to.ja.kas 28.07.06, 15:22 Za chwile wychodze z pracy i nie bedzie mnie na forum pewnie do 13 sierpnia. Bawcie sie dobrze . Pozdrawiam Was serdecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss67 Re: PAPATY 28.07.06, 16:11 Trzymaj się Kas Miłego pobytu na tej Słowacji:Uważaj na te zajebiste drabinki w Słowackim Raju ps. Jak nie kupisz Przekroju, to mapke Ci podarujeFoty rocznicowe porobie, nie martw się ps2. Zaraz na Mase jade. Flaga Warszawskiej Masy Krytycznej już zamontowana na mojej bryce. A jutro 7.50 pociag do Gdyni, potem rajd na Hel i wybrzeże zachodnie A w niedziele do Gdańska, potem Malbork i do Wawki na wieczór Kurde, nie byłem nad morzem sto lat Z soboty na niedziele śpie gdzies na plaży -------------------------------------------------------------------- Rower to pojazd niebezpieczny, nadjeżdża cicho i z nienacka. Musisz być czyjny, jak pies potrójny Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: PAPATY 28.07.06, 22:30 Kriss nie kupiłam Miałam młyn w pracy i jak wrocilam to kiosk byl zamkniety. Jesli mozesz mi kupic to poprosze Zazdroszcze Ci nocy na plazy. To takie romantyczne )))) Milego weekendu Odpowiedz Link