27.07.07, 19:57
Daj czego chce od ciebie a od innych nie chcę daj mi-to miejsce przy sobie na
ktore patrzysz po nocy daj mi to miejsce na dłoni którego nikt nie całuje
Obserwuj wątek
    • agulaszek Re: Daj 27.07.07, 20:24
      cudne smile
      • mk968 Re: Daj 27.07.07, 20:30
        Jurek Połomski
        • weekenda Re: Daj 27.07.07, 22:04
          a chłopak spiewa jeszcze? ile on może miec lat? i to prawda, że z panią Edytką
          mieli romans? W sumie to nie wiem po co mi ta wiedza... tak sobie popytałam.
          Może ktoś wie?
          • rico-chorzow Re: Daj 27.07.07, 22:12
            Chłopakwink
            • weekenda Re: Daj 27.07.07, 22:14
              perukę nosił fakt, prawie całe życie, ale przecie on nie dziołcha nie?
              wink
            • filip_chlopak_ze_wsi Re: Daj 27.07.07, 22:16
              > Chłopakwink

Bo z dziewczynami nigdy nie wie się
              oj nie wie się smile
              • rico-chorzow Re: Daj 27.07.07, 22:19
                Potrzebna Ci dzisiaj znowu krew,Dzioucha?wink)
                • weekenda Re: Daj 27.07.07, 22:22
                  nie. dzisiaj będę Damesą.

a dzioucha pisze sie dzioucha? bo ja piszę dziołcha. to jak? Ty wszak autorytet
                  w tej materii...
                  • rico-chorzow Re: Daj 27.07.07, 22:31
                    W śląskim języku nie ma "ł"

dla mnie dziś bardzo radosny dzień,bardzo,może nie spełnienie wszystkich
                    marzeń,ale dobry krok do przodu:

wiadomosci.onet.pl/1579583,69,item.html
                    • weekenda Re: Daj 27.07.07, 22:38
                      eeee no gratulacje!!!! big_grin to święto na południu jest!

To dobrze, że gdzieś tam daleko jest ktoś kto pilnuje takich rzeczy. Bo jeszcze
                      kilka lat o to wsio się tak wymiesza, że zanikną gwary, tradycje, mniejszości
                      itd... i szkoda będzie.

I popatrz: pojęcia nie miałam, że w języku sląskim nie ma "ł". Teraz juz wiem smile
                      • rico-chorzow Re: Daj 27.07.07, 22:49
                        Nie tylko na południusmile)
                      • rico-chorzow Re: Daj 27.07.07, 22:50
                        A tak przy okazji,Slązacy oploscy nazywają nas - chopcy z gor wink))
                        • weekenda Re: Daj 27.07.07, 23:01
                          Fajnie jest mieć tak mocne korzenie smile Jam Mazowszanka w 100%. Ale biorąc pod
                          uwagę to co widze w lusterku to... jeden Najwyższy wie wink
                          • rico-chorzow Mazowsze, 27.07.07, 23:04
                            lat 40-80,swego czasu było autonomiąwink
                            • weekenda Re: Mazowsze, 27.07.07, 23:10
                              Może i było... ale przewalały się tutaj przeróżne wichury smile I jak chopcy i
                              dziouchy z gór mogli sie wyżej łatwo schować tak tutaj na tym wygwizdowie wsio
                              bylo jak na dłoni. I się działo smile
                              • rico-chorzow Re: Mazowsze, 27.07.07, 23:16
                                Nie może,bo było,a ja do chopcow,a już dziouchow ze Mazowszo nic nie mam,gryfne
                                frelki(dziouchy)smile)

A Ty tak dzisiaj Grand Dame?wink
                                • weekenda Re: Mazowsze, 27.07.07, 23:22
                                  smile dżenereli ciężko mnie z równowagi wyprowadzić smile no i omijam szerooookim
                                  łukiem prowokatorów, róznych trolli itd. Ale czasami sama się daję wpuścic w
                                  maliniaki. Jakby człek się ciągle kontrolował to by oszalał nie? wink
                                  • rico-chorzow Re: Mazowsze, 27.07.07, 23:27
                                    Jak mnie ktoś zna,to wie kiedy wpuszczam w maliny,właśnie teraz nie robię
                                    tego,jaki miałby to być cel?smile
                                    • weekenda Re: Mazowsze, 27.07.07, 23:36
                                      a kto tam wie jakie kto ma potrzeby? co chce uzyskać? może się dowartościować?
                                      może odreagować bo szef/druga połowa mu dopiekli? smile

często gęsto ludzie sami nie wiedzą co to za stworek im coś tam za uszami
                                      podpowiada.
                                      A net jest wygodny... jakaś tam "weekenda" z Warszawy "rozmawia" na monitorze z
                                      jakimś "Rico" z Chorzowa... nie znamy się, w każdej chwili można wyłączyć
                                      sprzęt, nie trzeba się starać, dobierać słów... cud miód malina... nie? smile
                                      • rico-chorzow Re: Mazowsze, 27.07.07, 23:45
                                        A co Tobie podpowiada sworek za uszami przy Rico-Chorzow?smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka