parachute Re: Ile wzrostu ma Jarosław? 13.10.07, 14:57 nie wiem ile ale sądzę że na niektóre karuzele go nie wpuszczają... Odpowiedz Link
parachute Re: Ile wzrostu ma Jarosław? 13.10.07, 15:13 metr pięćdziesiąt pare pewnie ma... (siatka centylowa nazywa to patologią Odpowiedz Link
katja_24 Re: Ile wzrostu ma Jarosław? 13.10.07, 15:21 Chyba nawet ponad 160, gdzies kiedys czytalam, ze jest tylko 3 cm nizszy od Kwacha. Odpowiedz Link
frida2 Re: Ile wzrostu ma Jarosław? 13.10.07, 15:22 sibeliuss napisał: > 1.50 ma? Przeszukałam net, twierdzą, że nawet 160 parę ma. Odpowiedz Link
e._ Re: Ile wzrostu ma Jarosław? 13.10.07, 17:26 160 parę to raczej nie ma. Bo byłby z grubsza mojego wzrostu. A patrząc na niego na tle ludzi, nie wówczas kiedy z trybuny czy sceny głosi jedynie słuszne teorie, ale kiedy brata się na chodzniku z dziadami, jak ich jest uprzejmy nazywać, ma moim zdaniem poniżej 160. Nie więcej! Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Ile wzrostu ma Jarosław? 13.10.07, 17:28 Jakby nie bylo - kochamy go nie za to. Odpowiedz Link
mister1 Re: Ile wzrostu ma Jarosław? 13.10.07, 20:06 jest kurduplem, ale Miller tez Cimoszek rowniez... Odpowiedz Link
poprioniony Re: Ile wzrostu ma Jarosław? 13.10.07, 20:47 Hm, probujecie cos merytorycznie, czy tylko tak sobie poszczekujecie? Odpowiedz Link
babucik Re: Ile wzrostu ma Jarosław? 13.10.07, 20:56 Odpowiadam na pytanie Jarosław ma 162 cm wzrostu i to jest pewne. Komu mało komu dużo niech sie wypowie. Odpowiedz Link
europa63 162 ?????? 13.10.07, 21:28 No to dobrze,że nie przebywam w towarzystwie premiera... Mam 172 , a proszę nie zapominać o wysokości szpilek, które zazwyczaj noszę Odpowiedz Link
abigejl25 Re: Ile wzrostu ma Jarosław? 13.10.07, 22:02 Fizyczności nikt nie wybiera. Nie bronię Jarosława, ale co mają powiedzieć ludzie ze wzrostem poniżej np. 162 cm? Niscy nie mają prawa być? Odpowiedz Link
poprioniony Re: Ile wzrostu ma Jarosław? 13.10.07, 22:19 > Niscy nie mają prawa być? Och, to proste. Motto tego forum to: "Klasą jest przestrzegać etykiety i lekceważyć konwenanse" Czyli jesli jezdzisz po czyims wzroscie to lamiesz etykiete. Ale jesli tym kims jest Kaczynski to lekcewazysz konwenanse. Na tym wlasnie polega kodeks Kale... znaczy sie tutejszego TWA. Odpowiedz Link
e._ Re: Ile wzrostu ma Jarosław? 13.10.07, 22:31 Nie ma nic aż tak niewłaściwego w podobnych, może i nieco swobodnych rozważaniach. To nie ma znaczenia, czy jest niski, czy wysoki, czy przeciętny. Po prostu rozmawiamy o wzroście a nie o jakimś dziwadle. Pan Kaczyński, dając wielokrotnie pokazy skrajnie złego wychowania i kompletnego braku manier z pewnością mógłby nas w tym względzie wiele nauczyć. Choć może niech tę wiedzę lepiej zachowa dla siebie. Wyjaśnij bliżej, proszę, dlaczego Twoim zdaniem rozmowa o czyimś wzroście jest łamaniem etykiety a nie lekceważeniem konwenansu? Na marginesie: z tym kodeksem Kalego to chodziło o cos zupełnie innego, niestety. Odpowiedz Link
poprioniony Re: Ile wzrostu ma Jarosław? 15.10.07, 22:35 Wybacz, zbyt dlugo odwiedzam to forum, zeby kupowac takie pobozne bajeczki i nie widziec dualizmu mentalnego tutejszego TWA. (i o taki wlasnie dualizm w ogolnosci chodzi w kodeksie Kalego) Odpowiedz Link
e._ Re: Ile wzrostu ma Jarosław? 17.10.07, 09:53 Ja pewnie jestem krócej. Ale i tak uważam za niepoważną spiskową teorię dziejów. Także wtedy, gdy dotyczy ona tego forum. Odpowiedz Link
frida2 Re: Ile wzrostu ma Jarosław? 14.10.07, 00:29 abigejl25 napisała: > Fizyczności nikt nie wybiera. Nie bronię Jarosława, ale co mają powiedzieć ludzie ze wzrostem poniżej np. 162 cm? Niscy nie mają prawa być? Spytałam tylko, zbrodnia jakaś? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Ile wzrostu ma Jarosław? 14.10.07, 00:39 Niektorzy interpretuja (nawet pytanie)po swojemu. wiesz jak to jest... cos piszesz i ktos juz wie co chcialas napisac,co mialas na mysli....ale nie napisalas Odpowiedz Link
frida2 Re: Ile wzrostu ma Jarosław? 14.10.07, 00:50 skiela1 napisała: > Niektorzy interpretuja (nawet pytanie)po swojemu. No już jestem "bee" i "niegrzeczna" bo miałam czelność zadać pytanie o wzrost premiera. Nigdzie nie mogłam znaleźć informacji, więc pytam, a tutaj natychmiast dorabiana jest ideologia. > wiesz jak to jest... > cos piszesz i ktos juz wie co chcialas napisac,co mialas na mysli....ale nie napisalas No tak, szczególnie abigejl wie lepiej ode mnie co ja miałam na myśli zadając to pytanie. Zna mnie chyba lepiej niż ja sama. Huh! Odpowiedz Link