sibeliuss 16.06.07, 23:15 Śpiewa w Opolu, uwielbiam ją. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debest3 Re: Santorka - baba z klasą 16.06.07, 23:16 ja trochę mniej,ale fakt talent i prezencja nie podlega dyskusji Odpowiedz Link
magdajeden Re: Santorka - baba z klasą 16.06.07, 23:17 bleeee stara komunistka. chociaż jest jeszcze ze starej szkoły - potrafi śpiewać Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Santorka - baba z klasą 16.06.07, 23:18 Mnie interesuje jej głos, a nie działalność. Ciekawe czy Ty jesteś taka pod każdym względem święta Odpowiedz Link
magdajeden Re: Santorka - baba z klasą 16.06.07, 23:21 sibeliuss napisał: > Mnie interesuje jej głos, a nie działalność. Ciekawe czy Ty jesteś taka pod > każdym względem święta bez emocji, spokojnie. dlaczego do wszystkiego podchodzisz tak histeryczno-emocjonalnie? pisałam, ze umie śpiewać, temu nie da sie zaprzeczyć. a szacunek straciłam dla niej za klakę na rzecz Kwaśniewskiego. ja? oczywiscie, ze jestem idealna , przepraszam - święta Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Santorka - baba z klasą 16.06.07, 23:29 Jestem facetem wyjątkowo mało emocjonalnym, życie mnie ostudziło w bardzo młodym wieku. Nie dystansuj się złociutka, bo nie ma potrzeby wyciągać tych Twoich kolców. Na mnie one wrażenia nie robiły i nie robią. Czy jesteś histeryczką, zapewne, bo każdy histeryk szuka lustra jak rzekł kiedyś Freud. Nie daj nam Boże takich świętych. Odpowiedz Link
magdajeden Re: Santorka - baba z klasą 16.06.07, 23:35 1. nie jestes facetem wyjątkowo mało emocjonalnym. jestes jedną wielką (nie gabarytowo, bo tego nie jestem w stanie stwierdzić) chodzącą emocją. 2.nie dystansuję się. i nie wyciągam kolców. one są dziś od południa wyciągnięte i nastroszone. 3.że nie robiły wrażenia i nie robią to nie wątpię - bo nie po to one są, zeby na kimś wrażenie robiły. one są (na necie) po to, żeby czasami niektorych do myslenia zmusić. 4. akurat do histeryków nie należę i nie rozumiem skąd u ciebie taki mechanizm obronny polegający na odbijaniu piłeczki. 5. z ostatnim twoim zdaniem sie zgadzam w 100% czy zdaza ci sie róznicować ludzi ze względu na poglądy jakie wygłaszają? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Santorka - baba z klasą 16.06.07, 23:48 1. jestem wrażliwy, ale w takich sytuacjach. Gdybyś była np. dziewczynką z zapałkami, to pochyliłbym się nad Tobą i kupił wszystkie zapałki. 2. nosisz kolczugę z dziurkami? 3. ciekawa metoda 4 ja i tenis - pomyłka. 5. czy większość facetów to świnie? > czy zdaza ci sie róznicować ludzi ze względu na poglądy jakie wygłaszają? Nie. Odpowiedz Link
magdajeden Re: Santorka - baba z klasą 16.06.07, 23:55 sibeliuss napisał: > 1. jestem wrażliwy, ale w takich sytuacjach. Gdybyś była np. dziewczynką z > zapałkami, to pochyliłbym się nad Tobą i kupił wszystkie zapałki. czytam twoje posty juz pewnie z rok, z moich obserwacji wynika to, co napisałam powyżej, nie zmuszaj mnie do szukania potwierdzeń w linkach, bo mi sie nie chce szperać po wątkach. > 2. nosisz kolczugę z dziurkami? bez dziurek > 3. ciekawa metoda jedyna możliwa, jedyna czasami działająca. przeraża mnie ludzka głupota (ale to juz pewnie udało ci sie zauważyć) > 4 ja i tenis - pomyłka. ping-pong? > 5. czy większość facetów to świnie? większosc facetów to zupełnie normalni ludzie. sporo facetów jest naprawdę super no i częśc to świnie. o gorszych egzemplarzach wspominać nie bede, bo nie warto > > > czy zdaza ci sie róznicować ludzi ze względu na poglądy jakie wygłaszają? > Nie. a jakie masz kryteria? wygląd?? a zaczeło sie od pani Santor......nadal uważam, że straciła, nie tylko w moich oczach, swoją postawą Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Santorka - baba z klasą 17.06.07, 00:16 1. + pewnie nie używasz zapałek 2. te kolce czuć na kilometr - musisz mieć dziurki 3. nauczyłem się wówczas podziwiać piękno nieba lub sufitu 4. nie z moim refleksem 5. ciekawostka 6. brak jednolitych 7. wolę Kwasa od PiSiorów. Odpowiedz Link
magdajeden Re: Santorka - baba z klasą 17.06.07, 00:33 sibeliuss napisał: pogubiłam juz sie w tych punktach :p > 1. + pewnie nie używasz zapałek a związek miedzy tymi dwoma sprawami to jakiś istnieje? nie przepadam za zapałkami, ale dzis uzywałam, bo nie mieli zapalniczek na stacji. potrafisz to sobie wyobrazic??? ja nie. > 2. te kolce czuć na kilometr - musisz mieć dziurki eeee tam, na 100metrów najwyzej. nie mam, nie preferuję autodesktrukcji. > 3. nauczyłem się wówczas podziwiać piękno nieba lub sufitu chyba muszę sprawdzić a propos czego to było > 4. nie z moim refleksem szachisty? > 5. ciekawostka czyżby? > 6. brak jednolitych muszę sprawdzić pytanie. > 7. wolę Kwasa od PiSiorów. ja chyba jednak nie. chociaż oni jednakowi są własciwie. tak samo kradną. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Santorka - baba z klasą 17.06.07, 00:38 1. zrobiłaś im awanturę? 2. byłoby przewiewniej 3. sprawdź 4. mnie to zwyczajnie nudzi, takie odbijanie non stop 5. zdecydowanie 6. patrz pkt 3 7. ale nie mają nawet prezencji, Kwachu kradł z gracją Odpowiedz Link
magdajeden Re: Santorka - baba z klasą 17.06.07, 00:48 ułatwię sobie: 1. nie jestes facetem wyjątkowo mało emocjonalnym. jestes jedną wielką (nie gabarytowo, bo tego nie jestem w stanie stwierdzić) chodzącą emocją. 2.nie dystansuję się. i nie wyciągam kolców. one są dziś od południa wyciągnięte i nastroszone. 3.że nie robiły wrażenia i nie robią to nie wątpię - bo nie po to one są, zeby na kimś wrażenie robiły. one są (na necie) po to, żeby czasami niektorych do myslenia zmusić. 4. akurat do histeryków nie należę i nie rozumiem skąd u ciebie taki mechanizm obronny polegający na odbijaniu piłeczki. 5. z ostatnim twoim zdaniem sie zgadzam w 100% sibeliuss napisał: > 1. zrobiłaś im awanturę? cholera nie to wkleiłam. nie czuję związku, ale odpowiem na chybił trafił - nie. bo ja własciwie rzadko robie awantury, wiec "nie" jest bardziej prawdopodobne > 2. byłoby przewiewniej lubię upały. ale dziurki przemyslę, chociaz kolce juz sie chowają (chyba na noc) > 3. sprawdź myslenie, hmm, musze jednak sprawdzic. > 4. mnie to zwyczajnie nudzi, takie odbijanie non stop to dlaczego to robisz? > 5. zdecydowanie sprawdzę. ale na wszelki wypadek zaprzeczam. > 6. patrz pkt 3 patrz punkt 5 > 7. ale nie mają nawet prezencji, Kwachu kradł z gracją no fakt, nawet dykcję miał lepszą. ale cóż z tego, skoro u polityków to nie o prezencję przede wszystkim chodzi. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Santorka - baba z klasą 17.06.07, 00:11 Irena Santor z domu Wiśniewska urodzila sie w 1934 roku,w wolnej Polsce, a Ty Magdo? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Santorka - baba z klasą 17.06.07, 00:17 muraszka1 napisała: > Irena Santor z domu Wiśniewska urodzila sie w 1934 roku,w wolnej Polsce, > a Ty Magdo? Magda jest chyba feministką Odpowiedz Link
magdajeden Re: Santorka - baba z klasą 17.06.07, 00:27 sibeliuss napisał: > muraszka1 napisała: > > > Irena Santor z domu Wiśniewska urodzila sie w 1934 roku,w wolnej Polsce, > > a Ty Magdo? > > Magda jest chyba feministką oo nieeeee, nigdy w życiu. Odpowiedz Link
magdajeden Re: Santorka - baba z klasą 17.06.07, 00:33 sibeliuss napisał: > Słyszałaś ten łoskot? myslałam, ze strop mi runął. a co to było? Odpowiedz Link
magdajeden Re: Santorka - baba z klasą 17.06.07, 00:48 nie lubisz feministek? ja mam poglądy raczej tradycyjne Odpowiedz Link
magdajeden Re: Santorka - baba z klasą 17.06.07, 00:27 no ja sie nie urodziłam w wolnej Polsce, ale mając tego świadomośc, już w wolnej Polsce nie zhańbiłam sie głosowaniem na postkomunistów. czy nie miałam prawa stracić do niej szacunku za agitowanie na rzecz Kwasniewskiego? miałam. bo żyję w wolnym kraju Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Santorka - baba z klasą 17.06.07, 00:34 Teraz chyba powinniśmy zapytać na kogo głosowałaś, ale i tak Twój wybór skrytykowałbym Odpowiedz Link
magdajeden Re: Santorka - baba z klasą 17.06.07, 00:50 to zalezy kiedy. pewnie byś skrytykował. ale mamy demokrację, wiec nie zamkną cie za to do wiezienia (przynajmniej na razie jeszcze) Odpowiedz Link
agulaszek Re: Santorka - baba z klasą 16.06.07, 23:21 Fakt, że kobieta ma klasę i styl a pzaty należy do tej nielicznej gruy wykonawców, którzy dalej, mimo upływu lat, są w stanie pięknie śpiewać. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Santorka - baba z klasą 16.06.07, 23:30 Czy to się komuś podoba czy nie, Irena Santor ma mezzosopran. Odpowiedz Link
agulaszek Re: Santorka - baba z klasą 16.06.07, 23:33 Nie znam się na tym ,ale jedno moge stwierdzić: ma wciąż silny i mocny głos. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Santorka - baba z klasą 17.06.07, 00:40 agulaszek napisała: > Nie znam się na tym ,ale jedno moge stwierdzić: ma wciąż silny i mocny głos. Bo to silna kobieta Odpowiedz Link
skiela1 Re: Santorka - baba z klasą 17.06.07, 00:22 Juz nie ma dzikich plaz... (uwielbiam w jej wykonaniu) Bardzo ja cenie. Ps.a co spiewala w Opolu? Odpowiedz Link