te1109 11.08.07, 06:17 Wstawać śpiochy,co jest,już słoneczko wysoko,nie ma na co czekać) ps.niestety,ja idę do pracy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rico-chorzow Re: Pobudka:)) 11.08.07, 06:44 te1109 napisał: > Wstawać śpiochy,co jest,już słoneczko wysoko,nie ma na co czekać) > > ps.niestety,ja idę do pracy Dobrze Ci tak,będzie tutaj ludzi w środku nocy budził,jednak życzę Ci przyjemnego dnia) Odpowiedz Link
mabiwy Re: Pobudka:)) 11.08.07, 08:28 żadne prawda, ja sobie maraton senny, z krótkimi przerwami zafundowałem i bardzo mi się to podoba. Właśnie się do kontynuacji przymierzam Pogodnego Dzisiejszego. U mnie aura łaskawa nie jest. Nie będę zwrcał na to uwagi Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pobudka:)) 11.08.07, 11:34 glinia napisała: > Dzięki Rico) przyda się) Do tego,co pod spodem włuczysz?,to nie jest specjalna perspektywa Odpowiedz Link
agulaszek Re: Pobudka:)) 11.08.07, 12:11 No to pobudka bo ja piszę a to się wyświetla po paru minutach. tak to jest na kompie z demobilu ;P Odpowiedz Link
agulaszek Re: Pobudka:)) 11.08.07, 12:50 Z tym kompem to chyba usypiam, jutro skorzystam z hotelowego, przynajmniej wiadomo od razu czy się wysłało )) Normalnie "Goryle we mgle" ;PPP Odpowiedz Link
mabiwy Re: Pobudka:)) 12.08.07, 11:07 dzień dobry i bardzo słoneczny, a to rzadkość w ostatnich dniach. Odpowiedz Link