dorota.28 Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 14:41 wg mnie to co kto lubi dokonam zakupu kilku butelek wina i kupię coś do podgryzania, może zrobię coś na ciepło lodówke mam wielką i niezagospodarowaną, wię wnoście co uważacie za stosowne Odpowiedz Link
balkan Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 14:49 He, he... tak mi się przypomniało a'propos sylwestra i przynoszenia jedzenia i picia... w tym roku właśnie była na takim sylwestrze, że każdy coś tam przynosił... w końcu stół wyglądał jak wigilijny, a następnego dnia przy sprzątaniu pobliskie psy miały niewiarygodną wyżerkę, aż szkoda było.... z drugiej strony nie wyobrażam sobie przyjścia "z gębą na pączki".... Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 15:52 nie będzie tak źle, w ostateczności zostanie mi na tydzień jedzenia, albo będziecie przyjeżdżać i się u mnie dożywiać ewentualnie zaniesiemy do ośrodka marywilska ))))) Odpowiedz Link
jeremy27 Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 17:18 ja przyniosę jakies piwko, chipsy, jakies słodycze...nic własnego wyrobu - żeby nie potruc obecnych...może być? Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 17:20 może być, jak dla mnie... trzeba będzie liste społeczną zrobić kto przyjdzie nie wiem czy moje mieszkanie wytrzyma ilość większą niż kilkanaście osób (( Odpowiedz Link
jeremy27 Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 17:24 duza klatka schodowa? Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 17:27 jeremy27 napisał: > duza klatka schodowa? 14 mieszkań szkoda, bo w sobotę będę miała już "ogród zimowy", zawsze to 10 m kw. więcej Odpowiedz Link
jeremy27 do Doti;-))) 13.10.03, 17:29 spoko bedzie nie martw się...posłuchamy jakiegoś Mustafy i humory będą przednie... Odpowiedz Link
dorota.28 Re: do Doti;-))) 13.10.03, 17:32 jasne, będzie fajnie o właśnie, jakieś płytki by się przydały, nie wiem co kto lubi, a muza to ćwierć sukcesu Odpowiedz Link
jeremy27 Re: do Doti;-))) 13.10.03, 17:41 ja mam duzo dołów na płytach, wiec raczej do tanca sie nie nadaje chyba, że kupie dzis Sheryl Crow na która poluję, ale nie wiem jakie są preferencje słuchaczy... ja słucham tak różnej muzy, że jak określisz co mam przynieść to może coś wygrzebię Odpowiedz Link
dorota.28 Re: do Doti;-))) 13.10.03, 17:44 z tego co się doczytałam to miska i popitka będą )) muza - dla mnie jak dla zenka, ale nie preferuję krzykaczy, jakiś nowych zespołów w stylu nirvany itp. no i disco polo, ale to chyba jasne włączymy radiostację i będzie po problemie mój Kitek rozpacza, wysyłają ją na szkolenie i nie będzie nam towarzyszyć za to potowarzyszy mi w sobotnim kacu... Odpowiedz Link
frunze Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 17:36 Ja robię ciasto, a nawet dwa i przynoszę pół litra, i sok, i colę, i zdjęcia z Węgier Dobrze, że jadę z Altu samochodem, bo bym się nie zabrała Odpowiedz Link
jeremy27 Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 17:41 frunze napisała: > Ja robię ciasto, a nawet dwa i przynoszę pół litra, i sok, i colę, i zdjęcia z > Węgier Dobrze, że jadę z Altu samochodem, bo bym się nie zabrała i ze mna kochanie))) Odpowiedz Link
frunze Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 17:46 Nie wiem czy się rybko zmieścisz z tymi wszystkimi ciastami i innymi dobrociami Odpowiedz Link
jeremy27 Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 17:48 postaram sie gdzies wcisnac Odpowiedz Link
frunze Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 17:49 Między zakąskę a popitę Odpowiedz Link
jeremy27 Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 17:51 tak...gdzies tam))...ile osob bedzie? porachowałaś na paluszkach? Odpowiedz Link
frunze Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 17:56 Na pewno Sloggi z Gwiazdą. Będzie się kontaktował z Altu i uśmiechał o podwózkę. Będzie Kolczatka, Balkan, Gacus, Babik, my. Oczywiście pewnie kupę osób pominęłam Odpowiedz Link
jeremy27 Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 18:05 no to silna grupa...fajnie)) Odpowiedz Link