Dodaj do ulubionych

Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia

13.10.03, 13:48
ze soba przyniesc dla luda?
Obserwuj wątek
    • dorota.28 Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 14:41
      wg mnie to co kto lubi
      dokonam zakupu kilku butelek wina i kupię coś do podgryzania, może zrobię coś
      na ciepło
      lodówke mam wielką i niezagospodarowaną, wię wnoście co uważacie za stosowne
      • balkan Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 14:49
        He, he... tak mi się przypomniało a'propos sylwestra i przynoszenia jedzenia i
        picia... w tym roku właśnie była na takim sylwestrze, że każdy coś tam
        przynosił... w końcu stół wyglądał jak wigilijny, a następnego dnia przy
        sprzątaniu pobliskie psy miały niewiarygodną wyżerkę, aż szkoda było....
        z drugiej strony nie wyobrażam sobie przyjścia "z gębą na pączki"....
        • dorota.28 Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 15:52
          nie będzie tak źle, w ostateczności zostanie mi na tydzień jedzenia, albo
          będziecie przyjeżdżać i się u mnie dożywiać
          ewentualnie zaniesiemy do ośrodka marywilska )))))
    • jeremy27 Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 17:18
      ja przyniosę jakies piwko, chipsy, jakies słodycze...nic własnego wyrobu - żeby
      nie potruc obecnychwink...może być?
      • dorota.28 Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 17:20
        może być, jak dla mnie...
        trzeba będzie liste społeczną zrobić kto przyjdzie
        nie wiem czy moje mieszkanie wytrzyma ilość większą niż kilkanaście osób ((
        • jeremy27 Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 17:24
          duza klatka schodowawink?
          • dorota.28 Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 17:27
            jeremy27 napisał:

> duza klatka schodowawink?

14 mieszkań
            szkoda, bo w sobotę będę miała już "ogród zimowy", zawsze to 10 m kw. więcej
            • jeremy27 do Doti;-))) 13.10.03, 17:29
              spoko bedzie nie martw się...posłuchamy jakiegoś Mustafy i humory będą
              przednie...
              • dorota.28 Re: do Doti;-))) 13.10.03, 17:32
                jasne, będzie fajnie
                o właśnie, jakieś płytki by się przydały, nie wiem co kto lubi, a muza to
                ćwierć sukcesu
                • jeremy27 Re: do Doti;-))) 13.10.03, 17:41
                  ja mam duzo dołów na płytach, wiec raczej do tanca sie nie nadajewink
                  chyba, że kupie dzis Sheryl Crow na która poluję, ale nie wiem jakie są
                  preferencje słuchaczy...
                  ja słucham tak różnej muzy, że jak określisz co mam przynieść to może coś
                  wygrzebięwink
                  • dorota.28 Re: do Doti;-))) 13.10.03, 17:44
                    z tego co się doczytałam to miska i popitka będą smile))
                    muza - dla mnie jak dla zenka, ale nie preferuję krzykaczy, jakiś nowych
                    zespołów w stylu nirvany itp. no i disco polo, ale to chyba jasne
                    włączymy radiostację i będzie po problemie
                    mój Kitek rozpacza, wysyłają ją na szkolenie i nie będzie nam towarzyszyć
                    za to potowarzyszy mi w sobotnim kacu...
            • frunze Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 17:36
              Ja robię ciasto, a nawet dwa i przynoszę pół litra, i sok, i colę, i zdjęcia z
              Węgier smile Dobrze, że jadę z Altu samochodem, bo bym się nie zabrała wink
              • jeremy27 Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 17:41
                frunze napisała:

> Ja robię ciasto, a nawet dwa i przynoszę pół litra, i sok, i colę, i zdjęcia
                z
                > Węgier smile Dobrze, że jadę z Altu samochodem, bo bym się nie zabrała wink

i ze mna kochaniewink)))
                • frunze Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 17:46
                  Nie wiem czy się rybko zmieścisz z tymi wszystkimi ciastami i innymi
                  dobrociami wink
                  • jeremy27 Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 17:48
                    postaram sie gdzies wcisnacwink
                    • frunze Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 17:49
                      Między zakąskę a popitę wink
                      • jeremy27 Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 17:51
                        tak...gdzies tamwink))...ile osob bedzie? porachowałaś na paluszkach?wink
                        • frunze Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 17:56
                          Na pewno Sloggi z Gwiazdą. Będzie się kontaktował z Altu i uśmiechał o
                          podwózkę. Będzie Kolczatka, Balkan, Gacus, Babik, my. Oczywiście pewnie kupę
                          osób pominęłam uncertain
                          • jeremy27 Re: Dorotka!! co do zarcia czy/i do picia 13.10.03, 18:05
                            no to silna grupa...fajniewink))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka