antidotumm 16.05.06, 23:56 Wolicie kuchnie polska czy wloska, chinska lub jeszcze inna? Ja lubie wloska (ale to klasyka) i balkanska (nadziewane warzywka, musaka i jej klony, smazony ser...) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dimanche Re: Spaghetti czy schabowy? 16.05.06, 23:58 jak miecho nie zylaste to schaboszczaka bym wciagnela Odpowiedz Link
dimanche Re: Spaghetti czy schabowy? 17.05.06, 00:05 a na noc to sie nie je, tylko przepija Odpowiedz Link
skiela1 Re: Spaghetti czy schabowy? 27.09.06, 05:23 dzis zrobie spaghetti...ale bez miesa. Odpowiedz Link
martuha Re: Spaghetti czy schabowy? 27.09.06, 06:20 zalezy od nastroju. uwielbiam kuchnie wloska, grecka, rzadziej rozkoszuje sie chinska w bardziej wysublimowanym wydaniu. ale nie gardze tez schabowym! Odpowiedz Link
towita Re: Spaghetti czy schabowy? 27.09.06, 08:19 Najbardziej lubię schaboszczaka z zasmażaną kapustą na drugim miejscu jest bakłażan faszerowany fetą i mięskiem, spagetti nie za bardzo, no chyba, że z sosem śmietanowym i grzybkami. Odpowiedz Link
poprioniony Re: Spaghetti czy schabowy? 27.09.06, 08:15 Polska! Pieprzenie o wloskiej itp. Polski kiszony, razowy i swojska kielbasa wymiataja ze stolu wszelkie trefnione pierdoly z poludnia. Odpowiedz Link
altu Re: Spaghetti czy schabowy? 29.09.06, 10:59 kuchnia - moja. czyli coś z innej włożone do naszej polskiej. wychodzą czasami różne mieszanki, ale ogólnie ma być szybko, sprytnie i mało czasochłonnie Odpowiedz Link
rene8 Re: Spaghetti czy schabowy? 29.09.06, 11:17 Ja uwielbiam spahetti po każdą postacią. A schabowego? To lubie takiego soczystego z kostką. Odpowiedz Link
sloggi Re: Spaghetti czy schabowy? 29.09.06, 16:37 Kluchy i podobne, a z jakiej kuchni - nie ważne. Odpowiedz Link
beer_forever Re: Spaghetti czy schabowy? 29.09.06, 18:27 Tatar, meduza, sledzie i zimne polskie pol litra. Niech makarony spadaja ze stolu. A schabowy nawet zylasty to zjem ze wszystkim. Nawet z sushi Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Spaghetti czy schabowy? 29.09.06, 18:40 ja tęsknię za polską kuchnią! strasznie! moją drugą ulubioną jest właśnie włoska. Uwielbiam makarony, spaghetti też...chociaż za mięsem za bardzo nie przepadam. Lubię też kuchnię meksykańską, hinduską i chińską. Ale ponieważ spaghetti jem średnio raz w tygodniu, a schabowy rzadko, głównie w Polsce to mówię TAK schabowczakowi, najlepiej taki podpalony Odpowiedz Link