03.11.03, 09:34
jak niedziela??? przeżyłaś?
Obserwuj wątek
    • kolczatka Re: Kolczatka 03.11.03, 09:37
      A wyglądałam tak, że mogłabym nie przeżyć? Spokojnie, przyczołgałam się do
      domciu, z rodzicielką sensownie pogadałam o gryplanie na niedzielę, udawałam
      prawie całkiem trzeźwą i chyba nieźle mi to wyszło bo uwierzyła smile). A Ty w
      jakim stanie spędziłaś niedzielę?
      • dorota.28 Re: Kolczatka 03.11.03, 09:41
        nie musiałaś udawać, bo dobrze się trzymałaś)))
        wróciłam do łózka, spałam do 13 z hakiem, reszta dnia spędzona na kanapie
        czyli spokojnie, bez sensacji
        trzeba to powtórzyć
      • sloggi Re: Kolczatka 03.11.03, 09:41
        O mnie to nikt nie zapyta sad
        • dorota.28 Re: Kolczatka 03.11.03, 09:42
          Sloggi, jak niedziela????
          nie pytałam bo nie miałeś prawa źle się czuć... po 1 szklance wina?
          • sloggi Re: Kolczatka 03.11.03, 09:45
            Dojechałem w 20 minut do domku, wpełzłem pod prysznic i na czworaka, półśpiąco
            wtoczyłem się do wyra. Wstałem o 9-tej.
            Patrzę w okno, a tu leje - znów do wyra do 12-tej.
        • kolczatka Re: Kolczatka 03.11.03, 09:42
          To nie ja w popłochu uciekałam o 4 rano. Ale zapytam, jak żyjesz?
          • sloggi Re: Kolczatka 03.11.03, 09:46
            W popłochu????
            Postanowiłem zmyć się przed trzecią, zatem i tak się zasiedziałem.
            ps. fajnie wyglądasz gdy śpisz smile)))))))))))))))
            • kolczatka Re: Kolczatka 03.11.03, 09:48
              Czyli zaszczyciłeś nas swoją obecnością o godzinę dłużej niż miałeś zamiar.
              Jestem pod wrażeniem tongue_out.
              P.S.Dziękuję smile.
              • sloggi Re: Kolczatka 03.11.03, 09:49
                kolczatka napisała:

> Czyli zaszczyciłeś nas swoją obecnością o godzinę dłużej niż miałeś zamiar.
                > Jestem pod wrażeniem tongue_out.
                > P.S.Dziękuję smile.

ps do ps. - wyglądasz wtedy bardzo łagodnie.
                • kolczatka Re: Kolczatka 03.11.03, 09:54
                  Czy mam rozumieć, że na chodzie wyglądam groźnie? tongue_out
            • dorota.28 Re: Kolczatka 03.11.03, 09:48
              sloggi napisał:

> W popłochu????
              > Postanowiłem zmyć się przed trzecią, zatem i tak się zasiedziałem.
              > ps. fajnie wyglądasz gdy śpisz smile)))))))))))))))
              a jak wygląda????
              • sloggi Koszula nocna Doti 03.11.03, 09:51
                Wygląda łagodnie.
                Jestem pod wrażeniem Twojej koszulki smile))))
                ps. kiedyś wezmę ze sobą moją piżamkę a'la Tworki i zrobimy piżama party.
                >
    • jeremy27 Re: Kolczatka 03.11.03, 09:45
      no...no ...to sie działowink))...pozdrawionka ślęwink))
      • dorota.28 Re: Kolczatka 03.11.03, 09:47
        jak otworzyłam oczy po 13 to myśolałam, że to już noc
        a o 8 rano jak piłyśmy kawę to całkiem znośna pogoda była
        • jeremy27 Re: Kolczatka 03.11.03, 09:48
          powtórze raz jeszcze:no, no...ostro chyba byłowink))
          • dorota.28 Re: Kolczatka 03.11.03, 09:50
            jeremy27 napisał:

> powtórze raz jeszcze:no, no...ostro chyba byłowink))
            jasne, ja się spiłam, więc nie wiem co się w "salonie" działo, bo poszłam spać
            ale jak odprowadzałam Marcina do drzwi to juz całkiem porządnie to wyglądało)))
            kolczatka milczy jak grób, hihi
            • sloggi Re: Kolczatka 03.11.03, 09:51
              Wygladałaś lubieżnie i kokietowałaś mnie kolankiem.
              • dorota.28 Re: Kolczatka 03.11.03, 09:53
                sloggi napisał:

> Wygladałaś lubieżnie i kokietowałaś mnie kolankiem.
                oczywiście, aqrat
                party piżamowe to dobry pomysł, wtedy nawet przebierać do snu się nie trzeba)))
                • kolczatka Re: Kolczatka 03.11.03, 09:55
                  Na tę okazję chyba sobie zakupię jakąś piżamkę w takim razie smile)
                  • sloggi Piżama party? 03.11.03, 10:02
                    Zatem piżama party?
                    Może się zastanowić nad urealnieniem tego pomysła?
                    • kolczatka Re: Piżama party? 03.11.03, 10:14
                      Ta sobota. Klepnięte?
                      • dorota.28 Re: Piżama party? 03.11.03, 10:19
                        zaklepane na 100%
            • kolczatka Re: Kolczatka 03.11.03, 09:52
              Pewne szczegóły zachowam dla siebie, chociaż chyba nie działo się nic złego
              skoro spałam, a śpiący podobno nie grzeszą tongue_out. A poza tym pijana byłam smile))
              • jeremy27 Re: Kolczatka 03.11.03, 09:55
                a chrapałaś chociaż trochę?wink)
                • dorota.28 Re: Kolczatka 03.11.03, 09:55
                  jeremy27 napisał:

> a chrapałaś chociaż trochę?wink)

trzeba było przyjechać to sam byś sprawdził wink))
                  Asiu, kiedy powtóreczka???
                  • kolczatka Re: Kolczatka 03.11.03, 09:57
                    Kochanie, jak najszybciej i najlepiej od razu piżama party smile).
                    • dorota.28 Re: Kolczatka 03.11.03, 09:58
                      kolczatka napisała:

> Kochanie, jak najszybciej i najlepiej od razu piżama party smile).

nie ma sprawy, tylko nabędę piżamkę, w koszulce mogę "kokietować kolanem" a ja
                      nie z tych, którym kokietowanie w głowie
                      czyba, że będę mogła wystąpić w ciążówce i superanckich srebrnych klapkach))))
                      • kolczatka Re: Kolczatka 03.11.03, 10:02
                        Koniecznie w takiej konfiguracji, oprócz koszulki (fenomenalnej zresztą) był to
                        przebój wieczoru. U mnie zostaną na pewno moje ukochane białe skarpetki, reszta
                        do dyskusji (o żadnym kuszeniu nie ma mowy).
                        • dorota.28 Re: Kolczatka 03.11.03, 10:05
                          sobota????
                          • kolczatka Re: Kolczatka 03.11.03, 10:13
                            Termin zaklepany smile))))
                            • dorota.28 Re: Kolczatka 03.11.03, 10:14
                              kolczatka napisała:

> Termin zaklepany smile))))
                              to fajnie, baaardzo się cieszę
                              • kolczatka Re: Kolczatka 03.11.03, 10:19
                                Ja też smile)))))
                                • dorota.28 Re: Kolczatka 03.11.03, 10:21
                                  jeszcze nie pływałam łódką w piżamie)))
                                  tak na marginesie: kobieto, potrafisz wypić, podziwiam, ukłony i szacuneczek
                                  • kolczatka Re: Kolczatka 03.11.03, 10:26
                                    Kobieto nie mów głośno, że potrafię wypić. I tak wszyscy moi znajomi mają mnie
                                    za zatwardziałą alkoholiczkę. Chociaż z ust Twych ten komplement brzmi
                                    upojnie smile
                                    • dorota.28 Re: Kolczatka 03.11.03, 10:29
                                      raczej z palca, czy też z klawiaturki
                                      już nie będę wspominać, ale pełna podziwu jestem
                                      dobrze nam się rozłożyło, nikt się nie spił
                                      ech... fajnie było
                                      • kolczatka Re: Kolczatka 03.11.03, 10:34
                                        Fajnie, szkoda, że tak krótko smile.
                                        • dorota.28 Re: Kolczatka 03.11.03, 10:37
                                          jak byśmy zaczeły o 20 to pewne jest, że nie usiedziałybysmy do tak późnej
                                          godziny
                                          co nie zmienia faktu, że teraz można zacząć wcześniej
                                          nudzi mi się w pracy, można coś z tym zrobić?
                                          • kolczatka Piżama party w godzinach pracy. 03.11.03, 10:43
                                            Wirtualnie wskakuj w swoją koszulkę, w łapkę wirtualne winko lub drinio, ja
                                            wyciągam swoją wirutalną, flanelową piżamkę (zimno mi coś) łapię drinia i
                                            możemy imprezować smile)
                                            • dorota.28 Re: Piżama party w godzinach pracy. 03.11.03, 10:50
                                              jestem gotowa
                                              dzisiaj popijam piwko)))
                                              • kolczatka Re: Piżama party w godzinach pracy. 03.11.03, 10:55
                                                Tak delikatnie? Dzizas to ja wychodzę na zachlaną moczymordę smile). Noooo,
                                                dooobra, koobiitaa z Praagii jeeeesteeeem, nieeee...
                                                • dorota.28 Re: Piżama party w godzinach pracy. 03.11.03, 10:59
                                                  bo ja niby nie?
                                                  oj, przepraszam, ja z targówka a to inna para kaloszy
                                                  • kolczatka Re: Piżama party w godzinach pracy. 03.11.03, 11:05
                                                    A już chciałam Cię bić. Z Pragi to ja, reszta z Bródna, Targówka, Zacisza,
                                                    Szmulek itp itd. wink))))
                                                  • dorota.28 Re: praga 03.11.03, 11:09
                                                    dasz mi po pysku w sobotę
                                                    teraz to ja nawet nie z targówka (((
                                                    czy to się liczy gdzie się człowiek rodził i pierwsze lata spędzał czy gdzie
                                                    charakterek kształtował?
                                                  • kolczatka Re: praga 03.11.03, 11:19
                                                    Oczywiście, że kształt charakterku. Ja tak naprawdę to urodzona na Mokotowie,
                                                    ale tylko 5 pierwszych latek tam spędziłam, charakterek mam typowo praski smile)
                                                  • dorota.28 Re: praga 03.11.03, 11:21
                                                    na mokotowie tylko rok mieszkałam, tam tez na świat przyszłam
                                                    charakterek mam prowincjonalny (dobromiejski) a zamiłowanie do alkoholu i
                                                    papierosów w genach zapisane)))
                                                  • kolczatka Re: praga 03.11.03, 11:25
                                                    Na temat alkoholu wypowiadać się nie będę. Ci co widzieli, wiedzą, ci co nie
                                                    widzieli niech żyją nadal w nieświadomości tongue_out. A Pragie mam w genach, bo ojciec
                                                    tyż na Pradze wychowany, zresztą niedaleko miejsca aktualnego zamieszkania.
                                                  • dorota.28 Re: praga 03.11.03, 11:41
                                                    a ja mam proste wytłumaczenie swoich skłonności i upodobań
                                                    zakupię dzisiaj piżamkę w hali pod pałacem
                                                    taką pasującą do kapadockich skarpetek
                                                  • kolczatka Re: praga 03.11.03, 11:50
                                                    Ja też muszę nabyć piżamkę drogą kupna. Ciekawe w czym Sloggi zamierza
                                                    wystąpić smile
                                                  • dorota.28 Re: praga 03.11.03, 11:57
                                                    w tworkach z tego co dobrze pamiętam
                      • sloggi Re: Kolczatka 03.11.03, 10:04
                        Strój miałaś odjazdowy.
                        Klapeczki a'la Dalida'1970 - miodzio. A w tej kiecce trochę miałaś profil jak
                        Demis Roussos.
                        • dorota.28 Re: Kolczatka 03.11.03, 10:07
                          sloggi napisał:

> Strój miałaś odjazdowy.
                          > Klapeczki a'la Dalida'1970 - miodzio. A w tej kiecce trochę miałaś profil jak
                          > Demis Roussos.
                          dzięki za komplementa
                          ale nie chciało mi się ubierać w jakieś normalne ciuchy
                          • sloggi Re: Kolczatka 03.11.03, 10:09
                            Te też były normalne, a klapki oszczędzaj - drugich takich możesz już nie kupić.
                            • dorota.28 Re: Kolczatka 03.11.03, 10:12
                              znając zdolności mojego ojac to wynajdzie nie jedno cacko i jak zajdzie
                              potrzeba to klapeczki nabędzie
                              może na lato w hicie będzie jakiś nowy dizajn???
                • kolczatka Re: Kolczatka 03.11.03, 09:56
                  O to już musiałbyś zapytać Sloggiego. Jeśli chrapię, to nic o tym nie wiem smile
                  • sloggi Re: Kolczatka 03.11.03, 10:41
                    Nie chrapiesz tylko szybko ruszasz powiekami.
                    • kolczatka Re: Kolczatka 03.11.03, 11:21
                      Zawsze mi się najpierw śni moja ukochana łajba, więc pewnie sprawdzam kierunek
                      wiatru, wypełnienie żagli i czy na kolizyjnym nie ma innych łajb smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka