tooo-tiki 02.07.06, 18:58 Nieustraszonych Braci Grimm, nie wiem, czy warto sobie na wieczór zapodać? Ale nawet, jakbyście mi polecili coś lepszego, to mi się nie chce upy ruszać do wypożyczalni. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rene8 Re: mam do obejrzenia 02.07.06, 19:01 Polecam "Za wszelka cene". Ale pewne oglądałaś. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: mam do obejrzenia 02.07.06, 19:01 A ja "Gusta i gusciki" albo cos Almodovara Odpowiedz Link
mrouh Re: mam do obejrzenia 02.07.06, 19:25 A jakie ja mam zaległosci w filmach! nie jestem kinomaniaczka, wiem jednak ze sa filmy ktore warto obejrzec. Dobrze, że czasem podróżuję w dalekie trasy autobusami, wtedy mimo woli nawet nadrabiam zaległości- pewnie nie obejrzałabym Epoki Lodowcowej, gdybym nie jechała autokarem dwie doby. Dużo później Cage zostałby najbardziej kręcącym mnie aktorem... Wczoraj skorzystalam z okazji i obejrzałam Fortepian w tv. Jestem zadowolona, że obejrzałam. To najlepsza recenzja w moich ustach Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: mam do obejrzenia 02.07.06, 19:31 Ja tez nezbyt czesto filmy ogladam, dlatego starannie wybieram co ogladam bo na bezczynne siedzenie przed tv szkoda mi czasu. Za to do teatru moge ciągle i w ciemno )) Odpowiedz Link
very_famous Re: mam do obejrzenia 02.07.06, 22:50 > Nieustraszonych Braci Grimm, nie wiem, czy warto sobie na wieczór zapodać? Taka nieszkodliwa bajka. Obejrzeć i zapomnieć. Odpowiedz Link
portboner Re: mam do obejrzenia 03.07.06, 00:41 "biały oleander" - właśnie obejrzałem, warto Odpowiedz Link