sloggi 10.06.03, 23:40 Mało mi adresów mailowych, dziś zainstalowałem sobie jeszcze Tlen. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koszysta Re: Tlen.pl 11.06.03, 08:30 Miłego tlenowania zatem. Też mam konto w tlenie, ale ostatnio nie używam, choć wrażenia są dość przyjemne. Odpowiedz Link
april102 Re: Tlen.pl 12.06.03, 00:22 tlen tez potrafil mi kaprysic, gg ma wiecej bajerow Odpowiedz Link
nauma Re: Tlen.pl 11.06.03, 10:36 Ostatnio GG chodzi mi lepiej niż tlen, choć zawsze było odwrotnie. Używam T do wysyłania SMS-ów; działa lepiej niż GG pod tym względem. Ale T ma jedną wielką wadę: brak połączeń konferencyjnych w rozmowach z uzytkownikami GG Odpowiedz Link
rubeus Re: Tlen.pl 11.06.03, 12:24 slogi - zainstaluj sobie mirande - to taki multikomunkator, obslugujacy przy pomocy wtyczek prawie wszystkie standardy - msn, aol, yahoo, icq, gg, tlen, wp kontakt i kilka roznych innych... porgram i wtyczki do pobrania z www.miranda-im.org a jedna wtyczka do sms-ow na poslke jest na stronce www.bankrut.prv.pl [szerszy artykol na ten emat jest w czerwcowym pc world komputer] Odpowiedz Link
sloggi Re: Tlen.pl 11.06.03, 12:25 Dzięki, ale chyba Tlen i GG póki co mi wystarczą, nie mam kompa najwyższych lotów - więc nie chcę w niego ładować programów o niższej przeze mnie używalności. Odpowiedz Link
rubeus Re: Tlen.pl 11.06.03, 12:27 hmm... on nie jest wcale obszerny i pamieciozerny, a wrecz odwrotnie... no i zamiast dwoch komunkatorow odpalasz tylko jednego.... Odpowiedz Link
gacus2 Re: Tlen.pl 20.06.03, 17:13 sloggi napisał: > Czy można ten dźwięk lokomotywy zmienić na inny? Jakiej lokomotywy? w gg czy tlenie? Odpowiedz Link
gacus2 Re: Tlen.pl 20.06.03, 17:17 sloggi napisał: > W GG jest to ćwierkanie, a w Tlenie lokomotywa. To ja musze sobie tlen zalozyc... Odpowiedz Link
gacus2 Re: Tlen.pl 20.06.03, 17:40 sloggi napisał: > Ty i piwo - to tak jak ja, kobieta i pościel. Oj zdziwilbys sie... pamietaj ze robie w wyrobach alkoholowych w koncu... ateraz nocami tez dorabiam...jako barman Odpowiedz Link
sloggi Re: Tlen.pl 20.06.03, 17:41 Skojarzyło mi się jakoś z teledyskiem "Break tru" Queen Odpowiedz Link
gacus2 Re: Tlen.pl 20.06.03, 17:44 hmmm nie znam... byla tam jakas scena? Skojarzenie: ja i piwo, czy kobieta+posciel...czy alkoholowe klimaty... Odpowiedz Link