kawa_na_lawe Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 03.03.07, 02:11 skiela1 napisała: > Barry White > M.Bajor > > sobie spiewaja....... To pewnie sluchasz i Leonarda Cohena. Odpowiedz Link
kawa_na_lawe Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 03.03.07, 02:58 W cizzy i spokoju wygodnie siadam w salonowym fotelu i slucham U2. Odpowiedz Link
skiela1 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 03.03.07, 03:07 kawa_na_lawe napisał: > W cizzy i spokoju wygodnie siadam w salonowym fotelu i slucham U2. Nie chce Ci sie spac???? Odpowiedz Link
kawa_na_lawe Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 03.03.07, 08:07 skiela1 napisała: > > Nie chce Ci sie spac??? A tobie? ze tak przekornie zapytam Odpowiedz Link
skiela1 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 03.03.07, 14:41 I na mnie przychodzi pora) Odpowiedz Link
pomalutka Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 03.03.07, 16:53 Porcupine Tree jeszcze chwilkę pogra. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 03.03.07, 18:31 Najnowszy kawałek Nelly Furtado, jest boski. Leci w radio. Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 03.03.07, 18:48 sibeliuss napisał: > Najnowszy kawałek Nelly Furtado, jest boski. > Leci w radio. Cała płyta jest boska. Najlepsza z jej całego dorobku. Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 04.03.07, 01:10 Możdżer/Danielsson/Fresco "Between us and the light". Dreszcze przechodzą po plecach. Odpowiedz Link
kawa_na_lawe Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 04.03.07, 01:53 Pozwole sobie zaPrydzowac www.youtube.com/watch?v=CivLKzRo48Y Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 06.03.07, 01:00 Dzisiaj "pościelówek" słucham. Odpowiedz Link
ciotkamatylda Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 07.03.07, 22:18 Martika Toy Soldiers. Jak ja dawno tego nie słyszałam... Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 07.03.07, 22:19 Eksploatuję Floydów drugi dzień. Odpowiedz Link
kawa_na_lawe Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 07.03.07, 22:27 frida2 napisała: > Eksploatuję Floydów drugi dzień. A ja dzis Aerosmith, a sobie dedykuje to www.youtube.com/watch?v=LGM5GkINMMI Odpowiedz Link
ciotkamatylda Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 07.03.07, 22:28 A teraz leci Vaya Con Dios-What's A Woman? Potańczyłabym tak wolniutko, wieczorowo... Odpowiedz Link
kawa_na_lawe Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 07.03.07, 22:29 ciotkamatylda napisała: > A teraz leci Vaya Con Dios-What's A Woman? Potańczyłabym tak wolniutko, > wieczorowo... na luzie Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 07.03.07, 22:32 ciotkamatylda napisała: > A teraz leci Vaya Con Dios-What's A Woman? Potańczyłabym tak wolniutko, > wieczorowo... A tego od Matyldy jak na zlosc nie ma. Odpowiedz Link
ciotkamatylda Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 07.03.07, 22:37 No popatrz Fridka, jaka Ty jestes domyślna)) Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 07.03.07, 22:39 Do tanga trzeba dwojga, czyż nie? Odpowiedz Link
kawa_na_lawe Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 07.03.07, 22:41 frida2 napisała: > Do tanga trzeba dwojga, czyż nie? I jak sie z Toba nie zgodzic tak Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 07.03.07, 22:53 kawa_na_lawe napisał: > I jak sie z Toba nie zgodzic No nie da się i już Odpowiedz Link
ciotkamatylda Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 07.03.07, 22:43 frida2 napisała: > Do tanga trzeba dwojga, czyż nie? Ależ oczywiście. Wezmę swoją Wredotę. Tylko chrapie, niech się przyda do czegoś Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 07.03.07, 22:52 ciotkamatylda napisała: > Ależ oczywiście. Wezmę swoją Wredotę. Tylko chrapie, niech się przyda do > czegoś Jesteś dobrą Matyldą Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 08.03.07, 22:20 www.youtube.com/watch?v=LiDpMfEeo3Q Odpowiedz Link
ciotkamatylda Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 08.03.07, 23:44 Ale super, ostatnio same piosenki staruszki. Tego też nie słyszałam dawno Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 08.03.07, 23:46 ciotkamatylda napisała: > Ale super, ostatnio same piosenki staruszki. Tego też nie słyszałam dawno A jaki to przebój był! Nadal jest Odpowiedz Link
kawa_na_lawe Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 10.03.07, 21:41 Juz za godzine wezme moja ukochana w ramiona i poczuje wspanialy zapach jej cudownych wlosow, a jej jej cieplo otuli mnie niczym letni wiatr. Znikam i zycze wszystkim milego lykendu. www.youtube.com/watch?v=ZJE0e3_2wh8 ps. jestem pewny ze Pan Bog stworzyl czlowieka tylko po to by kochal... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 10.03.07, 21:46 Porzucasz nas. To przykre. Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 16.03.07, 00:10 Coś w ten deseń: www.youtube.com/watch?v=nB0l567JZUM Odpowiedz Link
c.kapturek Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 17.03.07, 21:55 slucham wlasnie muzyki z wladcy pierscieni - cudny relaks Odpowiedz Link
kawa_na_lawe Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 04.04.07, 00:43 www.youtube.com/watch?v=6PDmZnG8KsM Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 04.04.07, 20:09 www.youtube.com/watch?v=BtY4fHvn2_E Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 14.04.07, 00:24 www.sky.fm/mp3/datempolounge.pls Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 30.04.07, 22:21 www.youtube.com/watch?v=WkP_NaMsrMM Odpowiedz Link
c.kapturek a ja wam ostawie czerwone gitary.. 02.05.07, 22:44 Czerwone Gitary - Pluszowe Niedźwiadki Raz uciekły z pozłacanej klatki Trzy niedżwiadki - rety, co za heca! - Cztery małe, pluszowe niedźwiadki. Babę Jagę wsadziły do pieca! Jeden łkał, wracać chciał - Teraz wie?ć muszą nieść - Do ciemnego lasu wejść się bały Już nie będzie Baba Jaga dzieci jeść. Mały miś Mały miś Do lasu bał się iść, Do lasu bał się iść, Ze strachu drżał jak liść Ze strachu drżał jak liść Pluszowy miś. Pluszowy miś. Ciemny las - Ciemny las - Tam wilki zjedzą nas! Tam wilki zjedzą nas! Wracajmy bracia, wraz, Wracajmy bracia, wraz, Dopóki czas! Dopóki czas! Nie bój się, Nie bój się, Wilki nie zjedzą cię! Wilki nie zjedzą cię Będziemy bronić się, Będziemy bronić się, Nie damy się! Nie damy się! Śmiało w przód! śmiało w przód! Po słodki, wonny miód! Po słodki, wonny miód! Jagody - istny cud! Jagody - istny cud! Użyjem w bród! Użyjem w bród! www.speedyshare.com/240708232.html )) Odpowiedz Link
c.kapturek Re: a ja wam ostawie czerwone gitary.. 04.05.07, 20:28 dzis katuje goldenów, www.youtube.com/watch?v=FWU1Dkw_heI&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=86rZlvrcY6M&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=AjfkKVzkMUg&mode=related&search= )))) Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 04.05.07, 23:00 Hey na zmianę z Sigur Rós pogrywa. Odpowiedz Link
parachute Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 04.05.07, 23:06 ja poszedłem na łatwizne...słucham trojki Odpowiedz Link
parachute Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 04.05.07, 23:17 do 22 to była lista przebojów...odsyłam na www.polskieradio.pl/trojka/ a teraz to różna różniasta niesklasyfikowana... uczę sie przy okazji więc trochę słucham mimochodem... i tu przyszedł czas na lans...wpadła mi w ucho... nie pamietam na którym sklasyfikowana...ale mi krązy po neuronach... www.youtube.com/watch?v=F_laMjmR5nM Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 04.05.07, 23:20 parachute napisał: > do 22 to była lista przebojów...odsyłam na www.polskieradio.pl/trojka/ No przecież wiem, wiem, tylko 3 się na mnie dziś wypięła (słucham przez net) > i tu przyszedł czas na lans...wpadła mi w ucho... nie pamietam na którym > sklasyfikowana...ale mi krązy po neuronach... > www.youtube.com/watch?v=F_laMjmR5nM Mam całą płytę, dobra jest Odpowiedz Link
parachute Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 04.05.07, 23:28 frida2 napisała: > No przecież wiem, wiem, tylko 3 się na mnie dziś wypięła (słucham przez net) > ja mam takie małe radyjko z budzikiem...moje okno na świat ( poza salonem of kors ) > Mam całą płytę, dobra jest lans nie wyszedł...jak zwykle Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 04.05.07, 23:30 parachute napisał: > ja mam takie małe radyjko z budzikiem...moje okno na świat ( poza salonem of kors ) Też bym chciała mieć takie radyjko. > lans nie wyszedł...jak zwykle Do trzech razy sztuka Odpowiedz Link
parachute Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 04.05.07, 23:38 frida2 napisała: > Też bym chciała mieć takie radyjko. do niedawna też nie miałem...bardzo zapragnąłem i dostałem w spadku i wypełniło mi pustkę w eterze...i sprawiło że przestałem sie spóźniać na zajęcia > Do trzech razy sztuka zniechęciłem się!...chociaż...polansuje Ane... moją kilkumiesięczną miłość... www.youtube.com/watch?v=dTN7l6iWjEE ...w końcu obchodzimy okrągłą 7-miesięczna rocznicę po-zycia... Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 04.05.07, 23:43 parachute napisał: > do niedawna też nie miałem...bardzo zapragnąłem i dostałem w spadku Tak się zastanawiam i wniosek taki, że nie mam po kim takiego odziedziczyć. Pozostaje mi nabyć drogą kupna, tak w ramach spełniania marzeń > zniechęciłem się!...chociaż...polansuje Ane... moją kilkumiesięczną miłość... O widzisz, udało się. Nie znam, a ciekawe brzmienie. Dzięki Odpowiedz Link
parachute Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 04.05.07, 23:49 frida2 napisała: > Tak się zastanawiam i wniosek taki, > że nie mam po kim takiego odziedziczyć. no cóż, mnie wystarczyło się uśmiechnąć do kogo trzeba... > O widzisz, udało się. Nie znam, a ciekawe brzmienie. > Dzięki fkońcu! Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 04.05.07, 23:51 parachute napisał: > no cóż, mnie wystarczyło się uśmiechnąć do kogo trzeba... Siła perswazji w oczach czyli? > fkońcu! A nie mówiłam Odpowiedz Link
parachute Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 05.05.07, 00:40 frida2 napisała: > Siła perswazji w oczach czyli? ... chili wrodzony wdzięk i nienaganna aparycja (a może po prostu litość wzbudzam...nieważne, cel uświęca środki! ) > A nie mówiłam ano mówiłaś...niewiarygodne...nie dość że baba, to jeszcze ma racje ! Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 05.05.07, 11:37 parachute napisał: > ano mówiłaś...niewiarygodne...nie dość że baba, to jeszcze ma racje ! Zdarza mi się ją mieć Dzisiaj trójeczka śmiga zatem słucham sobie audycji podzwrotnikowej Odpowiedz Link
parachute Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 05.05.07, 11:40 Cejrowski też moim gościem... gość w dom...Bóg jeden wie po co, ale skoro juz wlazł niech sie rozgości... Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 05.05.07, 11:46 A tutaj takie same klimaty bez jego gadania www.sky.fm/mp3/salsa.pls Nie przepadam za tym facetem. Odpowiedz Link
parachute Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 05.05.07, 11:51 dzieki...świetna muzyka na sobotnie jeszcze przez 8 min popoludnie Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 05.05.07, 11:55 Stać w bezruchu przy niej się nie da Odpowiedz Link
parachute Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 05.05.07, 12:01 nawet mna telepie... a mam wyjątkowo dwie lewe nogi do wszelakich potańcowań Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 06.05.07, 13:31 parachute napisał: > nawet mna telepie... a mam wyjątkowo dwie lewe nogi do wszelakich potańcowań Wczoraj poszalałam Odpowiedz Link
sibeliuss Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 05.05.07, 15:03 Mylene Farmer - album Anamorphose. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 05.05.07, 16:56 mysle, ze najlepsza, uwielbiam clip do californie pamitam kiedy zobaczyłam go na mcm szybko pobiegłam kupic jej kasete z tym albumem i od tamtej pory ja ubóstwiam. zreszta wszystkie jej klipy, zwłaszcza te z początku kariery np libertine sa jak filmiki krótkometrażowe Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 06.05.07, 13:32 www.di.fm/mp3/soulfulhouse.pls Odpowiedz Link
pomalutka Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 06.05.07, 17:17 Do kawy: www.youtube.com/watch?v=z2OpNoT8rbk Odpowiedz Link
kawa_na_lawe W ciszy 07.05.07, 00:28 siadam sobie wygodnie w fotelu i slucham Stinga. www.youtube.com/watch?v=-SsNAMmClm8&mode=related&search= Odpowiedz Link
kawa_na_lawe River Dance 07.05.07, 00:55 Naprawde warto zobaczyc. www.youtube.com/watch?v=uaHmcCp77JE&mode=related&search= Odpowiedz Link
kawa_na_lawe Bon Jovi-Thank You For Loving Me 10.05.07, 21:34 www.youtube.com/watch?v=ESOVrc4K3CQ&mode=related&search= Odpowiedz Link
cytrynka123 regina spektor... cusik nowego ö 10.05.07, 22:47 www.youtube.com/watch?v=p62rfWxs6a8&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=SGTDRztaCCw&mode=related&search= lubie klimat takich kawaleczkow. zwlaszcza ten drugi. cool. Odpowiedz Link
c.kapturek a u mnie cosik starego..chłopcy z placu broni:) 11.05.07, 11:37 ech Bogus chłopie tyś miał glos "Jezioro szczęścia" Jezioro ma twój zapach i twój smak Czuję to, gdy tylko zanurzę w nim twarz Wspomnienia palą mnie jak słońce Wspomnienia jak lawa gorące Uciekam przed nimi tak co noc Powietrze się napełnia światłem do dna Nawet nie wiesz, jak bardzo mi ciebie brak Wspomnienia... ~~~~~~~~~~~~~~ "Aeroplan" Aeroplan znów porwano Nowy przemysł, nowy chaos W kosmos sondy wysyłamy A w Afryce ciągle głód W telewizji spiker miękkim głosem Doniósł, że na wyspach wojna trwa Z dziesiątego pietra ktoś wyskoczył A na drogach gęsta mgła Sto tysięcy, może więcej Może więcej lat Trzeba, byśmy zrozumieli Że miłość zbawia nas W szkołach siedzą ważne panie Uczą wielu mądrych rzeczy Myślisz bracie - możesz zginąć Znacznie lepiej glupcem być Na Bielanach karuzela Co niedziela kręci się Sprytnie prawdę ukrywamy Byle dobrze bawić się Sto tysięcy, może więcej Może więcej lat Trzeba, byśmy zrozumieli Że miłość zbawia nas Gdy o pomoc cię poproszą Mówisz, że ci czasu brak W sercach naszych kruchy lód Świat od wieków taki sam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Kocham Cię" Jeśli kogoś kochasz, Jeśli wiesz czym jest miłość, jaki jest jej sens. Jeśli tylko szczęście widzieć chcesz- Mów do mnie szeptem Co dalej jest? Co dalej jest? Jeśli się nie boisz mówić nic, Jeśli się nie boisz mówić nie Jeśli wszechświat to wszystko Powiedz może wiesz Co dalej jest? Co dalej jest? Jeśli zawsze znasz odpowiedz Jeśli wiesz Jeśli tylko szczęście widzieć chcesz- Mów do mnie czule, Mów do mnie jeszcze- KOCHAM CIE ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 11.05.07, 15:03 Tatiana Okupnik i jej solowa płyta. Za czasów współpracy z Blue Cafe niezbyt mi się podobało jej śpiewanie, solową płytą się zachwyciłam. Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 11.05.07, 16:02 c.kapturek napisała: > żartujesz? ani trochę. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 11.05.07, 18:30 odbieram Cię jako osobe z wysublimowanym gustem muzycznym eee...a ta okupnik to zaskoczka;P Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 12.05.07, 15:04 c.kapturek napisała: > odbieram Cię jako osobe z > wysublimowanym gustem muzycznym > eee...a ta okupnik to zaskoczka;P Ja po prostu słucham tego co mi się podoba. Na jej płycie jest klimat, który mi odpowiada. Fajnie kołysze. Poza tym, zagrał tam Michał Urbaniak, zaśpiewała jego córka - Mika. Kayax wypuszcza fajne płyty Dobry krążek i gra u mnie od dni kilku. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 12.05.07, 15:25 oka, urbaniak dobry muzyk, córka jego swietny głos, ech po takich rodzicach trudno, żeby nie miała okupnik wiedziala co robi nagrywajac z nimi w stanach swoja solówke mimo to "tandeciara". no, ale o gustach sie nie dyskutuje, pozdro Odpowiedz Link
malgo037 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 11.05.07, 18:31 wściekła jestem lamb "TRANS FATTY ACID" Odpowiedz Link
c.kapturek Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 11.05.07, 18:48 a co to, jakies techno? u mnie rockowo nadal. teraz rem 'automatic for the people' szczegolnie men on the moon lubie Odpowiedz Link
malgo037 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 11.05.07, 21:07 żadne techno..to pięknie śpiewajaca pani i trochę szalony instrumentalista..mocno wszystko elektroniczne, ale czasem swingujące, czasem jazzujace..czasem też technujace..polecam bardzo płytę lamb "lamb"..naprawdę dla mnie najlepsza płyta na świecie Odpowiedz Link
c.kapturek Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 11.05.07, 23:51 acha, dzięks za wyjaśnienie qurde, tyle tego teraz w muzik, ze się człowiek gubi skoro taka rekomende dostali to nie omieszkam sobie posłuchac Odpowiedz Link
c.kapturek Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 12.05.07, 01:41 nom przesłuchałam i przypadał mi do gustu ten lamb, troche mi przypomina everything but the girl polecono mi jeszcze FLUNK. dzięks 2x Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 27.05.07, 01:43 www.youtube.com/watch?v=GvTvWJWeQ2g Odpowiedz Link
agulaszek Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 27.05.07, 01:50 Piękne, przeszły mnie dreszcze Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 27.05.07, 02:03 Uwielbiam ten kawałek. Odpowiedz Link
agulaszek Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 27.05.07, 02:05 Jest niesamowity Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 27.05.07, 02:12 Lubisz Pink Floyd? www.youtube.com/watch?v=nXb0KnVjeDQ Odpowiedz Link
agulaszek Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 27.05.07, 02:22 Ale mój ślubny będie miał jutro niespodziankę jak wróci z roboty, wyslałam mu ten link. On uwielbia Sinead o'Connor i Rogera Watersa a tu dwa w jednym Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 27.05.07, 02:26 agulaszek napisała: > Ale mój ślubny będie miał jutro niespodziankę jak wróci z roboty, wyslałam mu > ten link. On uwielbia Sinead o'Connor i Rogera Watersa a tu dwa w jednym Cały ten koncert to jeden wielki geniusz Odpowiedz Link
agulaszek Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 27.05.07, 02:28 Oni oboje są geniuszami Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 02.06.07, 11:53 www.youtube.com/watch?v=Lxc3O4mQV74 Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 19.06.07, 00:01 www.youtube.com/results?search_query=Dave+Matthews+Band+&search= i "UniSexBlues" Nosowskiej. Odpowiedz Link
anna_sla Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 19.06.07, 00:26 www.youtube.com/watch?v=nojrb4sBH20 ) Odpowiedz Link
agulaszek Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 03.07.07, 00:00 Burzowo: pl.youtube.com/watch?v=_-2TNXqEP-Y Odpowiedz Link
c.kapturek Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 03.07.07, 11:51 uwielbiam te piosenke dorsów Odpowiedz Link
frida2 Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 03.07.07, 11:56 Dziś, podobnie jak wczoraj, Lenny Kravitz. pl.youtube.com/watch?v7hFecGK5Mw Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 03.07.07, 12:06 Krawiec to tylko krawiec Odpowiedz Link
c.kapturek Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 03.07.07, 12:45 o z lennym to u mnie bylo od nienawisci pierwszych wydań do miłosci oprzy "5" wpierw jak uslyszalam i zobaczylam if you can't say no a przy i belong to you odlecialam ide sobie powspominac milego dnia all[kwiat] Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: """""""Muza na dzis"""""""""""""""""""""""" 05.07.07, 22:07 Szkoda,że gwizdać nie idzie. Odpowiedz Link