rubeus 02.08.06, 18:47 Czy tylko ja mam wrażenie, że w kampanii "bliżej ludzi", padają hasła, nie mające się ni jak do tego co robi teraz PiS, do tego co 'jawi' się z ich zapowiedzi, jeśli się im uważniej przyjrzeć ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
squirrel9 Re: Reklamówka PIS-u 05.08.06, 08:50 "BLiżej ludzi" ale niestety tylko swoich .... Odpowiedz Link
dociek Re: Reklamówka 05.08.06, 09:51 To jak w tej historii, gdy Czukcza został wydelegowany na Zjazd KPZR do Moskwy... Pojechał tam, żeby radzić z pozostałymi deputowanymi, jak najlepiej pracować dla dobra człowieka? I tego człowieka też tam zobaczył. Nie jesteśmy gorsi od ZSRR, bo u nas jest ich nawet dwóch. Odpowiedz Link
wadera3 Re: Reklamówka PIS-u 05.08.06, 09:57 rubeus napisał: > Czy tylko ja mam wrażenie, że w kampanii "bliżej ludzi", padają hasła, nie mają > ce się ni jak do tego co robi teraz PiS, do tego co 'jawi' się > z ich zapowiedzi, jeśli się im uważniej przyjrzeć ? ich hasła nigdy sie "nie miały" i mieć sie nie będą, karły bardziej bezczelnie niż wszyscy ich poprzednicy robią wszystko dla siebie i swoich kolesi Odpowiedz Link
skiela1 Re: kto ich wybral? 05.08.06, 15:53 pannatulipanna80 napisała: > to po co ich wybraliscie? > no podobno nikt ich nie wybral.. sami sie wybrali Odpowiedz Link
wadera3 Re: kto ich wybral? 05.08.06, 22:46 pannatulipanna80 napisała: > to po co ich wybraliscie? > nie głosowałam na karzełka!!! Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: kto ich wybral? 05.08.06, 23:02 Już kilka osób zauważyło że nie wiadomo kto, bo mało kto sie przyznaje. Ja też nie głosowałam na nich. Ale znam dwie osoby ktore to zrobiły i teraz w brody sobie plują i mówią o samych sobie źle. Odpowiedz Link
wadera3 Re: kto ich wybral? 05.08.06, 23:11 fedorczyk4 napisała: Ale znam dwie osoby ktore to zrobiły i teraz w brody > sobie plują i mówią o samych sobie źle. Też znam takich "mądrali" Odpowiedz Link
fnoll nie chciała dać twarzy 06.08.06, 02:14 na jednym z plakatów dziewczyna jest odwrócona plecami do widza bo czasem wstyd się sprzedać? nie no bez trudu znajdziesz w Polsce ładną osobę która za 1000 zł powie, że od PiSu straciła 10 kilo w pół tygodnia Odpowiedz Link