sloggi Re: Co się stało z Ripostą???? 10.12.05, 13:33 Widomość u źródła - tego forum już nie ma. Odpowiedz Link
sloggi Re: Co się stało z Ripostą???? 10.12.05, 13:29 Kto pisał na Ripoście? Iwa_ja kklamerka to_man ..... Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Co się stało z Ripostą???? 10.12.05, 14:50 Wczoraj wieczorem było. Czytałam, pisałam. Odpowiedz Link
balkan Re: Co się stało z Ripostą???? 10.12.05, 16:18 no własnie było..... a teraz nie ma..... co się dzieje??? Odpowiedz Link
sloggi Re: Co się stało z Ripostą???? 10.12.05, 18:39 Być może Iwa_ja kiedyś napisze dlaczego. Odpowiedz Link
kklamerka Kto zdecydował o zamknięciu Riposty?! 10.12.05, 18:39 Ludzie, czy to jakieś żarty??? Odpowiedz Link
sloggi Re: Kto zdecydował o zamknięciu Riposty?! 10.12.05, 18:43 Po wpisie Verki szukałem, szukałem lecz nie znalazłem. Hamak znikł, Riposta też - mam nadzieję, że chociaż na salonie się wszyscy zbiorą - inaczej już zupełnie się pogubimy. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Kto zdecydował o zamknięciu Riposty?! 10.12.05, 19:55 Zamknąć forum może tylko Właściciel, czyli założyciel. Skoro Iwa zadecydowała o zamknięciu forum, to musiała miec istotne ku temu powody. Uszanujmy jej decyzję. Odpowiedz Link
vitalia Re: Kto zdecydował o zamknięciu Riposty?! 10.12.05, 20:27 Tak na oko, to nie wyglądało nato,że tam się dzieje coś nie tak... Odpowiedz Link
balkan Re: Kto zdecydował o zamknięciu Riposty?! 10.12.05, 22:48 no własnie.... nic się nie zadziało nie tak..... więc dlaczego?!?! Odpowiedz Link
vitalia Re: Kto zdecydował o zamknięciu Riposty?! 11.12.05, 00:32 Wszyscy pocztę odebrali? a jak nie to szukać na nowo powstałych ...a bo ja wiem.. Odpowiedz Link
chaladia Re: Kto zdecydował o zamknięciu Riposty?! 11.12.05, 10:36 Nic nie dostałem... Odpowiedz Link
skiela1 Dziwne 11.12.05, 18:13 ze sie pytacie.Czy zalozyciel nie powinien o czyms takim poinformowac???,no chyba ze zamyka,znika,koniec.Z tego co czytam zostalo zalozone cos nowego i moim zdaniem jezeli nie zostaliscie poinformowani o tym to znaczy ,ze nie jestescie mile tam widziani. Gdyby Sloggi zamknal S@lon,zalozyl cos nowego i nikogo nie poinformowal to chyba byloby to jednoznaczace. Odpowiedz Link
chaladia Re: Dziwne 11.12.05, 18:34 W końcu (zapewne jako ostatni) dostałem informację, żebym wszedł na jakieś forum, do którego nie ma linku i nie potrafię go znaleźć... Chyba masz rację. Opuściłem już Forum Warszawa, to trzeba będzie i to forum zostawić... Iwa też na moim forum nie pisuje, więc będziemy kwita. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Dziwne 11.12.05, 18:39 Warszawe teraz podzielili na Stoleczne wiadomosci i F.W-wa. Nawet podoba mi sie to. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Chaladia 11.12.05, 19:45 To pewnie pomyłka w adrsie. Wczoraj widziałam Ciebie wśród zapraszanych. Możliwe, że błąd w nicku. Więcej ich było - dodawane lub gubione cyferki, zanik innych znaków. Bądź cierpliwy. Odpowiedz Link
sloggi salon ponad podziałami 11.12.05, 20:02 Jak ja się cieszę, że salon jest forum otwartym, pisze kto chce, bez żadnych konspiracji. U mnie nikt nie ukrywa się przed Viką, koło kominka jest miejsce dla wszystkich, a jak trafi się troll to z nudów sam odchodzi. Odpowiedz Link
zo_h Re: salon ponad podziałami 11.12.05, 20:09 hehehe nie znasz jeszcze pojęcia troll forumowy , albo powiem inaczej: żeczę Ci abyś nie miał styczności z osobnikiem o nicku prezu . Odpowiedz Link
skiela1 Re: salon ponad podziałami 11.12.05, 21:00 sloggi napisał: > Prezu już tu był Taaa?chyba bardzo dawno temu. Nie wywoluj wilka.. Odpowiedz Link
zo_h Re: salon ponad podziałami 11.12.05, 21:04 To jakoś słabo był ... mało go było widać ... jak nie prezu . Odpowiedz Link
very_famous Re: salon ponad podziałami 11.12.05, 21:08 Co chcesz - Prezu tu nie miał TAKIEJ misji jaką miał gdzie indziej Odpowiedz Link