sloggi 12.07.06, 22:11 Rene napisała, że nie ma głowy do interesów (finansowych) - a do czego ma? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dimanche Re: Do czego macie smykałkę? 12.07.06, 22:21 Nie wiem do czego smykałkę ma Rene, ale na pewno do czegoś ma. A ja nie odpowiem przez zwykłą skromność... Odpowiedz Link
tukee Re: Do czego macie smykałkę? 12.07.06, 22:23 Jesli chodzi o Rene to wydaje mi sie ze do milosci )). Odpowiedz Link
dimanche Re: Do czego macie smykałkę? 12.07.06, 22:25 Ja mam smykałkę prawdopodobnie do szlifowania, ale nie powiem czego...przez wymienioną wyżej skromność Odpowiedz Link
tukee Re: szlifowania ... 12.07.06, 22:31 Ja wlasnie ogladalam w TV o szlifowaniu kryształów. Ciekawe Odpowiedz Link
rene8 Re: Do czego macie smykałkę? 12.07.06, 22:34 Mam smykałkę do gotowaniaPP I niezłą pamięć. Ale pytanie jest niejednoznacznie sformułowane. Bo coż to jest "smykałka do miłości"? (ad. Tukee) Odpowiedz Link
tukee Re: Do czego macie smykałkę? 12.07.06, 22:42 Reńka, bo ty masz to wypisane na czole i w chyba 1000 wpisach, ze jestes wielbicielką uwielbienia. ))) I to jest wspaniale!!!!! Odpowiedz Link
rene8 Re: Do czego macie smykałkę? 12.07.06, 22:44 DDDDDDDDDDDDDD Ja poprostu lubię się czuc kochana p.s Troche mnie przeraziłas! Odpowiedz Link
tukee Re: Do czego macie smykałkę? 12.07.06, 22:49 rene8 napisała: > DDDDDDDDDDDDDD > Ja poprostu lubię się czuc kochana > > p.s Troche mnie przeraziłas! Renia teraz juz za poźno na strachy. Ja np. bardzo lubie Cie za twoja szczerosc, a Twoi najbliźsi kochaja Cie za to jaka jestes. Odpowiedz Link
dimanche Re: Do czego macie smykałkę? 12.07.06, 22:54 Ja lubię Reńkę za to, że jest taka czarująca, wszystkich nas uwiodła chyba... Odpowiedz Link
dimanche Do palenia garów 12.07.06, 22:57 to mogę powiedzieć, bo to nic chwalebnego i nie wyjdę na nieskromną... Odpowiedz Link
rene8 Dimka wygadam Cię! 12.07.06, 23:00 Ja wiem (albo podejrzewam ?) w czym jesteś niezła Przyznaj sie bez fałszywej skromności bo Cie wygadam. Widziałam Twoja biblioteke Odpowiedz Link
dimanche Re: Dimka wygadam Cię! 12.07.06, 23:01 ale tam biblioteka...co to tego tam mam... Odpowiedz Link
tukee Re: Do czego macie smykałkę? 12.07.06, 22:57 dimanche napisała: > Ja lubię Reńkę za to, że jest taka czarująca, wszystkich nas uwiodła chyba... Ja mysle, ze kazdy troche uwodzi, moze nawet nieświadomie. Dimka np wg mnie uwodzi osobowościa refleksyjna. Odpowiedz Link
dimanche Re: Do czego macie smykałkę? 12.07.06, 22:59 tukee napisała: > > Ja mysle, ze kazdy troche uwodzi, moze nawet nieświadomie. Dimka np wg mnie > uwodzi osobowościa refleksyjna. Nie, ja nie uwodzę, ja wiodę na pokuszenie Odpowiedz Link
tukee Re: Do czego macie smykałkę? 12.07.06, 23:00 dimanche napisała: > > Nie, ja nie uwodzę, ja wiodę na pokuszenie I brawo Dim - /teraz ja uwodze/ hi, hi. Odpowiedz Link
rene8 Re: Do czego macie smykałkę? 12.07.06, 22:57 tukee napisała: > a Twoi najbliźsi kochaja Cie za to jaka jestes. Mam nadzieję... Trochę chcą zmienić ,ale wiem sama,że na lepsze. No widzisz . Np. to żebym sie tak nie otwierała przed ludzmi, żebym nabrała dystansu. Ale takie rzeczy naprawde trudno zmienic. Odpowiedz Link
tukee Re: Do czego macie smykałkę? 12.07.06, 22:59 Renia, tych co chca Cie zmienic wytarmoś za uszy. Odpowiedz Link
dimanche Re: Do czego macie smykałkę? 12.07.06, 23:00 tukee napisała: > Renia, tych co chca Cie zmienic wytarmoś za uszy. Reńka i ja jesteśmy nereformowalne... Odpowiedz Link
tukee Re: Do czego macie smykałkę? 12.07.06, 23:05 A po co reformowac osoby z osobowoscia? Odpowiedz Link
maximilianna Re: Do czego macie smykałkę? 12.07.06, 23:07 Gotowanie. Pierwsze co mi przychodzi na myśl. Odpowiedz Link
wadera3 Re: Do czego macie smykałkę? 13.07.06, 01:21 majsterkowanie, gotowanie, robótki ręczne, i różne dziwne rzeczy robię (których "sie nie da" zrobić) Odpowiedz Link
mrouh Re: Do czego macie smykałkę? 13.07.06, 12:24 Do manualnych czynności twórczych lubię majstrować, robić coś własnymi rękami i jesli szybko widać rezultat to najlepiej Jesli mozna mieć smykałkę do języków, to ja mam chyba, tylko lenistwo stoi na przeszkodzie Uwielbiam słowa, im dziwniejsze, tym lepiej. Odpowiedz Link
dimanche Re: Do czego macie smykałkę? 14.07.06, 15:11 Reńka będzie miała do krokietów, poczekajmy cierpliwie, gorzej z Kyniem - czy chłopak wytrzyma? Odpowiedz Link
loczek62 Re: Do czego macie smykałkę? 15.07.06, 10:41 Mam smykałkę do "robót" technicznych. Naprawie komp a takrze mikser i pralkę automatyczna. A i jeszcze mam smykałkę do jazdy autkiem, oprócz tego bardzo to lubię Odpowiedz Link
muka77 Re: Do czego macie smykałkę? 15.07.06, 10:54 mam smykalke do komputerow, majsterkowania, malowania, szpachlowania itp Odpowiedz Link