very_famous 03.10.03, 17:50 Dopadło już kogoś? Bo mnie tak. Niestety. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota.28 Re: Jesienne przesilenie 03.10.03, 18:00 mnie też zasypiam na kanapie przed telewizorem Odpowiedz Link
jasmintea Re: Jesienne przesilenie 03.10.03, 18:01 Uhmm.. I melancholia jesienna.. Zimno jest. Jak ja moglam kiedys mowic,ze chce do Norwegii!!??))) Pozdrawiam zamarzajac Odpowiedz Link
very_famous Re: Jesienne przesilenie 03.10.03, 18:04 Senność i ustawiczne zimno oraz przyszłość widziana w czarnych barwach. Pociecha taka że nie jestem w tym sama bo już myślałam... Odpowiedz Link
very_famous Re: Kółko depresyjne..:)))n/t 03.10.03, 18:08 A jakże Dlaczego jak 3 kobiety twierdzą to samo to od razu jest kółko: depresyjne, gospodyń wiejskich i miejskich, feministki itp. itd.? Odpowiedz Link
jasmintea Re: Kółko depresyjne..:)))n/t 03.10.03, 18:28 Za chwile nam sie mezczyzni tu dopisza - na pewno)) Jesli trzeba sie pouzalac -to oni sa niezastapieni..)) I kólko bedzie koedukacyjne) A wiesz.. No i uleglam stereotypowemu mysleniu.. z tym kółkiem Oki już się poprawiam Odpowiedz Link
very_famous Re: Kółko depresyjne..:)))n/t 03.10.03, 18:36 >Jesli trzeba sie pouzalac -to oni sa niezastapieni..)) Nie ma jak się wypłakać w męski rękaw, od razu lepiej się robi Odpowiedz Link
jasmintea :)) 03.10.03, 19:18 Uhmm.. To poczucie bezpieczenstwa pewnie) Wtulenie sie w meskie ramiona dobrze robi na wszystkie smutki) Odpowiedz Link
wedrowiec2 "Zima Muminków" 03.10.03, 19:06 "Spali zawsze od października do kwietnia, tak bowiem czynili ich przodkowie, a Muminki przestrzegają tradycji. Wszyscy, podobnie jak ich przodkowie, mieli w żołąkach porządną porcję igliwia, przy łóżkach zaś, pełni nadziei, położyli to, co mogło być potrzebne wczesną wiosną." Odpowiedz Link
kreskator Re: "Zima Muminków" 03.10.03, 20:08 very_famous napisała: > Forum Muminków? Oj, nie! oj taaaaakkkk! Odpowiedz Link