tadeuszx 01.09.06, 13:42 tego forum. Jako że jestem z sąsiedztwa, wszedłem powiedzieć wszystkim Dzień dobry i życzyć miłego dnia. Pozdrawiam -- Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera3 Re: Witam admina i wszystkich użytkowników 01.09.06, 14:19 tadeuszx napisał: > tego forum. Jako że jestem z sąsiedztwa, wszedłem powiedzieć wszystkim Dzień > dobry i życzyć miłego dnia. > Pozdrawiam "z sąsiedztwa", znaczy? witam również Odpowiedz Link
carrramba Re: Witam admina i wszystkich użytkowników 01.09.06, 15:59 witam i pozdrawiam Odpowiedz Link
f.l.y Re: Witam admina i wszystkich użytkowników 01.09.06, 20:06 pełnam podziwu... mój tatko jak się dorwie do laptopa, to odwirusowywać potem trzeba dobry wieczór tak wogóle... Odpowiedz Link
tadeuszx Odwirusowywac zawsze trzeba 01.09.06, 23:00 Myśle, że nie tylko po tatce, co? ) Wejdź sobie na czata na wp, zobaczysz, po 10-ciu minutach już złapiesz. A te Wasze ulubione gg? Przecież nawet hacker mi się przebił! Pozdrawiam, uważaj na oszusta (sygnaturka) Odpowiedz Link
danl16 Re: Odwirusowywac zawsze trzeba 01.09.06, 23:06 mi sie dysk spalił kiedys przez jakiegos debila !!! Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Witam admina i wszystkich użytkowników 02.09.06, 09:40 witojcie, co by dziś nie lało ))))) Odpowiedz Link
sloggi Re: Witam admina i wszystkich użytkowników 02.09.06, 10:29 Witam. Zagościsz na dłużej, czy tylko przelotnie? Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Witam admina i wszystkich użytkowników 02.09.06, 13:01 Będę przychodził, ponieważ widzę dużo ciekawych watków i żywej dyskusji! Forum jest ogromne! Gratuluje sukcesów!)) No wiesz admin, ja nie mam ambicji dorównywać Twojemu forum. Spoko, traktuję to rozrywkowo, chociaż... dałem plamę! Nadziałem sie na autentycznego oszusta (sygnaturka)!! Zrobiłem go nawet moderatorem!? Po prostu też mnie wykołował!? No i widzisz jak to real wlazł w sieć i popsuł mi zabawe, relaks. Mimo wszystko, jestem optymistą! Pozdrawiam Odpowiedz Link
sloggi Re: Witam admina i wszystkich użytkowników 02.09.06, 14:30 My etap zawirowań mamy już dawno za sobą, ale też różni się tu kręcili. Odpowiedz Link
tadeuszx Chodzi o to, że ten był wyjatkowy! Oszust 02.09.06, 15:51 polczatowy, który w dużej częci tam już "spalony" rozkręcał interes na forach gazeta.pl. Taki bezczelny! Niestety są pokrzywdzeni. Jak myślisz 40.000 PLN to niezła sumka? A na tyle najprawdopodbniej "naciął" jedną tylko dziewczynę! Ma facet łeb do "interesów" nie?? Odpowiedz Link
sloggi Re: Chodzi o to, że ten był wyjatkowy! Oszust 02.09.06, 15:53 A może żerował na ludzkiej naiwności? Odpowiedz Link