frunze 30.08.03, 22:05 Przed chwilą skończyłam oglądać "Pociąg życia". Dawno nie widziałam tak pięknego filmu..Tak tylko chciałam się z Wami podzielić Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: "Pociąg życia" 31.08.03, 12:47 o czym opowiada film i jakiej jest produkcji? Odpowiedz Link
geograf suplement 31.08.03, 15:27 czytając post Irre skojarzyłem co to za film. Zapowiadź w TVP była zachęcająca... kiedyś będzie trzeba obejrzeć Odpowiedz Link
irre Re: 'Pociąg życia' 31.08.03, 15:06 to faktycznie świetny film - komediodramat - produkcji francusko-belgijskiej z genialną muzyką Gorana Bregovica, właśnie słucham jego muzyki do "Underground'u", który notabene będzie emitowany dziś o 23.15 przez TVP1 pozdrawiam serdecznie - irre Odpowiedz Link
yarro Re: "Pociąg życia" 31.08.03, 22:38 Film naprawdę niesamowity, wolny od oklepanych wyobrażeń i stereotypów dot. holocaustu... Z prawdziwej historii w nim nie ma ani krzty, ale może przez to jest taki dobry Pozdrówki! Odpowiedz Link
frunze Re: 'Pociąg życia' 01.09.03, 10:04 Raczej tego nie robię, ale po obejrzeniu tego filmu chciałam go zobaczyć jeszcze raz, poszłam więc do wypożyczalni Niestety, ktoś wpadł na ten sam pomysł...Mam nadzieję, że dzisiaj już będzie Pozdrawiam Odpowiedz Link