skiela1 24.01.09, 16:17 www.efakt.pl/plotki/artykul.asp?artykul=40725 nastepnemu yes_yes glowe zalalo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: Yes yes........... 24.01.09, 17:40 pasuje mi tu takie stare feministyczne powiedzenie. Odpowiedz Link
e._ Re: Yes yes........... 24.01.09, 18:50 Ogromnie jestem ciekawa, jeśli mam wogóle interesować się zyciem tego pana, co tak zachwyciło wybrankę a tym szczególnym mężczyxnie? Nieskrępowana spontaniczność? Umiejętności piłkarskie? Wygodne "lądowisko" u boku ustawionego faceta? A może rzeczywiste walory których mnie, patrzącej z boku, nie udało się dostrzec... Odpowiedz Link
marguyu Re: Yes yes........... 24.01.09, 20:53 tiaa, pewnie oxfordzkim akcentem swojego "yes, yes, yes" Odpowiedz Link
moonflour Re: Yes yes........... 25.01.09, 02:07 "wina"o ile mozna tu wogole uzywac tego sformułowania,lezy zawsze posrodku.Nie wiemy jak naprawdę bylo w tym malz. Odpowiedz Link
e._ Re: Yes yes........... 26.01.09, 01:44 Wina nie zawsze leży pośrodku. Wiem to aż za dobrze. Sięgając do Biblii, gdy ukrzyżowano Jezusa, też wina leżała pośrodku, skoro leży tam ponoć zawsze? Odpowiedz Link
onlodz42 Re: Yes yes........... 25.01.09, 09:12 to, że Kazio wielowymiarowym dupkiem jest, nie ulega wątpliwości, ale nie rozumiem dlaczego, cyt. skiela1 napisała:"nastepnemu yes_yes glowe zalalo" Chodzi o ejakulat ? Do tego trzeba mieć jaja, a ten przypadek Kazia nie dotyczy. Szczuka ma jaja, nie Kazio. Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Yes yes........... 26.01.09, 16:20 'Szczuka ma jaja, nie Kazio.' No, no dobre. Nie rozumiem, skąd takie podniecenie tym tematem, dość banalna historia. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Yes yes........... 27.01.09, 17:28 Sam rozwód mnie zgrzewa, natomiast fakt, że 50-letni, dojrzały facet pierze rodzinne brudy na łamach bulwarowych szmatławców jest moim skromnym zdaniem niesmaczny. Czas biegnie szybko, zobaczymy jak życie zbilansuje decyzję Kazimierza M. Odpowiedz Link
e._ Re: Yes yes........... 27.01.09, 22:07 No, cóż. Nie każdy Kaziemierz może, dzięki bulwarowej prasie, próbować stać się, jako mąż i nie mąż, Atrakcyjnym Kazimierzem (kto by go jeszcze pamiętał?)www.youtube.com/watch?v=JLRWyHAGsaI Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Yes yes........... 27.01.09, 22:43 Obaj Bryndalowie występują w programie, w niedzielnym TV. Odpowiedz Link