Dodaj do ulubionych

Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. jak ?

16.11.07, 15:34
Witamsmile Miałyście kiedyś podobny przypadek.. ? Tu na forum kilka
miesięcy temu poznałam miłego i słodkiego mężczyznę ( Lew-Salonowy),
nawiązała się między nami nić porozumienia. Maile początkowe
dotyczyły pracy, wakacji, podróży.. później jednak on zaczął mi
wysyłać seksualne propozycje i zachęcał do sexu wirtualnego.. Pisał
na przykład : wylizałbym Ci twoje cycuszki, aż sutki sterczałyby
Ci" , Marzę o wycałowaniu Twojej c..." Nie chciałam etgo czytać, a
później dzięki korespondencji z innymi dziewczynami usłyszałam, że
jestem kolejną której tak pisał.. zabanowałam go, wobec tego. jednak
Wojtek ma mój numer komórki i sms-ów od niego nie mogę zablokować a
przychodzą ciągle coraz bardziej wulgarne i chamskie.. telefonuje
również, chce przyjechać do mnie na Śląsk ( sam mieszka w Wawie) Co
mogę zrobić aby ostatecznie się uwolnić od niego ? gdzie zgłosić ?
jak obronić się przed erotomanem i zboczeńcem ?

Obserwuj wątek
    • frida2 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 15:54
      Ja chciałam tylko pogratulować rozumu.
      • sibeliuss Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 16:18
        frida2 napisała:

> Ja chciałam tylko pogratulować rozumu.

Gratulujesz czegoś, czego nie ma ?
        smile))
        • frida2 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 16:19
          sibeliuss napisał:

> Gratulujesz czegoś, czego nie ma ?
          > smile))

Jest, ale pewnie w śladowych ilościach tongue_out
          • sibeliuss Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 16:30
            Jak resztki kawy w puszce - niby są, ale za mało żeby użyć.
        • kriss67 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 16:22
          A w ogóle to wątek jest seksistowski - jak to "miałyście". A czemu
          nie "mieliście"?smile
          • sibeliuss Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 16:31
            kriss67 napisał:

> A w ogóle to wątek jest seksistowski - jak to "miałyście". A czemu
            > nie "mieliście"?smile

Bo trolle biegające za pk79 to dzikie baby (coś jak dziwożony).
            • kriss67 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 16:32
              Nasza Peka jest bardzo popularna jak widzesmile Ma stałych wielbicielismile
              • lalka_mi Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 16:36
                P_K to Kasia, prawda ? Dostawałam od niej bardzo obraźliwe listy,
                które sprawiały mi przykrość i ból. Nie znam jej jednak i poznawać
                nie chcę, chcę się tylko uwolnić od Lwa-Salonowego i jego sms-ów i
                telefonów, to dla mnie najważniejsze. Liczę na pomoc, a nie kpiny.
                Anna
                • sibeliuss Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 16:39
                  Lew-salonowy tu nie pisywał, więc nie wiem dlaczego tu umieszczasz ten swój
                  pseudo-apel.
                • kriss67 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 16:39
                  Zaraz, bo sie pogubiłem - to tym Lwem jest Peka?

ps.Sibeliuss, jesteś jak Szerlok Holmssmile Za nic nie skojarzyłem tego
                  wątku z PekąsmileA tu okazuje sie.....
                  • lalka_mi Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 16:43
                    To nie jest apel do Lwa, tylko skromne zapytanie- Jak się uwolnić od
                    niego, ponieważ zaczynam się człowieka bać w realusad
                    • kriss67 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 16:47
                      Słuchaj, odpowiedz jest przecież baaaaardzo prosta - zgłosic sprawe
                      na Policji i już...
                      • lalka_mi Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 16:53
                        Nie mam jego danych, mało wiem o nim.. Wiadomo mi, ze jest lektorem
                        angielskiego na UW. Zatem policja sprawdzałaby wszystkich lektorów ?
                        • kriss67 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 16:54
                          A to juz jest sprawa Policji jak go znajdąsmile
                    • sibeliuss Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 16:53
                      lalka_mi napisała:

> To nie jest apel do Lwa, tylko skromne zapytanie- Jak się uwolnić od niego,
                      ponieważ zaczynam się człowieka bać w realusad

Naiwność ma swoją cenę.
                      • lalka_mi Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 16:55
                        sibeliuss napisał:
                        >
                        > Naiwność ma swoją cenę.

Wiem, płacę za nią srogą cenę. Nie oceniajcie mnie proszę, to i tak
                        mnie wiele kosztujesad
                        • kriss67 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 16:56
                          Eeee tam, gadanie. Jakby mnie molestowała jakas forumowiczka od razu
                          bym na komiasriat poleciał....
                          • lalka_mi Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 16:58
                            Ale, aby policja rozpoczęła wszczęła dochodzenie, musi zostać
                            popełnione przestęptswo albo wykroczenie.
                            • dziadek_54 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 17:29
                              Niepotrzebnie napisalas ten watek. trzeba bylo napisac do mnie na
                              priv.
                              pozdrawiam.
                            • katja_24 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 17:29
                              No przeciez Cie molestuje smsami. Malo Ci? smile
                              • kriss67 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 17:30
                                Katiusza, to Ty Dziadka esemesami molestujesz?smile Ło matko...
                                • katja_24 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 17:31
                                  No cos Ty, az taka zboczona to ja nie jestem! big_grin
                                  • kriss67 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 17:32
                                    Uff, to dobrzesmile

Powariowali fszyscy dzis na Salonie....
                                    • katja_24 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 17:36
                                      Tu ciagle jakies trolle sie szwendaja...ingnor i tyle. Ewentualnie
                                      mozna wysmiac smile
                                    • dziadek_54 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 17:44
                                      Tez sie cieszesmile)
                                • hypatia69 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 17:44
                                  Dziadka to ja smsami molestuję akurat. Niech się przyzna.
                                  I jakie trolle? Toż to uczciwi ludzie są wszystko!
                                  • sibeliuss Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 17:53
                                    Uczciwi wielonikowcy?
                                    • hypatia69 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 17:55
                                      No... Przecież i tak wszyscy o tym wiedzą...
                                      Że ktoś tam to pacynka pacynki pacynki któregoś pacana z kolei.
                                      • sibeliuss Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 18:45
                                        Muszą mieć ubogie życie poza kompem.
                                        • hypatia69 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 19:11
                                          Obawiam sie, że żadne... BOTy czy coś...
                                          • sibeliuss Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 19:24
                                            Nie obrażaj BOT'ów.
                                            smile
                                            • hypatia69 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 21:05
                                              Dlatego też dodałam "czy coś"
                                              big_grinDD
    • debest3 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 17:40
      o matko juz kolejny raz wałkuje sie sprawę lwa..p_k ...i tych ich przebojów...a
      czemu jeszcze jedna osoba zamieszana w tą afere sie tu nie wypowiada..przeciez
      widziałem jej wpis...a może założyła ten wątek nie pod swoim nickiem ...który tu
      dzisiaj zobaczyłem po raz pierwszy ale własnie jako lalka_mi...prawda
      dziadku?wiesz przecież o kogo chodzi?
      • dziadek_54 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 17:47
        wiem ze to nie lalka-mi tylko lalka_mi a nad eszta dopiero sie
        zastanawiam.
        • gejnotok Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 18:00
          a ploteczki zaraz się rozniosą ;>
          • dziadek_54 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 18:06
            tu nie mam materialu na plotki.
            Jest ktos kogo bawi podszywanie sie pod lalke-mi , mozna mowic o
            trollowaniu a nie o plotkach.
            Tez kiedys lubilem potrollowac.
            Ale ja trollowalem dla jaj , a tu ktos komus robi kolo piora.
            To zupelnie co innego.
            • gejnotok Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 18:15
              dla HOBBYSTY MATERIAŁ SIĘ ZNAJDZIE, A W TWOJA SZLACHETNOŚĆ NIKT NIE WIERZY.
              • dziadek_54 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 18:25
                To bardzo dobrze.
                gdyby wierzyl musialbym go wyprowadzic z bledu.
                Nie jestem szlachetnym rycerzem !!!
      • gejnotok Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 17:59
        aty zorientowany jestes!
        • hypatia69 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 18:11
          Jak wszyscy...
          • gejnotok Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 18:14
            tylko kto ma w tym interes i jaki.
            • dziadek_54 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 18:15
              nie nudzi sie!!!
              wszedzie na forach nudy na pudy to sie ludziom kanarki w glowkach
              legna hehe.
              • gejnotok Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 18:17
                tylko że to nie przypadkowe osoby. pytam, kto ma w tym największy interes
                dziadku. ty masz najwięcej informacji, więc może rozjaśnij sprawę.
                • regularny-wyjontek Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 18:22
                  Dziadek w temacie a jakże jak najbardziej! Nie na darmoo przyjaźń z
                  redaktor Martą zabiegasmile)) tylko ona szybciej głupiego Dziadzia
                  skasuje niźli się skapuje ( rymło mi się) hehe.
                  • dziadek_54 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 18:26
                    Moze i glupi!!!
                    Ale mylisz sie nie zabiegam o przyjazn redaktor M.
                    Slabo jestes zorientowany.
                    • regularny-wyjontek Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 18:30
                      dziadek_54 napisał:

> Moze i glupi!!!
                      > Ale mylisz sie nie zabiegam o przyjazn redaktor M.
                      > Slabo jestes zorientowany.

Wróbelki forumowe śpiewają o tym, bo sam się tym przechwalasz.
                      Pani redakror Marto, Pani nie wierzy mu ani na słóweczko!
                      • dziadek_54 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 18:36
                        Wrobelki forumowe to moga mi najwyzej "obrobic" kapote smile)hehe.
                        Redaktor M i zaufanie do mnie hihihihi, wymysl cos bardziej
                        prwdopodobnego .
                        Moga nas laczyc interesy , ale na pewno , ani nie sympatia , ani nie
                        zaufanie. hehe obustronne!!!
                        • regularny-wyjontek Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 18:43
                          Mam cie bratku! Interesy z redaktor Martusią vel Wiesią S. znaną
                          tutaj dobrze ! Congrats wyjdziesz jak Zabłocki na mydle <rotfl>
                          • dziadek_54 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 18:46
                            nic mnie nie masz smile)
                            Wystrczylo zapytac.
                            Mam do niej interes i nie robie z tego tajemnicy.
                            A jak ja na tym wyjde to juz tylko moja sprawa.
                            Nie che mi sie juz z toba gadac , sherloku.
                  • gejnotok Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 18:54
                    nie bardzo się orientuję, kim jest red Marta, czy Wiesia. Wiem, że jest w tym
                    jakaś dupodajka i lowelas. I sie to ciągnie publicznie i broń boże zabrać głos w
                    temacie.

p.s. a dziadzia to ja na tym forum pierwszy raz widzę. akurat zawitał, kiedy
                    pojawił się temat. a może był tu cały czas pod innym nickiem.
                    • dziadek_54 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 18:56
                      Jest jeszcze jedna mozliwosc.
                      Wkleil mi ktos linka na gg i dlatego tu jestem.
                      Ty tez mogles mnie spytac zamiast bawic sie w sherloka holmesa dla
                      ubogich hehe.
                      • gejnotok Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 19:01
                        oj, przecież wiemy, że nie ktos, tylko kasia suspicious Wy zawsze w parze. a w razie
                        kłopotów ze złymi ludźmi udzielisz jej kilku fachowych rad z paragrafów.
                        koń by się uśmiał suspicious
                        • sibeliuss Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 19:02
                          Gejonotok - wróć tam skąd przyszedłeś.
                          Drzwi nie wskazuję, sam trafisz.
                          • gejnotok Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 19:12
                            dlaczego mnie wyrzucasz? jak to szło z tymi konwenansami?
                            • sibeliuss Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 19:25
                              gejnotok napisał:

> dlaczego mnie wyrzucasz? jak to szło z tymi konwenansami?

Przeczytaj, ale szkoda, że nie zrobiłeś tego zanim tu wszedłeś z jakimiś
                              szarpankami dotyczącymi innego forum.
                              • gejnotok Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 19:38
                                "Klasą jest przestrzegać etykiety i lekceważyć konwenanse" Jerzy Waldorff von Preyss
                                -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
                                Jesień za oknami, dekadencja ze szczyptą melancholii. W wazonie trochę jarzębiny
                                i kolorowych liści, na paterze rumiane jabłka i cytrusy. Okna już pozamykane,
                                kominek rozpalony, a samowar gotuję nam wodę na kawy i herbaty. Czas w S@lonie
                                biegnie zawsze dużo wolniej, bo przecież tu nie ma znaczenia. Wcześniej zapalamy
                                lampę, a długie wieczory to wymarzona pora na rozmyślania i długie dysputy. Na
                                otomanie leży niedokończona robótka, może szal na zimowe dni. Przy małym stoliku
                                ktoś stawia pasjansa, ciekawe co wyczyta z nich na nadchodzące jutro. Czas podać
                                ciasto, skusisz się?
                                -x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-
                                "Tu do drzwi się nie puka, tutaj po prostu się wchodzi (D. Trafankowska)
                                S@lon Niepospolitych (ukryty) *** Bieliźniarka *** Świat tanich zakupów *** DDRR ***
                                Srebrna obrączka *** Warszawa *** Forum o HOSPICJUM *** Wszystko_Chmielewskie
                                *** nad Iną ***
                                Kto nas tylko czyta, niech pozostawi znak smile
                                Kiedy masz urodziny?
                                Z jakiego miejsca na Ziemi piszecie?

mało, że przeczytane, to jeszcze kopiuj wklej. i co. gdzież mam wyczytać, że to
                                nie miejsce dla mnie.
                                a może śpiewam złym głosem i inność nie jest tu w cenie?
                                • sibeliuss Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 19:42
                                  Zatem spróbuj pobyć bez szykan, skup się na merytoryce.
                                  Niechętnie patrzymy tu na osobiste ataki i wtedy żegnamy - ozięble.
                                  • lalka_mi Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 19:46
                                    sibeliuss napisał:

> Zatem spróbuj pobyć bez szykan, skup się na merytoryce.
                                    > Niechętnie patrzymy tu na osobiste ataki i wtedy żegnamy - ozięble.

Sibeliussie... Gejnotok to Lew-Salonowy! Nie lu bi on Dziadka_54 a
                                    na Tobie mści się za wszystko!
                                    • sibeliuss Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 19:49
                                      Ja nie potrzebuję adwokata.
                                      A Ty swoje żale bądź łaskawa wylewać na forum gdzie dałaś mu się zwieść, to
                                      chyba logiczne.
                                      • lalka_mi Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 19:53
                                        sibeliuss napisał:

> Ja nie potrzebuję adwokata.
                                        > A Ty swoje żale bądź łaskawa wylewać na forum gdzie dałaś mu się
                                        zwieść, to
                                        > chyba logiczne.

Kiedy zaczynam mieć zaufanie do osób piszących tu.. na FK nie podoba
                                        mi się.
                                  • gejnotok Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 19:52
                                    ok.
                                    • lalka_mi Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 19:55
                                      gejnotok napisał:

> ok.

Kłamczuchu, nie wiesz kim jest redaktor Martasmilesmilesmile Ona też zboczone
                                      maile i sms-y dostawała od Ciebie Lwie! P_K_79 tak samo.
                                      • sibeliuss Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 19:59
                                        Zakończ temat, albo Antoni odprowadzi Cię do drzwi.
                                      • gejnotok Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 20:08
                                        trochę świńskich smsów i maili mam na sumieniu, ale pewnych granic nie
                                        przekraczam. a podane przez ciebie osoby zaliczyłyby mnie do grona dewiantów suspicious
                        • dziadek_54 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 19:08
                          Jeses strasznie opozniony, tylko nie wiem czy w dostepie do
                          informacji , czy w rozwoju , hehe.
                          • gejnotok Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 19:13
                            możliwe że w obu kwestiach. a co, jesteś nietolerancyjny?
                            • dziadek_54 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 19:18
                              tolerancja to nie jest cos co lubie.
                              Tolerowac to ja moge pluskwy w kanapie lub myszy w stodole.
                              tolerancja obraza zarowno tolerujacego jak i tolerowanego.

• gejnotok Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 19:33
                                i tą deklaracją zamknąłeś sobie wejści na to forum. sibelius, wywal go, bo on
                                nie jest poprawny i postępowy.
                                baj, jak to mawiają swiatowcy.
                • dziadek_54 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 18:23
                  Nie mam nic do powiedzenia smile)
                  nie wiem kto ma w tym interes, chyba nikt.
                  A juz na pewno nie osoba podszywajaca sie pod lalke-mi.
                  lalka-ki jest osoba lubiana, podzszywajac sie pod nia nie zyskuje
                  niczyjej przychylnosci.
                  Spadam , tu nic ciekawego sie nie wydazy.
                  • hobbit69 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 19:04
                    Dziadek leżącego sie nie kopie.
                    • informator.pl Re: Lew-Salonowy 16.11.07, 20:23
                      w mailach i na GG do ludzi mówi, że to redaktor M.( blondynka_ladna)
                      pospołu z Dziadkiem_54 go prześladują, red.M facet zostawił i
                      zwariowała.
    • melulu_1 Re: Chce się uwolnić od netowego prześladowcy. ja 16.11.07, 21:53
      Jak czytam takie wątki to wierzyć mi sie nie chce ,że ludzie tak podchodzą do
      świata wirtualnego.Traktują to co ludzie tu piszą jakby działo sie to naprawdę .
      Dziewczyno Moze zacznij żyć realnym zyciem ,tym rzeczywistym a nie wirtualnym i
      nie bedziesz miała takich czy podobnych problemów.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka