ciotkamatylda Re: Poczytałam sobie... 09.02.07, 00:44 1 Skiela jest jedna i jedyna - nie ulega wątpliwości)) 2 Frida ma jakieś wątpliwości -tzn. jakie? Źle Ci tutaj? 3 Sibeliuss ,, na miłość boską co to jest TM?" -nie ma co się tak unosić ... o proszę , Skiela spokojnie wyjaśniła o co chodzi. Po prostu tak mi jakoś samo wyszło ( np.wątek o Spale ) no cóż , chyba niezbyt mądrze... 4 Wizytówki na razie nie będzie . Mam kłopoty z wyborem fotki :nawet z najlepszym makijażem nie mam takich pięknych , dużych oczu jak ma Grzewi . Albo zdjęcie Sibeliussa - też chciałabym takie , ale nikt nie chce mi takiego od d... strony zrobić . Boją się że oślepną czy co? A wydawało mi się , że jestem taka atrakcyjna kobita ))) Odpowiedz Link
frida2 Re: Poczytałam sobie... 09.02.07, 20:13 ciotkamatylda napisała: > 2 Frida ma jakieś wątpliwości -tzn. jakie? Źle Ci tutaj? Moje wątpliwości nie dotyczyły salonu Odpowiedz Link
mroofka2 Re: Poczytałam sobie... 09.02.07, 01:05 to sobie zrób od przedniej)) będziesz biła rekordy popularności)) Odpowiedz Link
ciotkamatylda Re: Poczytałam sobie... 09.02.07, 01:46 Jasne a potem informacja w wiadomościach : ,, pewna kobieta zamieściła swoje odważne zdjęcie w internecie ...policji i wojsku udało się opanować narastającą panikę i zbiorową histerię ." )) Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Poczytałam sobie... 09.02.07, 17:09 hahahahaha dobre jesteście kobitki))) Odpowiedz Link
ciotkamatylda Re: Poczytałam sobie... 09.02.07, 19:12 Kapturku , pokaż się , chcemy Cię poznać . Wszystko jedno przód czy tył ... Nam kobietom to w zasadzie wszystko jedno , ale ile wilków forumowych by przybiegło galopkiem Odpowiedz Link
skiela1 Re: Poczytałam sobie... 09.02.07, 19:23 ciotkamatylda napisała: ale ile wilków forumowych by > przybiegło galopkiem wlasnie wlasnie Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Poczytałam sobie... 09.02.07, 19:28 akurat, jeszcze z pasurami się rzucicie filki już fidziały i kapturek zmienna potrafi być raz fampem raz jak gnom lecz dusza zafsze poczciwa)) dobrej zabawy Kobitki Odpowiedz Link
ciotkamatylda Re: Poczytałam sobie... 09.02.07, 19:51 Z pasurami na wilki ,żeby Cię biedactwo obronić! Chyba , że jesteś bardzo ładna no to nic się nie stanie jak Cie troszkę nadgryzą. ...ależ nie jestem wcale zazdrosna Odpowiedz Link
ciotkamatylda Re: skielko.. 09.02.07, 21:40 Oczy ...akurat Latają po mrowisku z gołymi odwłokami a tłum panów mroofków za nimi)) Odpowiedz Link
mroofka2 Re: skielko.. 10.02.07, 22:58 jak się ma ładny odwłok to i adoratorów sporo))) Odpowiedz Link