dario05 23.10.05, 21:57 "W związku z wygraną Lecha Kaczyńskiego, uprasza się ludzi światłych o założenie w dniu jutrzejszym ciemnych rzeczy na znak żaloby". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dario05 Re: Jutro 23.10.05, 22:00 Ustanowmy 23 pazdziernika, dniem zaloby narodowej. O! Odpowiedz Link
rene8 Czy od jutra? 23.10.05, 22:11 Na drób zwany kaczką będziemy musieli mówic inaczej? (duck?) Oczywiście w ramach szacunku dla tfu...presidenta. Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy od jutra? 23.10.05, 22:15 To będzie można jeszcze jeść kacz.....znaczy "ducki"? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Czy od jutra? 23.10.05, 22:16 rene8 napisała: > Na drób zwany kaczką będziemy musieli mówic inaczej? (duck?) > Oczywiście w ramach szacunku dla tfu...presidenta. A bojkotowac te kaczki,gesi i inny drob.Choroba sie zbliza. Odpowiedz Link
wedrowiec2 duck kojarzy mi się z duce:((( 23.10.05, 22:19 Nie mogę. Jutro moja mama ma mieć operację. Wolę być przy niej w pogodnych kolorach. Wystarczy, że myśli będę posępne. Odpowiedz Link
bartoszcze Re: Jutro 23.10.05, 23:19 Juz uprasowałem białą koszulę, ale garnitur ciemny - może być? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Jutro 23.10.05, 23:20 bartoszcze napisał: > Juz uprasowałem białą koszulę, ale garnitur ciemny - może być? > Krawat musi byc czarny albo bardzo ciemny....no tak jak na pogrzeb Odpowiedz Link
groha Re: Jutro 23.10.05, 23:26 Nawet mi się ten pomysł podoba. Idę czyścić czarny żakiet z kociego futra. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Jutro 23.10.05, 23:28 groha napisała: > Nawet mi się ten pomysł podoba. Idę czyścić czarny żakiet z kociego futra. Zzzzzzzzzzz koooooooooooocieggo czeeego? W piora po kaczce sie ustroj))) Odpowiedz Link
groha Re: Jutro 23.10.05, 23:54 skiela1 napisała: > groha napisała: > > > Nawet mi się ten pomysł podoba. Idę czyścić czarny żakiet z kociego futra > . > Zzzzzzzzzzz koooooooooooocieggo czeeego? > W piora po kaczce sie ustroj))) O pardon bardzo! U mnie w domu nie było, nie ma i nigdy nie będzie żadnych kaczek! ) Za to kociego futra pod dostatkiem. A w ogóle, to trochę tak się czuję, jak ten z pawim piórem. Ten, co to mu się ostał ino sznur... Odpowiedz Link
f.l.y Re: Jutro 24.10.05, 10:01 zwykle nie ulegam takim propozycjom... ale jutro możecie na mnie liczyć....będę jedną wielką czernią... Odpowiedz Link
dario05 Re: Jutro 24.10.05, 15:35 Dziaisj nawet pani Kaczynska na wreczeniu nominacji przez Kwasniewskiego, byla na czarno Odpowiedz Link
tamitthecat Re: Jutro 23.10.05, 23:30 No to mam drobniutki problem...od jakiegoś miesiąca urządzam sobie powrót do przeszłości i chodze w ciuchach a la gotyckie lata 90, wiecie czerń, aksamit,koronki troche fioletu...jak ja mam tą żałobe więcej wyrazić? Ewentalna opcja to wariant indyjski-cala na biało...tak jak Imogena u Zembatego;-P Odpowiedz Link
groha Re: Jutro 23.10.05, 23:42 tamitthecat napisała: > No to mam drobniutki problem...od jakiegoś miesiąca urządzam sobie powrót do > przeszłości i chodze w ciuchach a la gotyckie lata 90, wiecie czerń, > aksamit,koronki troche fioletu...jak ja mam tą żałobe więcej wyrazić? Ewentalna opcja to wariant indyjski-cala na biało...tak jak Imogena u Zembatego;-P Nie przejmuj się. Czujemy się dzisiaj, jak w zimnej, rodzinnej kryptce, więc wszystko pasuje: aksamit, czerń i fiolet. Koronki też. Odpowiedz Link