dario05 30.05.06, 20:36 Wiem, ze tutaj prawie nikt sie pilka nie interesuje, ale tym bardziej chcialbym znac Wasze zdanie na temat czy Polacy wyjda z grupy - a jesli tak to dokad zajda? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cienmotyla Re: Pilka nozna 30.05.06, 21:07 Nie wyjdą z grupy, a jesli wyjdą to będę miło zaskoczona. Mecz z Kolumbia był hmm... zabawny... Odpowiedz Link
ejno Re: Pilka nozna 30.05.06, 21:26 Biorąc pod uwagę dzisiejszy mecz to na bank niezbyt daleko Odpowiedz Link
magoo_king Re: Pilka nozna rewelka 30.05.06, 21:38 polacy w drugiej rundzie spotkają się ........ ....... z kibicami na Okęciu ;]]]]]]]]] Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Pilka nozna rewelka 31.05.06, 17:55 www.joemonster.org/download.php?d_op=getit&lid=2374 no musiałem sorry Odpowiedz Link
kriss67 Re: Pilka nozna 07.06.06, 15:20 Hejka Dario Ktos sie jednak interesuje.... Zgadzam się z MagooKingiem, że w drugiej rundzie nasze orły spotkają się z kibicami na Okęciu. Cienmotyla,racja, takiej bramki jaką zasadził Kuszczakowi bramkarz Kolumbii to w zyciu nie widziałem. Szoking total. Zobaczymy, jakie niespodzianki nas tym razem czekają. Poprzednio sensacja to postawa Żabojadów in minus, in plus Senegal, Turcja, Korea przy pomocy sędziów... Takie smaczki, to poza pieknem i poezją piłki jako takiej, stanowią niezykle wazny i tajemniczy element mundialu. Zobaczymy, jakie gwiazdy zawody wykreują, których blask zgasnie.. Juuuuuuż nie mogę sie doczekać,. Jeszcze dwa dni, o mamma mia Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link