sloggi 23.09.03, 09:31 Nie po to tachałem do pracusi ambrelę, żeby cały dzień świeciło słońce Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balkan Re: Taniec deszczu 23.09.03, 09:35 Parasolkę sie nosi, żeby zapeszyć... zawsze, jak biorę parasolkę nie pada...) Ja mam dyżurną parasolkę w pracy, zeby na wszelki wypadek, jak zapomnę zapeszyć.... Odpowiedz Link
sharlotka Re: Taniec deszczu 23.09.03, 09:45 nosze przy sobie mala parasolke skladana.... zawsze i nie straszny mi deszcz... ) Odpowiedz Link
kreskator Re: Taniec deszczu 23.09.03, 10:54 to w końcu bedzie dzis padać?mam parasolkę ale swoją droga zastanawiam się czy jak będzie padało to nie pochodzic sobie w deszczu....w końcu jest jeszcze cieplo i najwyżej kataru się tylko dorobię.. Odpowiedz Link
edzioszka Re: Taniec deszczu 23.09.03, 10:59 mnostwo erotyzmu mają w sobie skapujące i tworzące maluchne strumyczki na zmoknietych włosach i ześlizgujące się po skórze krople - czemuż więc nie tańczyć?... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Taniec deszczu 23.09.03, 10:59 a wlozysz meski kapelusz, czarne lakierki, dluuuugi plaszcz i bedziesz tanczyc do piosenki "deszczowa pogoda? ") kreskator napisał: > to w końcu bedzie dzis padać?mam parasolkę ale swoją droga zastanawiam się czy > jak będzie padało to nie pochodzic sobie w deszczu....w końcu jest jeszcze > cieplo i najwyżej kataru się tylko dorobię.. Odpowiedz Link
kreskator Re: Taniec deszczu 23.09.03, 11:09 no nie jak tańczyc to bez kapelusza coby woda lała się srtumieniami po włosach tak że trudno je z czoła odgarnać...))ale przyśpiewywać też zawsze można np walking on broken glass Annie lennox...co prawda nie po szkle a po wodzie skakać ale klimat piosnki jest pozytywny(przynajmniej melodyii))) Odpowiedz Link
kolczatka Re: Taniec deszczu 23.09.03, 12:30 Zawsze można sobie pośpiewać z Dionne Warwick: "Raindrops keep fallin' on my head And just like the guy whose feet are too big for his bed Nothin' seems to fit Those raindrops are fallin' on my head, they keep fallin'" Odpowiedz Link
sloggi Re: Cure - Prayers for rain 23.09.03, 12:34 You shatter me your grip on me a hold on me So dull it kills you stifle me infectious sense of Hopelessness and prayers for rain I suffocate i Breathe in dirt and nowhere shines but desolate And drab the hours all spent on killing time Again all waiting for the rain You fracture me your hands on me a touch so Plain so stale it kills you strangle me entangle Me in hopelessness and prayers for rain i Deteriorate I live in dirt and nowhere glows but Drearily and tired the hours all spent on killing Time again all waiting for the rain Odpowiedz Link
slo-onko Re: Taniec deszczu 23.09.03, 12:06 deszcz przestal padac (przynajmniej u mnie) wiec pozostaje taniec w promieniach kreskator napisał: > no nie jak tańczyc to bez kapelusza coby woda lała się srtumieniami po włosach > tak że trudno je z czoła odgarnać...))ale przyśpiewywać też zawsze można > np walking on broken glass Annie lennox...co prawda nie po szkle a po wodzie > skakać ale klimat piosnki jest pozytywny(przynajmniej melodyii))) Odpowiedz Link
ceper_pepper Re: Taniec deszczu 23.09.03, 13:19 Deszcz padał?? Gdzie?? Mój barometr twierdzi, że jeśli będzie padać, to dopiero jutro. Odpowiedz Link
emilyy1 Re: Taniec deszczu 23.09.03, 15:26 A to kawalek na samotny spacer w deszczu.. smetne klimaty pani Chapman Let it rain As I walk these streets unknown To no one named Not even myself When I´m love ... Let it rain Let it flood these streets and wash me away To where it makes no difference who I am Or what the future holds When I dont know ... But give me hope That help is coming When I need it most Odpowiedz Link