wojtek56 23.01.07, 21:31 ...bo ma wspaniałe poczucie humoru. I kocham wszystkie inne żyjatka, płci obojga. W majteczkach i bez. Idę odpocząć... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Kocham Mroofkę! 23.01.07, 21:38 wojtek56 napisał: > Idę odpocząć... Tak bez szczegółów? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Kocham Mroofkę! 23.01.07, 21:45 grzewi napisał: > Czas na forumowe wyznania? Lepsze to od wyzywań. Odpowiedz Link
grzewi Re: Kocham Mroofkę! 23.01.07, 21:49 sibeliuss napisał: > grzewi napisał: > > > Czas na forumowe wyznania? > > Lepsze to od wyzywań. Prawda .Grunt to dobry humor. A co mroofka na to? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Kocham Mroofkę! 23.01.07, 23:17 A co mroofka na to? Prawdopodobnie oboje zaszyli sie w jakims salonie i odpoczywaja Odpowiedz Link
grzewi Re: Kocham Mroofkę! 23.01.07, 23:31 skiela1 napisała: > A co mroofka na to? > > Prawdopodobnie oboje zaszyli sie w jakims salonie i odpoczywaja > >pełna salonowa ekstaza...a sibek co na to? > Odpowiedz Link
skiela1 Re: Kocham Mroofkę! 23.01.07, 23:41 grzewi napisał: > skiela1 napisała: > > > >pełna salonowa ekstaza...a sibek co na to? Udaje,ze nie widzi. Odpowiedz Link
wojtek56 No i zrobiła sie afera... 24.01.07, 11:53 Sorry, Mroofko, mały wybuch entuzjazmu i od razu o nas i o naszych bliskich mówią, i to jak mówią! Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: No i zrobiła sie afera... 24.01.07, 17:36 skiela1 napisała: > Tu sie nic nie ukryjeP Tak? Hmm, ja tu się ukrywam od kilku dni i nikt mnie nie widzi Odpowiedz Link
skiela1 Re: No i zrobiła sie afera... 24.01.07, 17:59 No przeciez nie bede krzyczec-kopytko wylaz!! hahaha Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: No i zrobiła sie afera... 24.01.07, 18:01 I tak nie wyjdę. Tylko jeszcze ze strachu nakryję się kopytkami i tyle z tego będzie Odpowiedz Link
skiela1 Re: No i zrobiła sie afera... 24.01.07, 19:21 Istny bal maskowy) no ale..karnawal w pelniD strachliwa jestes Tyy.. Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: No i zrobiła sie afera... 25.01.07, 10:47 skiela1 napisała: > Istny bal maskowy) > > no ale..karnawal w pelniD > > strachliwa jestes > Tyy.. Nie Ale nie lubię, gdy się na mnie krzyczy. Odpowiedz Link
grzewi Re: No i zrobiła sie afera... 24.01.07, 20:58 oj kopytko kopytko,strasznie nieśmiała jesteś Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: No i zrobiła sie afera... 25.01.07, 10:47 grzewi napisał: > oj kopytko kopytko,strasznie nieśmiała jesteś Nieśmiała? Hmmm. Nie. Po prostu nie lubię się wychylać ostatnio Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Kocham Mroofkę! 26.01.07, 18:40 grzewi napisał: > sibeliuss napisał: > Prawda .Grunt to dobry humor. A co mroofka na to? Znam bardzo zboczony wierszyk o mrówce Ale nawet mnie nie namawiaj, nie opowiem. Odpowiedz Link
mroofka2 p.s. 24.01.07, 15:25 mam pyszną fasolkę po bretońsku mroofczej roboty, zapraszam)) Odpowiedz Link
mroofka2 Re: Mroofa! 24.01.07, 21:04 pewnie, że nie wiesz, bo skąd masz wiedzieć, skoro i ja nie wiem? p.s. wejdź w końcu na pocztę;P Odpowiedz Link
grzewi Re: Mroofa! 24.01.07, 21:18 mroofka2 napisała: > pewnie, że nie wiesz, bo skąd masz wiedzieć, > skoro i ja nie wiem? > > p.s. wejdź w końcu na pocztę;P Ale IPN wie Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Mroofa! 24.01.07, 21:19 m.a.l.a.m.i napisała: > Znów o czymś nie wiem? A o reszcie wiesz? Odpowiedz Link
wojtek56 Nie uciekł tylko zawiesił obecność. 26.01.07, 03:01 Wracam, opisuję i wyjaśniam. Odezwałem sie ongiś do Ciebie ("Mroofko, ale tupiemy!"). Odwzajemniłaś się szerokim uśmiechem i słowem akceptującego porozumienia. Wprawiło mnie to w szampański nastrój, bo lubię uśmiechnięte i inteligentne dziewczyny. Wówczas nastrój wspiął się o poziom wyżej, stąd zdanie o moich pozytywnych uczuciach do żyjątek płci obojga. A wtręt o majteczkach ("lub bez") to przypadkowe skojarzenie z fragmentem innego postu (Sibi zna szczegóły). A więc powtórzę głośno: kocham Cię Mroofko za to, ze jesteś I kimkolwiek jesteś. Nawet gdybyś była krępym kierowcą ciężarówki z rudą brodą i gaciami w kratkę, buszującym zwinnie po internecie w zwiewnej sukience Mroofki. A tak w ogóle ludziska: kochajmy się! Warto. Odpowiedz Link
ciotkamatylda Re: Nie uciekł tylko zawiesił obecność. 26.01.07, 05:48 No , dobrze myślałam ! Wojtuś dobry człowiek . Mroofka dobry człowiek . (nawet z gaciami w kratkę pod zwiewną sukienką...))))))) jakoś tak zrobiło się miło Wiedziałam że mi tu będzie dobrze Odpowiedz Link
ciotkamatylda Re: matyldzio... 26.01.07, 20:17 Mroofko , kafoosia na stół! coś bardzo tyję od tej kawy...? jak się zje parę ciasteczek do kafoosi , to czymś to skutkuje ? ( to tylko herbatniki w czekoladzie) Odpowiedz Link
grzewi Re: Nie uciekł tylko zawiesił obecność. 26.01.07, 20:15 wojtuś to dobry człowiek,"i nieważne czy w majtkach czy bez" Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Nie uciekł tylko zawiesił obecność. 26.01.07, 18:41 wojtek56 napisał: > Wracam, opisuję i wyjaśniam. > Odezwałem sie ongiś do Ciebie ("Mroofko, ale tupiemy!"). Odwzajemniłaś się > szerokim uśmiechem i słowem akceptującego porozumienia. > Wprawiło mnie to w szampański nastrój, bo lubię uśmiechnięte i inteligentne > dziewczyny. i owady? Odpowiedz Link
mroofka2 ;)! 26.01.07, 16:15 hehe tak, moja przysadzistość nieznacznie przekracza 50 kg a majciory w karatę jeszcze zakupię, wszystko przede mną Odpowiedz Link