sibeliuss 15.01.07, 21:02 Istnieje takie kpiarskie określenie dotyczące solidarności wśród kobiet, często sobie obcych. Czy faktycznie tak jest, zauważliście to w Waszym życiu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adhamah Re: Solidarność jajników 15.01.07, 21:19 cześciej zauważam i popieram tzw.solidarność plamników ale solidarność wspomniana przez Ciebie oczywiście nie umykam w codziennej egzystancji mojej uwadze Odpowiedz Link
skiela1 Re: Solidarność jajników 15.01.07, 21:42 Ja nie wiem skad to sie w ogole wzielo. A moze nie widze, bo nie jestem solidarna z jajnikami? No ale jak mona solidaryzowac,kiedy to... ..jedna babie drugiej babie..... tak wyglada soldarnosc jajnikow. Odpowiedz Link
gonia28b Re: Solidarność jajników 15.01.07, 22:29 Bardziej jest to żartobliwe określenie - tak mi się przynajmniej wydaje Odpowiedz Link
lady.oracle Re: Solidarność jajników 15.01.07, 22:39 Nic podobnego nie zaobserwowałam, wręcz przeciwnie. Inne zjawisko: wydawałoby się że sympatia innych kobiet ku danej kobiecie powinna być wprost proporcjonalna do jej ilości kilogramów. Nic podobnego nie zaobserwowałam odkąd jestem gruba i nieatrakcyjna kobiety wcale nie zaczęły mnie lubić! Odpowiedz Link
frida2 Re: Solidarność jajników 15.01.07, 22:46 Zauważam często coś przeciwnego zupełnie. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Solidarność jajników 15.01.07, 23:58 a gdzie ty to widziałeś?Tą solidarność? Odpowiedz Link
0yotte Re: Solidarność jajników 16.01.07, 09:34 A mnie się wydaje, że jest coś takiego. Ale nie ujawnia się tak po prostu w codziennym życiu. Natomiast w stanach zagrożenia kobiety potrafią bardzo sobie pomagać, wspierać się. Być moze wynika to z jakichś pierwotnych uwarunkowań. Może to było tak: faceci szli na polowanie, a babki zostawały w jaskini z dziećmi i musiały sobie radzić. I po prostu musiały tzrymac się razem, pomagac sobie w wychowaniu dzieci, przy porodach itp. Jest w tym jakaś logika Odpowiedz Link
salgiria Re: Solidarność jajników 16.01.07, 10:03 zauwazylam, doswiadczylam i jastem bardzo wdzieczna Odpowiedz Link