lady.oracle 22.08.06, 19:34 jak radzicie sobie w trakcie diety odchudzającej (która będzie pewnie trwała całe życie) z przemianą pełnej życia, sympatycznej osoby w ospałego babiszona, mającego wszystkim za złe? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: pytanie do odchudzających się 22.08.06, 19:44 Jezeli babiszon jest ospaly to trzeba zrezygnowac z diety... a wprowadzic .."zdrowe nawyki zywieniowe".. za duzo sobie odmawiasz. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: pytanie do odchudzających się 22.08.06, 20:19 ja tam nie wiem, jakoś w twe diety nie wierzę jak mnie tylko zagoi się pustostan po ząbku, za dzień lub 2 bedę na rowerku śmigać Odpowiedz Link
wadera3 Re: pytanie do odchudzających się 22.08.06, 20:41 lady.oracle napisała: > jak radzicie sobie w trakcie diety odchudzającej (która będzie pewnie trwała ca > łe życie) z przemianą pełnej życia, > sympatycznej osoby w ospałego babiszona, mającego wszystkim za złe? każdy zgubieny kilogram, to szerszy uśmiech Odpowiedz Link
very_famous Re: pytanie do odchudzających się 22.08.06, 21:31 Dietę ustawił ci dietetyk, czy to dieta gazetowo-kapuściana? Odpowiedz Link
lady.oracle Re: pytanie do odchudzających się 22.08.06, 21:36 to miałabyć dieta jedz mniej, albo jedz połowę + a la montignac (brak cukrów prostych) dodatkowo biorę lekarstwo, które symuluje wysiłek fizyczny bardzo trudno mi dietować, bo z reguły nie jem mięsa, tylko ryby. dzisiaj nie wytrzymałam i paskudnie się objadłam zjadłam koktajl lodowo mleczny w nescafe (myślałam, że to kawa mrożona) potem calzone, brzoskwinię i kawałek tarty. Chyba miesiąc wyrzeczeń pójdzie na marne poza tym pół pensji wydaję na książki i bez umiaru siedzę w internecie nie panuję nad swoimi nałogami Odpowiedz Link
f.l.y Re: pytanie do odchudzających się 22.08.06, 21:40 ja odchudzajac sie - robie sie zlosliwa ale narazie jestem w fazie tycia ps'wybaczcie brak polskich liter - ten laptop nie umi Odpowiedz Link
lady.oracle Re: pytanie do odchudzających się 22.08.06, 21:44 >ja odchudzajac sie - robie sie zlosliwa a to też robię się nie-do-wytrzymania i nieuważna w pracy Odpowiedz Link