no_okki 02.05.08, 08:27 Dobry tel. komórkowy, zegarek czy markowe auto. Kochamy dobre gadżety ??/;P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no_okki Re: Miłość do gadżetów 02.05.08, 09:50 dwa-filary napisała: > dodaj jeszcze buty od Prady === znam takich, co po dobre buty do Londynu samolotem lecą.../;d Odpowiedz Link
no_okki Re: Miłość do gadżetów 02.05.08, 11:13 agulaszek napisała: > ja latam tylko po te od Gucciego ;D === Gierkowa nowy fryzur w Paryżu robiła i jakoś tu się nie chwali../;d Odpowiedz Link
tjbazuka Re: Miłość do gadżetów 02.05.08, 11:41 moze to nie istotne ale pani Stanislawie zmarlo sie i juz nie pochwali sie. gadzety? podobaja mi sie meskie zegarki. Ja szpanuje RipCurlem. Odpowiedz Link
czerwone_francuskie Re: Miłość do gadżetów 02.05.08, 13:17 nie mam zadnego gazetu i nie pozadam.... Odpowiedz Link
no_okki Re: Miłość do gadżetów 02.05.08, 18:16 tjbazuka napisał: > podobaja mi sie meskie zegarki. Ja szpanuje RipCurlem. === przez ciekawosć zapytam - ile dałeś ?/:d Odpowiedz Link
info-tw Re: Miłość do gadżetów 02.05.08, 13:18 Telefon komórkowy najlepiej z tych nowszych, auto musi być na chodzie i się nie psuć (najlepiej Mersio) a zegarków na łapie nie lubię Najbardziej śmieszą mnie ludzie, którzy mieszkają prawie, że w "norach" ale gruba fura za pożyczkę z Banku pod chałupą stoi. Odpowiedz Link
no_okki Re: Miłość do gadżetów 02.05.08, 18:18 info-tw napisała: > Telefon komórkowy najlepiej z tych nowszych, auto musi być na chodzie i się nie > psuć (najlepiej Mersio) a zegarków na łapie nie lubię > Najbardziej śmieszą mnie ludzie, którzy mieszkają prawie, że w "norach" ale > gruba fura za pożyczkę z Banku pod chałupą stoi. === są tacy, zwłaszczcza biedacy w Moskwie Odpowiedz Link
skiela1 Re: Miłość do gadżetów 02.05.08, 14:01 Absolutnie zadnych... ale za to moj maz hohohoooo i troche Odpowiedz Link
no_okki Re: Miłość do gadżetów 02.05.08, 18:19 skiela1 napisała: > Absolutnie zadnych... > ale za to moj maz hohohoooo i troche === złotem kapie ??/;d Odpowiedz Link
skiela1 Re: Miłość do gadżetów 02.05.08, 18:41 Wyjatkowo zlota nie lubi nawet auto ma koloru 'srebuszka' Odpowiedz Link
no_okki Re: Miłość do gadżetów 02.05.08, 18:45 skiela1 napisała: > Wyjatkowo zlota nie lubi > nawet auto ma koloru 'srebuszka' === toyotka corollka ?/;d Odpowiedz Link
skiela1 Re: Miłość do gadżetów 02.05.08, 19:11 no_okki napisał: > skiela1 napisała: > === toyotka corollka ?/;d Nie ale wisz....nie spotkalam jeszcze srebrnej corolli. Odpowiedz Link
uyu Re: Miłość do gadżetów 02.05.08, 20:30 Jesli aparaty fotograficzne to gadzety, to jest to moj jedyny gadzetowy grzeszek a wlasciwie durzy grzech, bo wlasnie kupilam sobie nowe cacuszko. Bizuterii nie nosze, bo mi przeszkadza; komorka sluzy mi na zakupach do pytania meza czy w lodowce jeszcze jest maslo i ile oliwy zostalo w butelce. Wiecej grzechow nie pamietam. Odpowiedz Link
no_okki Re: Miłość do gadżetów 02.05.08, 20:59 uyu napisała: > Jesli aparaty fotograficzne to gadzety, to jest to moj jedyny > gadzetowy grzeszek a wlasciwie durzy grzech, bo wlasnie kupilam > sobie nowe cacuszko. Bizuterii nie nosze, bo mi przeszkadza; komorka > sluzy mi na zakupach do pytania meza czy w lodowce jeszcze jest > maslo i ile oliwy zostalo w butelce. > Wiecej grzechow nie pamietam. > = aleś mi trafiła - cyfrówkę muszę nabyć, bo za dużo fotek otrzymuję, w zamian nic nie dając /;d Odpowiedz Link
no_okki Re: Miłość do gadżetów 02.05.08, 20:52 skiela1 napisała: > no_okki napisał: > > > skiela1 napisała: > > > === toyotka corollka ?/;d > > Nie > ale wisz....nie spotkalam jeszcze srebrnej corolli. na fuul jest tego; mój lekarz znajomek ma corollkę w przydymionym kolorku srebrnego metalika. Mówi Ci to coś ??/;d Odpowiedz Link
chaladia Cóż, mam ten problem 02.05.08, 21:33 Osobiście wychodzę z założenia, że gadgetem jest wszystko, co posiada funkcje i elementy zbędne mi do celów, do jakich dany przedmiot będę używał. I staram się gadgetów nie kupować, bo każda taka dodatkowa funkcja z reguły jest wcześniej czy później żródłem awarii, a przynajmniej problemów. Niestety, moja Teściowa jest niemiłosierną gadżeciarą, pomimo zbliżającego się siódmego krzyżyka. A to telefon komórkowy z aparatem fotograficznym, dyktafonem i kolorowym wyświetlaczem, a to odkurzacz z pięcioma filtrami, a to znowu coś... gorzej, że Teściowa przekazała już to zamiłowanie do gadgetów swojej Wnusi, czyli mojej Córci. Dla Córci wyznacznikiem pozycji człowieka w społeczeństwie jest liczba funkcji telefonu komórkowego, laptop, przekątna ekranu MP4 itd itp. Szlag mnie trafia, bo ja najchętniej używałbym telefonu tylko do telefonowania, ostatecznie może mieć sms-y, laptop uważam za Dopust Boży, bo ciągle trzeba uważać, żeby go ktoś nie ukradł, przykuwać linką do kaloryfera, klawiaturę ma niewygodną, łechtaczkę zamiast myszy itd itp. MP3 i MP4 nie uznaję. Dla mnie nośniki muzyki i filmu skończyły sie na płytach CD i DVD. I co ja mam biedny począć? Odpowiedz Link
info-tw Re: Cóż, mam ten problem 02.05.08, 22:01 Ostatnio moja siostra uszczęśliwiła naszą mamę telefonem komórkowym aby mieć z nią stały kontakt. I tak jedzie mamusia z wnusiem (5 lat)autobusem a tu telefon dzwoni, mama zdenerwowana, bo nie wie w której kieszeni, ale znalazła, odbiera krzyczy na cały autobus "HALO" a wnusio do niej "babciu to nie tak, to do góry nogami". Odpowiedz Link
tjbazuka Re: Miłość do gadżetów 03.05.08, 08:10 jeszcze o komorkach. Bylem na koncercie i obowiazkowo kazdy musial zrobic zdjecia lub nagrac film. Las wyciagnietych rak z telefonami. Ekraniki telefonow swiecily sie jak kiedys zapalniczki. Odpowiedz Link
no_okki Re: Miłość do gadżetów 03.05.08, 08:52 tjbazuka napisał: > jeszcze o komorkach. Bylem na koncercie i obowiazkowo kazdy musial > zrobic zdjecia lub nagrac film. Las wyciagnietych rak z telefonami. > Ekraniki telefonow swiecily sie jak kiedys zapalniczki. > === przepiękny widok i... będzie co pooglądać../;d Odpowiedz Link
no_okki Re: Miłość do gadżetów 03.05.08, 10:35 agulaszek napisała: > a nie mówiłam ) === lepiej późno, jak wcale Odpowiedz Link