jasmin33 25.10.05, 18:52 ...tylko, proszę, nikomu o tym nie mówcie. Musiałam to wykrzyczeć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek854 Re: JESTEM W CIĄŻY... 25.10.05, 19:00 nie martw sie... Może to nie Twoje? A poważnie - gratulacje Odpowiedz Link
jasmin33 Re: JESTEM W CIĄŻY... 25.10.05, 19:04 Nie wiem dlaczego, ale ilekroć widzę Twoja sygnaturkę, ryj mi się wykrzywia od ucha do ucha w dzikim usmiechu ))) Dziekuje Odpowiedz Link
tomek854 Re: JESTEM W CIĄŻY... 25.10.05, 19:14 Staram sie jak moge. Dobrze ze te wybory byly, bo juz nie mialem pomyslu na sygnaturki Odpowiedz Link
xysztov Re: JESTEM W CIĄŻY... 25.10.05, 19:06 gratuluję! i oczywiście nikomu nie powiem Odpowiedz Link
gwiazda111 Re: JESTEM W CIĄŻY... 25.10.05, 19:44 gratulacje to chyba najlepszy moment w życiu Odpowiedz Link
rene8 Re: JESTEM W CIĄŻY... 25.10.05, 19:58 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ty wiesz co ja myślę... Odpowiedz Link
adhamah Re: JESTEM W CIĄŻY... 25.10.05, 21:47 GRATULACJE!!!! Ok! Zostanie to między nami Odpowiedz Link
tommy2222 Re: JESTEM W CIĄŻY... 25.10.05, 22:05 gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tatus już wie ?? Odpowiedz Link
tomek854 Re: JESTEM W CIĄŻY... 26.10.05, 01:20 > Ok! Zostanie to między nami No pewnie! Pełny sekret! Nie wyjdzie poza internet... Odpowiedz Link
groha Re: JESTEM W CIĄŻY... 25.10.05, 23:42 Dbaj o siebie i o ten swój skarb Cały s@lon trzyma za Was kciuki Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: JESTEM W CIĄŻY... 26.10.05, 07:33 Gratulacje.Nic i nikomu ani mru mru Odpowiedz Link
f.l.y Re: JESTEM W CIĄŻY... 26.10.05, 09:22 wiedz, że wszystkie ciepłe myśli s@lonowiczów są przy Tobie maleństwo będzie miało tu sporo ciotek i wujków trzymam kciuki za wszystko...za zdrówko i za plany.... a przy każdej wizycie w Warszawie wiedz, że będziesz miała gdzie podrzucić maleństwo do popilnowania, a sama będziesz mogła 'poszaleć' trzymaj się cieplutko! no i oczywiście, że nikomu nie powiem Odpowiedz Link
barwa1 Re: JESTEM W CIĄŻY... 26.10.05, 09:34 Gratuluję Tobie i przyszłemu tatusiowi! Niech dzieciaczek rośnie w atmosferze miłości i radości! ) Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: JESTEM W CIĄŻY... 26.10.05, 09:37 Jasminko, gratuluję) i troszkę zazdroszczę... teraz nikt Ci niczego nie odmówi, bo się będzie bał mysz dbaj o siebie i nie przemęczaj zbytnio. csiiiiiiii...ani słówka;-D Odpowiedz Link
randia Re: JESTEM W CIĄŻY... 26.10.05, 09:43 Wszystkiego najlepszego...i wypoczywaj duuużo, bo później nie bedzie czasu, tak przez 2-3 lata...))))))))))) Odpowiedz Link
towita Re: JESTEM W CIĄŻY... 26.10.05, 09:48 Pozdrawiamy Was cieplutko i życzymy szczęścia. Odpowiedz Link
margala to minie 26.10.05, 09:50 serdecznie gratuluję. też razem z żoną jestem w 7 miesiącu ciąży. polecam forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=585i forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10669 pozdrawiaM. Odpowiedz Link
eulalija Re: JESTEM W CIĄŻY... 26.10.05, 10:02 Nic się nie przejmuj. Dziewięć miesięcy przeleci nie wiadomo kiedy, potem kilkanaście lat pracowania na siwe włosy i będzie z głowy. A poważnie to gratuluję, życzę wszystkiego jak najlepszego. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: JESTEM W CIĄŻY... 26.10.05, 10:38 gratulacje! chyba jednak powiesz o tym panu, który ma 50% udziałów w tym przedsięwzięciu? dbaj o siebie Odpowiedz Link
jasmin33 Re: JESTEM W CIĄŻY... 26.10.05, 11:29 bardzo wszystkim dziękuję.Dziękuję za ciepło i serdeczność.Tego mi teraz najbardziej potrzeba.A mało go. Oczywiście cieszę się.Pragnę i już kocham to dzieciatko,mimo iż wyglada jak niewykształcona kijanka. Bądźcie nam ciociami i wójkami, bo mało wokół nas przychylnosci. O dzidziusiu co posanowił porezydować w moim brzuszku wiedzą jedynie : mama-ja, tata-on,i s@lonowicze-wy. I niech tak pozostanie-nie mówcie o tym nikomu. jeszcze raz dziękuję Ps. przyzwyczajajcie się do faktu, ze zadręczała i zamęczała was będę-do obrzydzenia- moją ciążą. A co, kogoś muszę )))) Odpowiedz Link
jasmin33 Re: JESTEM W CIĄŻY... 26.10.05, 11:31 nie "wójek" a "wujek" - wiem, ale co, teraz mi wszystko wolno!! ) Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: JESTEM W CIĄŻY... 26.10.05, 11:32 No i bardzo dobrze ,że wie o tym takie wąskie grono.Ja Cię tylko o jedno proszę!!Nie wchodź na te e-mamy,ciąże,porody bo tam Ci nawkładają,że hej.Fajnie być taką wirtualną Ciotką Odpowiedz Link
jasmin33 Re: JESTEM W CIĄŻY... 26.10.05, 11:38 Kupię książkę, która profesjonalnie traktuje temat. A jak będę miała wątpliwości - chyba są tu jakieś mamy?? )) Odpowiedz Link
f.l.y Re: JESTEM W CIĄŻY... 26.10.05, 12:35 jasmin33 napisała: > Kupię książkę, która profesjonalnie traktuje temat. > A jak będę miała wątpliwości - chyba są tu jakieś mamy?? )) --- no nie żartuj.... a Twoje nastoletnie latorośle? wiem..wiem...zapomina się jak to było.... Odpowiedz Link
jasmin33 Re: JESTEM W CIĄŻY... 26.10.05, 19:36 F.l.y ja już zapomniałam jak to jest, i ze zdumieniem obserwuję zmiany jakie zachodzą w moim organiźmie.Czuję ,że mój brzuch opanowała jakaś dziwna jednostka,która jeszcze dobrze nie zagnieździwszy się wysyła postulaty do przysadki mózgowej.A ta cholera(przysadka) jedna zdecydowanie nie ze mna układać się chce. Odpowiedz Link
jasmin33 Re: JESTEM W CIĄŻY... 26.10.05, 19:39 No to niech taty mi powiedzą, kiedy taty uswiadomili sobie ,ze są tatami ... ? Odpowiedz Link
tomek854 Re: JESTEM W CIĄŻY... 26.10.05, 19:48 Mnie kiedys probowali uswiadomic, ze jestem tata. co prawda ja juz bylem uswiadomiony i wiem, co trzeba zrobic zeby miec dzieci a nic takiego nie mialo miejsca, wiec sie raczej nie przestraszylem, ale moi znajomi uwierzyli i potem mialem kiche... Odpowiedz Link
impostor Re: JESTEM W CIĄŻY... 26.10.05, 13:28 ot, takie efekty jezdzenia do ostrody ze sloggim... ) a na powaznie - gratuluje i mnostwo zdrowia dla was dwojga )) Odpowiedz Link
szkodnik Re: JESTEM W CIĄŻY... 26.10.05, 15:44 Wydawało mi się, że ty już chyba byłaś kiedyś w ciąży....a może z kimś cię pomyliłem.....w każdym razie congratulations.... Odpowiedz Link
goonia Re: JESTEM W CIĄŻY... 26.10.05, 17:33 ) gratulacje i moc serdecznosci. Pozdrawiam Goonia Odpowiedz Link
jasmin33 Re: JESTEM W CIĄŻY... 26.10.05, 19:27 szkodniku, byłam i to dwa razy, ale to było bardzo dawno temu.Nie mozliwe byś mnie wówczas znał....)))) Odpowiedz Link
f.l.y smaki w ciąży :) 26.10.05, 19:31 właśnie wychodzę z pracy przed dwudniowym wolnym czarna noc za oknem... jasmin, a jak tam z 'chętkami'? kwasne ogórki? pączki? ostra papryczka czy miodzio? no wiesz, pytam bo teraz musimy zacząć typować płeć maleństwa... masz już jakieś konkretne smaki? ps' wyglądasz mi na trzeciego chłopaka Odpowiedz Link
jasmin33 Re: smaki w ciąży :) 26.10.05, 19:37 wypluj to f.l.y! To bedzie dziewucha! ))) Odpowiedz Link
f.l.y Re: smaki w ciąży :) 26.10.05, 19:41 no dobra wypluwam....tylko nie wiem czy to coś da, bo właśnie wcześniej przełknęłam to małe, skoro takie układne z przysadką to napewno musi byc dziewucha, bo my dziewuchy takie 'rządzące' jesteśmy, a przynajmniej chcemy być w takim razie, jasmin....będę trzymać kciuki za dziurawca, jak to mówią o dziewczynkach ;D miłego wieczorku! ja już spadam do domu, ledwo na oczy patrzę... ps' załóż sobie gadu-gadu...k o n i e c z n i e buziaki! pa pa Odpowiedz Link
jasmin33 Re: smaki w ciąży :) 26.10.05, 19:42 a zachcianek nie mam . Jest mi jedynie niedobrze czyli rzygać mi się chce. No i pozycja pozioma zdecydowanie korzystna. )) Odpowiedz Link
jasmin33 Re: smaki w ciąży :) 26.10.05, 19:44 No przecież mam gadulca (4745233) Odpoczywaj f.l.y, odpoczywaj......) Odpowiedz Link
grudniowe.slonko Re: JESTEM W CIĄŻY... 26.10.05, 22:00 Szczerze gratuluję i z przyjemnością "pociotkuję" ...mam w tym zakresie duże doświadczenie ps.nie maluj zbyt dużo olejnymi farbami(wdychanie tego niezbyt dobre), może... akwarele Odpowiedz Link