frida2 14.05.06, 23:53 Rafał Mroczek i Aneta Piotrowska wygrali trzecią edycję "Tańca z gwiazdami". W finale pokonali Olę Kwaśniewską i Rafała Maseraka. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3345331.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dimanche Re: Taniec z gwiazdami 14.05.06, 23:54 Nie cierpię tych dwóch bliźniaków, mimo iż są synami Zduńskiej. Zwyczajnie ich nie trawię... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Taniec z gwiazdami 14.05.06, 23:56 a to prawdziwa noga?? urwie jej normalnie... Odpowiedz Link
frida2 Re: Taniec z gwiazdami 14.05.06, 23:58 skiela1 napisała: > a to prawdziwa noga?? > urwie jej normalnie... Odpowiedz Link
sloggi Re: Taniec z gwiazdami 14.05.06, 23:57 Odkąd przeczytałem, że Olka jest instruktorką tańca przestałem jej kibicować - to była nierówna gra. Dobrze, że anemik wygrał. Odpowiedz Link
frida2 Re: Taniec z gwiazdami 14.05.06, 23:58 sloggi napisał: > Odkąd przeczytałem, że Olka jest instruktorką tańca przestałem jej kibicować - > to była nierówna gra. Dobrze, że anemik wygrał. Dokładnie tak. Też się cieszę ze zwycięstwa bliźniaka, naprawdę świetnie się rusza. Odpowiedz Link
dimanche Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 00:08 A czemu Marcin (Hakiel) jest z małej? Nikt tego nie sprawdza? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 00:08 frida2 napisała: > > Dokładnie tak. > Też się cieszę ze zwycięstwa bliźniaka, naprawdę świetnie się rusza. Lubie te latynowskie ....no...poruszanki)) oni fajnie biodrami kreca Odpowiedz Link
rene8 Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 00:13 skiela1 napisała: > Lubie te latynowskie ....no...poruszanki)) > oni fajnie biodrami kreca Ja też Ale ponieważ lepsza byłam własnie w latynoamerykańskich,to strasznie zazdroszcze tym co tak pieknie tańczą standardy. No ale sukces standardu zalezy od partnera.To on układa linie tańca. A ja uwielbiam tańczyć sambe i cza-cza. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 00:15 rene8 napisała: > Ja też > Ale ponieważ lepsza byłam własnie w latynoamerykańskich,to strasznie > zazdroszcze tym co tak pieknie tańczą standardy. > No ale sukces standardu zalezy od partnera.To on układa linie tańca. > > A ja uwielbiam tańczyć sambe i cza-cza. 5 lat wozilam syna do szkoly tanca latynowskiego Odpowiedz Link
rene8 Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 00:24 skiela1 napisała: > 5 lat wozilam syna do szkoly tanca latynowskiego super! Dlatego wiesz jak się "kręci.." Facet umiejący tańczyć to jest duzy plus. No przynajmniej dla mnie. Jak przyjedziecie to musze z nim zatańczyć Odpowiedz Link
skiela1 Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 20:50 rene8 napisała: > Jak przyjedziecie to musze z nim zatańczyć On nie chce jechac. Odpowiedz Link
dimanche Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 00:16 Nie umiem tańczyc i gdyby Sloggi urządzał taniec z salonowymi lwicami to chyba bym sie nie zgłosiła! Odpowiedz Link
rene8 Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 00:25 dimanche napisała: > Nie umiem tańczyc i gdyby Sloggi urządzał taniec z salonowymi lwicami to chyba > bym sie nie zgłosiła! Dimka! Ja Cie rozruszam! Nie ma jak dobra partnerka Odpowiedz Link
dimanche Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 00:27 rene8 napisała: > dimanche napisała: > > > Nie umiem tańczyc i gdyby Sloggi urządzał taniec z salonowymi lwicami to > chyba > > bym sie nie zgłosiła! > > Dimka! > Ja Cie rozruszam! > Nie ma jak dobra partnerka No dobra! Będą dwie partnerki, a gdzie partner u licha? Przecie my sie będziemy cyckami obijać, no co TY! Odpowiedz Link
sloggi Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 00:21 frida2 napisała: > Dokładnie tak. > Też się cieszę ze zwycięstwa bliźniaka, naprawdę świetnie się rusza. W tańcu tak, ciekawe jakie ma inne ruchy Odpowiedz Link
frida2 Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 00:37 sloggi napisał: > W tańcu tak, ciekawe jakie ma inne ruchy Odpowiedz Link
skiela1 Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 00:43 sloggi napisał: > W tańcu tak, ciekawe jakie ma inne ruchy Podejrzewam,ze bardzo ukierunkowane. Odpowiedz Link
rene8 Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 00:09 Wpadałam oglądac jak mnie mama wołała Kibicowałam najpierw Rozmusowi, no ale on jest tancerzem. Wiec później JAbłczyńskiej (pięknie tańczy standardy), a znowu Koroniewska jest niezła w latyno.. No i przestałam kibicowac. Więc wisi mi ,że wygrał Mroczek. Jakby wygrała Kwaśniewska to by ja obsmarowali. A i tak ja obsmarują. Odpowiedz Link
dimanche Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 00:11 A ja Mroczka obsmaruję: nie lubię jego głosu i facjaty... Odpowiedz Link
dimanche Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 00:25 sloggi napisał: > Dupkę ma zgrabniutką. Ale jak sie usmiechnie, to i dupka nie pomoże... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 00:32 dimanche napisała: > > Ale jak sie usmiechnie, to i dupka nie pomoże... > A co?zebow nie ma? Odpowiedz Link
dimanche Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 00:33 Ma zęby, ma tyłek, ale ja nie mam ochoty na niego patrzeć! Odpowiedz Link
skiela1 Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 00:50 dimanche napisała: > Ma zęby, ma tyłek, ale ja nie mam ochoty na niego patrzeć! Az tak zle... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 00:52 dimanche napisała: > Jak dla mnie zbyt gogusiowaty... Gogus? A co to? Odpowiedz Link
dimanche Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 00:53 No to inaczej - laluś, no i ten głosik... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 00:54 dimanche napisała: > No to inaczej - laluś, no i ten głosik... hmmmm..musze posluchac .. tzn.fridke poprosic....moze cos ma z jego glosem Odpowiedz Link
katy.8 Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 02:10 Mam pytanko : pamietacie,ze w poprzedniej edycji wygrala Kasia Cichopek? A dzis Marcin Mroczek.Tak sobie pomyslalam,ze to chyba malzenstwo z M jak Milosc,nie? Czy Kasia jest zona Marcina czy tego drugiego blizniaka(na filmie oczywiscie) ? Odpowiedz Link
pep-per Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 17:21 Nie chcę skłamać, ale gdzieś czytałem, że Mroczek przez kilka lat chodził na kurs tańca... Jak tylko znajdę gdzieś "źródło", w którym wyczytałem takiego newsa, dam link Odpowiedz Link
iwusia Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 17:40 to ze tanczył przez kilka lat w zespole było wiadome od poczatku, nikt tego nie ukrywał. Tak jak Jabłczyńska szczerze wzynała że lata w Fasolkach jej tez pomogły. Odpowiedz Link