cienmotyla Re: Żegnam Was... 07.06.06, 14:50 Właśnie spełniam marzenie Razem z Młodym jedziemy do matki. Być może na stałe. Okaże się to po dotarciu na miejsce. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Żegnam Was... 07.06.06, 14:52 Zycze powodzenia Przypuszczam,ze i tam szybko zalozysz sobie internet Nie zegnaj,raczej ..do nastepnego razu Odpowiedz Link
cienmotyla Re: Żegnam Was... 07.06.06, 14:56 Dziękuje Jade autobusem w poniedziałek. Jakieś 36 godzin jazdy. Jednak nie martwie się tym, chcę tam być, a czy internet będę miała to nie wiem. Podobno bezpłatnie można korzystac w tamtejszych bibliotekach. Żegnam się już teraz, ale do niedzieli będe czytać Mam mały renament w domu. Wszystko do góry nogami. Trzeba się popakować, zrobić liste, normalnie jakbym opuszczała naszą planete) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Żegnam Was... 07.06.06, 15:01 cienmotyla napisała: normalnie jakbym opuszczała naszą planete) Dzis wszedzie jest blisko... nawet nie oczuwam,ze dzieli nas 10 tysiecy km. A z internetem to prawda...biblioteki,kafejki... Odpowiedz Link
katy.8 Re: Żegnam Was... 07.06.06, 20:57 Autokarem 36 godzin...Z wlasnego doświadczenia wiem,że ta samą trasę samochodem można pokonać w 24 godziny.. A co do pożegnań to i ja niedługo to zrobię - wyjadę,aby być szczęśliwą Oczywiście w nowym miejscu postaram się szybciutko założyć necik,aby nadal cieszyć się tym forum-od niewiele ponad dwóch miesięcy "gazeta" jest moją radością , poznałam tu wiele przyjaznych osób,przez co życie nabrało barw.. Odpowiedz Link
skiela1 Najlepsze zyczenia urodzinowe 11.06.06, 02:34 i daj znac jak Ci sie wiedzie Baw sie dobrze. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Najlepsze zyczenia urodzinowe 11.06.06, 10:52 czy to nasz Motylek ma urodziny? P O W O D Z E N I A !!!!! Odpowiedz Link
cienmotyla Re: Żegnam Was... 11.06.06, 12:07 Ja tu w pośpiechu zaglądam, myśle co tam salonowicze nowego wymyślili, a tu taka miła niespodzianka Bardzo dziękuję. Obiecuję, że swoją formalną dojrzałośc, jaka dziś o 8:30 została mi dana, wykorzystać jak najlepiej Odpowiedz Link
katy.8 Re: Żegnam Was... 12.06.06, 21:42 Tak,szczęścia,pomyślności,radości,spełnienia marzeń..Trzymaj się,cienmotyla,daj znać o sobie.Buziaczki Odpowiedz Link
adep1 Re: Żegnam Was... 12.06.06, 23:00 Prawie nie "rozmawiałyśmy" ale mi smutno, że przestaniesz tu pisać... A może jednak nie przestaniesz? Skiela ma rację, teraz odległość przestaje się liczyć, byle był dostęp do internetu Szerokich dróg i gumowych drzew na nowej drodze życia! Wielu nie tylko netowych przyjaciół i całego świata w zasięgu ręki! Odpowiedz Link