze tak.Pamietaj,ze my jestesmy prawdziwi a nie jakis wymysl wirtualny.Mamy swoje uczucia i tez reagujemy.Nie wstyd Ci?Gdyby to byl jakis malolat ,nawet bym nie zareagowala ale TY? Odpowiedz Link
frida2 Re: Zeta3 28.09.05, 23:10 zettrzy napisała: > kwiiik! łał, ale masz gadane, ja nie mogę. Odpowiedz Link
modern_witch Re: Zeta3 29.09.05, 09:20 Nie wiem, smutno mi się zrobiło... Zauważyłam, że jak już się na jakimś forum znajdę i trochę pobędę, zaczynam się czuć bezpiecznie i "zapominam", że jestem w miejscu publicznym. Dziwnie się potem czuję, jak się coś zaczyna dziać, co to poczucie bezpieczeństwa zaburza... a takie coś zaburza je bardzo. Tu się ciągle czuję gościem i staram zachowywac jak gosć, mam nadzieje, że nie uciążliwy, na innym moim ulubionym forum już jestem zadomowiona ale zawsze "odchorowuję" wszelkie konflikty. W takich sytuacjach mam się ochotę wycofać i nie pisać za dużo, bo pojawia się takie wrażenie, że "wszystko co powiesz, może zostać wykorzystane przeciwko tobie". Też się tak czujecie? Odpowiedz Link
gagunia Re: Zeta3 29.09.05, 09:55 Bardzo trudno jest mi sie wyzbyc pewnej blokady i dystansu, do konca otworzyc i zaufac. Nawet w miejscach, w ktorych czuje sie dobrze. Juz kilka razy bylam swiadkiem takich wlasnie akcji i to mnie utwierdza w przekonaniu, ze nie warto sie do konca angazowac. Chociaz wiem, ze dla wielu moze to byc krzywdzace. No i dlatego z moich znajomosci netowych bardzo niewiele przetrwalo probe czasu - to dziala w obie strony i moj dystans niejednego zrazil. Odpowiedz Link
zo_h Re: Zeta3 29.09.05, 12:53 Prawdę mówiąc to nie czuje się tak. Od zawsze do inetrnetu podchodzę z pewną dozą dystansu. To ze ktoś budzi nasze zaufanie nie jest równoznaczne z tym że jego intencje są w pełni szczere. Troszkę dystansu do wszystkiego i nie będziesz czuć się zagrożona. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Zeta3 29.09.05, 20:45 tak, choć tutaj jestem gościem-czytaczem raczej. ale podoba się mnie nastrojek tegoż foruma Sloggiego, bo mnie przypomina inne forum nastrojowe, od którego zaczął sie mój byt netowy na gazecie.pl. ))))) Odpowiedz Link
nauma Re: Zeta3 29.09.05, 10:37 Mię ta warchlaczyca też wyprowadziła z równowagi, robiąc ze mnie babcinego dręczyciela Odpowiedz Link
tititaca !!!!!!!!!!! Apel o dystans !!!!!!!!!!!!!!!!! 29.09.05, 11:34 Spoko, nic tak nie podnosi napiecia, jak obecnosc Czarnego Charakteru. Pozwolmy Zet3 odgrywac ta role, nie emocjonujac sie przy tym nadmiernie. Ona ma specyficzny charakter, ale jest inteligentna i ozywia nam dyskusje. Odpowiedz Link
skiela1 Re: !!!!!!!!!!! Apel o dystans !!!!!!!!!!!!!!!!! 29.09.05, 19:38 tititaca napisała: Ona ma specyficzny charakter, ale jest inteligentna i ozywia nam dyskusje. Ozywia?raczej irytuje i miesza z inwentarzem. ;P Odpowiedz Link
impostor Re: Zeta3 29.09.05, 11:55 wiecie co? cale to gadanie to dla tej swinskiej parki tylko woda na mlyn... w dupie ich mam Odpowiedz Link