randia 10.04.06, 23:20 ...i cóż, trudno, zdarza się. Teraz co rano będę słuchać tego utworku, bo Mnie sie podoba. My chemical romans: Helena..........strasznie mnie do zycia pobudza, co było widać dziś po tym jak speeda rankiem dostałam. O!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dimanche Re: juz sobie sciagam piosenkeczke:) 10.04.06, 23:22 zakochałaś się w jakiejś Helenie/ No, no... Odpowiedz Link
randia Re: juz sobie sciagam piosenkeczke:) 10.04.06, 23:24 Zycie musi mieć smaczek... Raz dziewuszka, raz chłopaczek... Nie mów, że nie wiedziałaś...)) Odpowiedz Link
rene8 Re: juz sobie sciagam piosenkeczke:) 10.04.06, 23:26 Ależ Dimanche doskonale o tym wie... Randia Ty Jej nie prowokuj bo zostaniesz w sieci zawiązana Odpowiedz Link
dimanche Re: juz sobie sciagam piosenkeczke:) 10.04.06, 23:26 rene8 napisała: > Ależ Dimanche doskonale o tym wie... > > Randia Ty Jej nie prowokuj bo zostaniesz w sieci zawiązana A Ty gdzie się szwendasz po nocy? Odpowiedz Link
rene8 Dimannche... 10.04.06, 23:32 Rusz wyobraźnią... A skąd wiesz czy jestem czy mnie nie ma? Odpowiedz Link
dimanche Re: Dimannche... 10.04.06, 23:34 rene8 napisała: > Rusz wyobraźnią... > A skąd wiesz czy jestem czy mnie nie ma? dlaczego piszesz mnie przez dwa "N" - dla wyróżnienia? Nie ma Cie koło mnie, moja droga... Odpowiedz Link
randia Re: juz sobie sciagam piosenkeczke:) 10.04.06, 23:31 Nigdy nikogo do niczego nie prowokuje, nie namawiam, nie zachęcam...)) No, dobrze, czasemi mi sie wymsknie...;P Odpowiedz Link
dimanche Re: juz sobie sciagam piosenkeczke:) 10.04.06, 23:35 randia napisała: > Nigdy nikogo do niczego nie prowokuje, nie namawiam, nie zachęcam...)) > > No, dobrze, czasemi mi sie wymsknie...;P i właśnie Ci się wymskło, ale nie przejmuj się, dopóki na salonach bytuje Rene, to jestem ukierunkowana na NIą Odpowiedz Link
randia Re: juz sobie sciagam piosenkeczke:) 10.04.06, 23:41 dimanche napisała: >ale nie przejmuj się, dopóki na salonach bytuje Rene, > to jestem ukierunkowana na NIą A Mnie mama zawsze przestrzegała przed jednokierunkowością...))) Usmiechnij się....teraz mi sie wymsknęło..))) Odpowiedz Link
rene8 Dimka.... 10.04.06, 23:42 na salonach bytuje Rene, > to jestem ukierunkowana na NIą No.... ostatnio to "przekierowywujesz" się troszku na Dentona a Randia zakochuje się w Helenie ,a Ty już w akcji! Odpowiedz Link
dimanche Re: Dimka.... 10.04.06, 23:43 rene8 napisała: > na salonach bytuje Rene, > > to jestem ukierunkowana na NIą > > No.... ostatnio to "przekierowywujesz" się troszku na Dentona > a Randia zakochuje się w Helenie ,a Ty już w akcji! > > Denton to takie odprężenie, jak Ciebie nie ma...poza tym wydaje mi się, żę mnie zdradzasz... Odpowiedz Link
randia Re: Dimka.... 10.04.06, 23:44 ...ponieważ Helena jest piekna, zwłaszcza w trumnie... Odpowiedz Link
dimanche Re: Randia... 10.04.06, 23:47 rene8 napisała: > Cóż za fantazja.))) > Robisz Dimce konkurencję. Rób tak dalej, to zostawię dla Ciebie Rene... Odpowiedz Link
randia Re: Randia... 11.04.06, 00:01 Fantazje, to moje drugie imie...) Ale rzeczywiscie, utwór mi sie podoba...na razie, bo niestety jestem dość niestała w uczuciach, zwłaszcza dla tworów sezonowych... Odpowiedz Link
denton76 Re: juz sobie sciagam piosenkeczke:) 10.04.06, 23:36 randia napisała: > Nigdy nikogo do niczego nie prowokuje, nie namawiam, nie zachęcam...)) ja to nazywam podryw pasywny Odpowiedz Link
randia Re: juz sobie sciagam piosenkeczke:) 10.04.06, 23:42 denton76 napisał: > ja to nazywam podryw pasywny Od razu podryw i od razu pasywny.. Odpowiedz Link
dimanche Re: juz sobie sciagam piosenkeczke:) 10.04.06, 23:45 a ja za to jestem aktywna... Odpowiedz Link
randia Re: juz sobie sciagam piosenkeczke:) 10.04.06, 23:50 To dobrze, ktos w związku musi być aktywny... Odpowiedz Link
dimanche Re: juz sobie sciagam piosenkeczke:) 10.04.06, 23:56 randia napisała: > To dobrze, ktos w związku musi być aktywny... A kto ma byc w tym związku? Odpowiedz Link
randia Re: juz sobie sciagam piosenkeczke:) 10.04.06, 23:59 Nie słonko, Ja nie moge tak szybko decydować... Związek to zbyt poważna sprawa, żeby tak poprostu... Musisz mi wybaczyć, dać trochę czasu... )))))))))) Odpowiedz Link
dimanche Re: juz sobie sciagam piosenkeczke:) 11.04.06, 00:01 pisz podanie do Rene, może zgodzi sie mnie czasami udostepniać, Ona mnie źle traktuje, szybko jej sie nudze...a potem do mnie wraca i tak w kółko Odpowiedz Link
frida2 Re: Zakochałam sie.... 11.04.06, 01:02 Ja się zakochałam w ostatniej płycie Royksopp'a. Odpowiedz Link