ala1-23 10.02.09, 13:39 Na forach (tu tez)ludziska wrzucaja muzyczke na youtubie. Otwieracie te linki? Sluchacie?Czy przeskakujecie do ciekawszego watku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: mam pytanie 10.02.09, 13:52 Parafrazując: muzyka mówi tysiącem słów. Nie to ciekawe, co ciekawe, ale to, co kogo ciekawi. Po trzecie, to jest forum w dziale kultury, muzyka pasuje. Odpowiedz Link
luxe.calme.volupte Re: mam pytanie 10.02.09, 14:22 Ja słucham. A Ty co? - nie możesz się zdecydować co z tym fantem zrobić? Odpowiedz Link
ala1-23 Re: mam pytanie 10.02.09, 14:55 luxe.calme.volupte napisał: > Ja słucham. A Ty co? - nie możesz się zdecydować co z tym fantem zrobić? Nie interesuja mnie linki muzeczne,wiec ich nie otwieram. Zainteresowalo mnie jak inni. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: mam pytanie 10.02.09, 14:47 Jeśli poza linkiem nie podają wykonawcy to nie otwieram. Odpowiedz Link
skiela1 Re: mam pytanie 10.02.09, 16:35 moonflour napisała: > zależy czy wrzuca ktoś interesujący > Frida wrzuca fajne kabarety. Ostatnio cos zaniedbala nas Odpowiedz Link
skiela1 Re: mam pytanie 10.02.09, 19:15 agulaszek napisała: > w robocie nie jeszcze by tego brakowalo Odpowiedz Link
prazanka44 Re: mam pytanie 10.02.09, 22:17 Nie liczę naq to, że ktoś utrafi w mój gust muzyczny, więc nie otwieram Często muszę się bronić przed nachalnym brzęczeniem, męczy mnie on. Lubi sama wybrać muzykę. Z książkami podobnie - muszę sama mieć ochotę na coś. Rzadko biorę to, co inni zachwalają. Odpowiedz Link
aiczka Re: mam pytanie 11.02.09, 10:23 Ignoruję postyzawierające jedynie link do czegoś bez żadnej argumentacji, informacji czy zachęty żeby zajrzeć. Odpowiedz Link