sloggi 28.07.03, 17:14 Coś eleganckiego, a może terenowego, albo jakiś cabriolecik? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vika411 Re: Auto Waszych marzeń? 28.07.03, 17:52 Ja nie chce auta tylko maly traktorek z kultywatorem.Na podworku na wsi trawke chce elegancka posiac Odpowiedz Link
bbkk Re: Auto Waszych marzeń? 29.07.03, 13:21 Dość mały ale z mocnym silnikiem. Mój ma tylko 45 koni i czasem jest problem z wyprzedzaniem na trasie A jak bym mogła to miałbym kilka Jakiś terenowy dla szpanu, mały na miasto i jeszcze jakiś na wyjazdy z dużym bagażnikiem Odpowiedz Link
rubeus Re: Auto Waszych marzeń? 29.07.03, 18:55 cobra [moze byc replika] albo jaguar E-type... Odpowiedz Link
geograf Re: Auto Waszych marzeń? 29.07.03, 20:45 Coś dużego, wysokiego, z duża ilością miejsc i drzwi. na tyle wysoki abym głową nie zawadzał o sufit. Malowanie-zależne od miasta...no i aby mnie woził wsżedzie..autobus MPK jak na razie mogłoby być Volvo..byl;e tylko wentyalcja była na polskie warunki Odpowiedz Link
babazgaga Re: Auto Waszych marzeń? 29.07.03, 20:56 Kurka wodna SPRAWNE i NIEPSUJĄCE SIĘ i NIEZUŻYWAJĄCE SIĘ a to dlatego że ledwo wymieniłam w swoim jeździdle klocki z przodu i szczęki z tyłu ito kurka przysłuchałam sie dziś i słysze dziure w tłumiku. I znowu zostawie pieniądze w warsztacie Odpowiedz Link
ixtlilto Re: Auto Waszych marzeń? 29.07.03, 21:51 Nie terenowe, przestronne, niezawodne, na ropę... I żeby warszawcy (ani żadni inni) złodzieje nie mogli go ukraść! Odpowiedz Link
koszysta Re: Auto Waszych marzeń? 29.07.03, 22:13 Zdecydowanie, auto jest ostatnią rzeczą, jaka mogłaby stać się przedmiotem moich marzeń Odpowiedz Link
kuleczka Re: Auto Waszych marzeń? 29.07.03, 23:31 Jako jedyna podam markę: Nowy Mini Cooper Chili lub Pepper- czerwony z białym dachem i białymi paskami oraz numerem 77. Silnik 1.6 115KM. Z klimą...... Lub inny sportowy..... Odpowiedz Link
sloggi Re: Auto Waszych marzeń? 30.07.03, 08:58 Ma być wygodne siedzenie koło kierowcy Odpowiedz Link
al-ki Tylko BMW!!! (no txt) 30.07.03, 16:31 Ale podoba mi się Volksvagen Bora. Na dzień dzisiejszy chętnie bym kupił ten samochód. Odpowiedz Link
sloggi Only Merol 30.07.03, 17:00 W zasadzie podobaja mi się wszystkie modele Mercedesa Odpowiedz Link
glory Re: Auto Waszych marzeń? 31.07.03, 10:59 Co niektorzy szalency wysprzedaja po cichu bizuterie swoich zon aby stac ich bylo na lot do Meksyku i zakup ostatniej serii Garbusa. Nistety slynny Garbus dzisiaj zakonczyl zywot.NO MORE!.KAPPUT!. Ale moim autem marzen na dzien dzisiejszy to chyba Subaru WRC STi z najnowszym silnikiem REX. Podobniez ma strasznego kopa. Poza tym klasyczna zaba911 ale z braku gotowki to stara Warszawa tez mnie urzadza. Wrum,wrum i jedziemy ! Odpowiedz Link
ulalka Re: Auto Waszych marzeń? 31.07.03, 16:04 dla mnie kazdy citroen ) nie wiem jak to dziala, ale jak widze auta tej marki na ulicy, to nawet z horrendalnej odleglosci (dla mnie krotkowidza ) cieszy mi sie gebusia nawet nie musze sprawdzac, ( jak niedowidze), wiem ze to "cytrynka" ) Odpowiedz Link
glory Re: Auto Waszych marzeń? 01.08.03, 09:57 Cytryna 2CV. 3 razy N N ajbrzydsza. N ajwolniejsza N ajtansza. Ale wszyscy kochali stara cefalenke. Teraz to juz jest tak zwane kultowe auto. Odpowiedz Link