karen_walker 29.10.06, 16:13 Od dzisiaj zaczalem uzywac preparatu Regaine... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karen_walker Re: Starosc nie radosc... 29.10.06, 16:18 No co ty... To sie wciera w glowe. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Starosc nie radosc... 29.10.06, 16:23 Aaaaa sugeruje dermatologa na poczatek a moze witaminy,mineraly i oleje? jakos nie jestem przekonana do tych cudownych preparatow,ale sprobowac mozna. Slyszalam Vichy wypuscilo cos nowego do wlosow. Odpowiedz Link
karen_walker Re: Starosc nie radosc... 29.10.06, 16:28 Regaine akurat ma wyniki. Dermatolog tez by to polecil. Tyle ze trzeba uzywac dosc dlugo zanim cos bedzie widac. Mnie tak STRASZNIE nie zalezy ale jestem w stanie posrednim miedzy posiadaniem wlosow na czubku glowy i lysina. Wyglada to fatalnie. Za malo, zeby zgolic a za duzo, zeby tego nie bylo widac. Wolalbym, zeby mi wiecej tych wlosow wypadlo. Przynajmniej fryzjer moglby cos z tym zrobic a w tej fazie nic sie nie da. Odpowiedz Link
dimanche Re: Starosc nie radosc... 29.10.06, 17:07 Taak, pojawił mi się pierwszy siwy włos, no i te nieszczęsne urodziny niedługo, nie powiem które... Odpowiedz Link
tomek854 Mlodosc nietrzeźwość 29.10.06, 17:39 Właśnie przyniosłem ze sklepu dwa kefirki Odpowiedz Link