muraszka1 01.09.06, 22:07 Łotysz mi przypadl do gustu,juz mam swego slowika ide spac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
c.kapturek Re: Sopot 02.09.06, 09:38 szkoda, też wolę brainstorm. ale dziś chce uisłyszeć Eltona i jego Sacrifice When things go wrong When the scent of her lingers And temptation's strong Into the boundary Of each married man Sweet deceit comes calling And negativity lands Cold cold heart Hard done by you Some things look better baby Just passing through And it's no sacrifice Just a simple word It's two hearts living In two separate worlds But it's no sacrifice No sacrifice It's no sacrifice at all Mutual misunderstanding After the fact Sensitivity builds a prison In the final act We lose direction No stone unturned No tears to damn you When jealousy burns ))))))) Odpowiedz Link
rene8 Re: Sopot 02.09.06, 10:10 Żałuję,że nie ogladałam I dzis niestety też nie obejrzę. Ale moze w niedzielę Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Sopot 03.09.06, 14:55 obejżałam i zaśpiewał cudnie j/w i wałęsa był hip hip hurra ))))) Odpowiedz Link
rene8 Re: Sopot 03.09.06, 18:20 Dziś w końcu obejrzę! I z przyjemnością posłucham "Malovany dźbanku" Lubię Helenkę i jej vitalność Ale wczoraj do pracy z bólem wychodziłam z domu przy "Pirce by pirce" Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sopot 03.09.06, 18:27 Mam jej plytke nagrana razem z Rodowicz. Smieszny ten jezyk) Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Sopot 03.09.06, 19:47 wyszła loska wow ciekawe jak zaśpiewa demis rusous))) Odpowiedz Link
rene8 Re: Sopot 03.09.06, 20:01 Fajnie się ogląda Normalnie jak moi rodzice 25 lat temu przed telewizorem My mamy czerwone winko ,prażonego słonecznika i chrupki. I Karelka na wizji. Ale czekamy . ja na Helenke ,a Kyniek na Cugowskiego. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Sopot 03.09.06, 20:07 debeściaki się przygotowały hahahaha super tak powspominać muzik ))) Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Sopot 03.09.06, 20:23 Tak się sentymentalnie przyjemnie zrobiło A prz Drupim to mnie normalnie ciarki przechodzą.Bardzo fajny koncert. Odpowiedz Link
rene8 Re: Sopot 03.09.06, 21:41 Bawimy się super! Właśnie doszli sąsiedzi żeby było koncertowo Ło matko ,ale sie przy tym dźbanku wyskakałam i powydzierałam. CZas na "małgośkę") Super koncert. Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Sopot 03.09.06, 21:57 Są "Jarmarki" I dopiero teraz jakoś do mnie dotarł cały ten tekst. A Maryla jest the best Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sopot 03.09.06, 22:55 rene8 napisała: > Bawimy się super! To co podobalo sie 20 lat temu rodzicom podoba sie dzis dzieciom. Ciekawe czy za 20 lat np.Twoj syn bedzie sie bawil przy muzyce,ktora powstaje dzis..... Watpie........ Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Sopot 03.09.06, 23:03 skiela1 napisała: > rene8 napisała: > > > Bawimy się super! > > To co podobalo sie 20 lat temu rodzicom podoba sie dzis dzieciom. > Ciekawe czy za 20 lat np.Twoj syn bedzie sie bawil przy muzyce,ktora powstaje > dzis..... > Watpie........ A ja nie wątpię,w to ze jednak za jakiś czas Ci dziś młodzi ludzie będą się bawić przy naszej muzyce.Może nie wszyscy,pomijam te cegłowki i dresy ale dzis patrząc na publiczność Sopotu,gdzie widziałam ludzi młodych,dla których Drupi to wogóle legenda i bawili się super,to wierzę,że tak samo będzie z naszymi dziećmi. Teraz leci porażka pt.Cugowski;/ Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Sopot 04.09.06, 20:12 o fuj starego cugowskiego mam dość, jego syny to jest coś! Odpowiedz Link
adhamah Re: Sopot 02.09.06, 10:19 frida2 napisała: > No i słowika zgarnął Matafix. ciszy mnie to wg mnie byli wczoraj najlepsi Odpowiedz Link
danl16 Re: Sopot 02.09.06, 11:42 mattafix kiedy podpisywali kontrakt z tvn-em byli mało znani , teraz są to gwiazdy europejskiego formatu !!! cud że przyjechali do polski ! Odpowiedz Link
sloggi Re: Sopot 02.09.06, 11:45 muzyka.onet.pl/10172,1333640,0,1,wywiady.html No są debeściaki Odpowiedz Link
beer_forever Re: Sopot 02.09.06, 20:41 No karwa!!.Ale sie zajezylem. Specialnie siedze do 2 w nocy zeby obejzec Sera Eltona z Sopotu a tu ta wstretna blondyna po pierwszej czesci koncertu zapowiada ze "widzom itvn juz dziekujemy". Doslownie. I cyk puscili "Wodzireja" ktorego juz ogladalem chiba ze 100 razy:p. Jaja sobie robia!. Pospiewam sobie razem ze Szturem ..lalalala lalala lalala.. szampan dla odwaznych!!! Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sopot 02.09.06, 22:38 beer_forever napisał: zapowiada ze "widzom itvn juz a co to jest iTVn? u mnie tylko TVPolonia. Odpowiedz Link
beer_forever Re: Sopot 02.09.06, 23:02 skiela1 napisała: > beer_forever napisał: > zapowiada ze "widzom itvn juz > > a co to jest iTVn? > u mnie tylko TVPolonia. International. Skladak programow z TVNu .Mam podlaczony w ramach TVPolonia. Dali tez program pierwszy PR za friko. A Polsat 2 ciagne "po cichu" Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sopot 02.09.06, 23:08 Nas meczy TVPolonia. Denna jest. Ile razy mozna w kolko ogladac te same filmy... Odpowiedz Link
beer_forever Re: Sopot 02.09.06, 23:26 Tak, niestety. A w niedziele ogladajac Polonie to mozna stac sie naprawde swietym. Nudy. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sopot 02.09.06, 23:42 beer_forever napisał: > Tak, niestety. A w niedziele ogladajac Polonie to mozna stac sie naprawde > swietym. Nudy. Racja.. przeciez nawet wiadomsci podaja z TV Trwam czy jakos_tam Odpowiedz Link
beer_forever Re: Sopot 03.09.06, 23:38 Nie ma to jak zaczac poniedzialkowy poranek z "Budka". Akurat zalapalem sie na bis Budki Suflera w Sopocie. Koncert dinozaurow musial byc udany bo publika szalala. Brawo. A jak udal sie wystep Gotta,Vadraczkowej i Trupiego?.Ktos ogladal? Dzien Dobry Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sopot 03.09.06, 23:45 Ogladaja ci co wyzej w tym watku pisza) Tez bym chciala poogladac....buuuuuuu.. ale za tydzien bedzie juz przegrane i w wypozyczalni Odpowiedz Link
beer_forever Re: Sopot 04.09.06, 00:19 He,he to samo u mnie. Jak jeszcze nie mielismy Polonii to najwiekszym wzieciem wsrod polonusow byly kasety z nagraniami z Polski. Trzeba bylo zapisywac sie do kolejki. Odpowiedz Link
f.l.y Re: Sopot 04.09.06, 14:03 podobał mi się koncert K.Melua i Eltona... a trzeciego dnia - podobała mi się K.Loska i Wanderowa znowu na scenie Odpowiedz Link
danl16 Re: Sopot 04.09.06, 16:20 Eltona Johna koncert niby był fajny ale czasami był on po prostu nudny !!! nawet wirtuozeria na fortepianie nie poprawiła tego........... Ale jak Lechu wszedł od razu było ciekawiej P Odpowiedz Link
mrouh Re: Sopot 04.09.06, 20:17 Eltona mniej lubię, ale był lepszy, może dlatego, że po prostu bardziej pasował to scenerii- to było show. A Katie zagubiła się w operze i ani jej głos nie brzmiał tak jak powinien, ani piosenki nie rozkwitły i nie miały mocy, najlepiej by jej było w małym klubie, ale trudno... i tak ja uwielbiam Elton dobrze przygadał i przyklasnęłam mu, poczułam, że nie wszyscy zwariowali Odpowiedz Link