fajnyrobal 24.08.08, 15:07 Kawę już mam, mogę postawić pyszną po irlandzku jak kto chce. Nie obiecuję, że będę wpadać regularnie, ale będę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg-gy Re: Bry.Można się dosiąść? 24.08.08, 15:36 Panicznie boję się robali, ale z Tobą kawkę wypiję. Czy możesz podać receptę na ten kawowy napój? Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Irish coffie a la fajnyrobal 24.08.08, 21:31 Ja to robię tak- zaparzam dobrą kawę z odrobiną kardamonu, można dodać cynamonu (akurat nie lubię), cukier i kieliszek jasia wędrowniczka lub innego whiskacza, a na wierzch odrobina spienonego mleka posypnego czekoladą... niezbyt wskazane spożycie na raz więcej niż jednej, może sponiewierać . Mniam. Niektóre robale są milusie, takie np. świetliki, albo motylki. I ja ;DDD Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Skrót 24.08.08, 22:21 Nick powala, witaj Insekcie z uśmiechem, rozgość się. Odpowiedz Link
gimel4 Re: Bry.Można się dosiąść? 25.08.08, 12:24 Już to deklarowałam, że Fajnyrobal fajny jest Odpowiedz Link