mk968 27.07.07, 19:57 Daj czego chce od ciebie a od innych nie chcę daj mi-to miejsce przy sobie na ktore patrzysz po nocy daj mi to miejsce na dłoni którego nikt nie całuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weekenda Re: Daj 27.07.07, 22:04 a chłopak spiewa jeszcze? ile on może miec lat? i to prawda, że z panią Edytką mieli romans? W sumie to nie wiem po co mi ta wiedza... tak sobie popytałam. Może ktoś wie? Odpowiedz Link
weekenda Re: Daj 27.07.07, 22:14 perukę nosił fakt, prawie całe życie, ale przecie on nie dziołcha nie? Odpowiedz Link
filip_chlopak_ze_wsi Re: Daj 27.07.07, 22:16 > Chłopak Bo z dziewczynami nigdy nie wie się oj nie wie się Odpowiedz Link
weekenda Re: Daj 27.07.07, 22:22 nie. dzisiaj będę Damesą. a dzioucha pisze sie dzioucha? bo ja piszę dziołcha. to jak? Ty wszak autorytet w tej materii... Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Daj 27.07.07, 22:31 W śląskim języku nie ma "ł" dla mnie dziś bardzo radosny dzień,bardzo,może nie spełnienie wszystkich marzeń,ale dobry krok do przodu: wiadomosci.onet.pl/1579583,69,item.html Odpowiedz Link
weekenda Re: Daj 27.07.07, 22:38 eeee no gratulacje!!!! to święto na południu jest! To dobrze, że gdzieś tam daleko jest ktoś kto pilnuje takich rzeczy. Bo jeszcze kilka lat o to wsio się tak wymiesza, że zanikną gwary, tradycje, mniejszości itd... i szkoda będzie. I popatrz: pojęcia nie miałam, że w języku sląskim nie ma "ł". Teraz juz wiem Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Daj 27.07.07, 22:50 A tak przy okazji,Slązacy oploscy nazywają nas - chopcy z gor )) Odpowiedz Link
weekenda Re: Daj 27.07.07, 23:01 Fajnie jest mieć tak mocne korzenie Jam Mazowszanka w 100%. Ale biorąc pod uwagę to co widze w lusterku to... jeden Najwyższy wie Odpowiedz Link
weekenda Re: Mazowsze, 27.07.07, 23:10 Może i było... ale przewalały się tutaj przeróżne wichury I jak chopcy i dziouchy z gór mogli sie wyżej łatwo schować tak tutaj na tym wygwizdowie wsio bylo jak na dłoni. I się działo Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Mazowsze, 27.07.07, 23:16 Nie może,bo było,a ja do chopcow,a już dziouchow ze Mazowszo nic nie mam,gryfne frelki(dziouchy)) A Ty tak dzisiaj Grand Dame? Odpowiedz Link
weekenda Re: Mazowsze, 27.07.07, 23:22 dżenereli ciężko mnie z równowagi wyprowadzić no i omijam szerooookim łukiem prowokatorów, róznych trolli itd. Ale czasami sama się daję wpuścic w maliniaki. Jakby człek się ciągle kontrolował to by oszalał nie? Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Mazowsze, 27.07.07, 23:27 Jak mnie ktoś zna,to wie kiedy wpuszczam w maliny,właśnie teraz nie robię tego,jaki miałby to być cel? Odpowiedz Link
weekenda Re: Mazowsze, 27.07.07, 23:36 a kto tam wie jakie kto ma potrzeby? co chce uzyskać? może się dowartościować? może odreagować bo szef/druga połowa mu dopiekli? często gęsto ludzie sami nie wiedzą co to za stworek im coś tam za uszami podpowiada. A net jest wygodny... jakaś tam "weekenda" z Warszawy "rozmawia" na monitorze z jakimś "Rico" z Chorzowa... nie znamy się, w każdej chwili można wyłączyć sprzęt, nie trzeba się starać, dobierać słów... cud miód malina... nie? Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Mazowsze, 27.07.07, 23:45 A co Tobie podpowiada sworek za uszami przy Rico-Chorzow? Odpowiedz Link