Dodaj do ulubionych

SLOOOOGGIIIIII !!!

21.11.03, 20:53
Prosze nie pic do lustra! Co? A MY to pies?!>sad
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 20:55
      Ja już jestem po ochlaju, teraz dochodzę do siebie w osiedlowym cyber cafe.
      • vika411 Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 20:56
        sloggi napisał:

> Ja już jestem po ochlaju, teraz dochodzę do siebie w osiedlowym cyber cafe.

Aaaaa to zmienia postac rzeczy!Wobec tego pifffko Ci sie nalezy! Co slychac?
        • sloggi Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 20:58
          Nie mogę patrzeć na piwko.
          Wypiłem osiem pokali piwa.
          • vika411 Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:00
            No to ja juz nie wiem...
            Chory jestes? Moze strzel utrwalacz jakis...albo co?
            ja sie szprycuje herbatka bo nie mam nic innego. OOOooo...winko mam tu w biurze!
            chcesz?dobre, trzyletnie!smile
            • sloggi Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:03
              W domu mam herbatke cytrynową ukradziona ze szkolenia.
              • vika411 Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:12
                No to herbatke sobie strzel.Wiesz co? pomoz mi rozwiazac naukowo- lingwistyczna
                zagadke. CO TO JEST "NIENACEK".Ten cwiek we lbie mi zyc nie daje!
                • balkan Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:14
                  'nienacek' jak sama nazwa wskazuje jest to przeciwiństwo 'nacka'... że się tak
                  wtrącę....
                  • sloggi Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:15
                    A antylopa?
                    • balkan Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:18
                      no tak... antylopa... lopa... lopa... hmmm...
                      • sloggi Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:19
                        Przeciwność lopy - tylko co to jest lopa?
                        • balkan Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:23
                          a może antylopa, to apol??? ale co to znowu będzie apol????
                          • sloggi Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:24
                            Tak samo mam problem z nietoperzem.
                      • geograf Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:24
                        lopa?
                        może Lopez?
                        • sloggi Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:27
                          Antylopez?
                          • geograf Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:36
                            Jennifer Toples (to znaczy: Lopez)??

chociaż chyba wcześniej nazwano ten gatunek aniżeli zapisano w księgasz nazwisko
                            Lopez...hmmmmmm
                            • sloggi Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:37
                              Potomkinii szybkiego Lopeza?
                              • geograf Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:38
                                coś w tym jest...
                                ciekawe czy tak samo skakał?
                                • sloggi Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:42
                                  Ona ma pląsy, jakby cierpiała na chorobę św.Wita.
                                  • geograf Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:43
                                    jaka to jest choroba?
                                    no wiesz...tak szkalowac Jennifffffffer Toples?
                                    ona tak się stara..w najnowszych teledyskach tak sie stara,że rpawie te piersi
                                    sobie odrywa i żongluje przez dyszącymi facetami...
                                    smile
                                    Britney z lesbijską Madonna wysiada
                                    • sloggi Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:45
                                      To prawda, Dżenifer jest żałośnie usilnie perfekcyjna. I taka na maxa seksi,
                                      jak dresiara spod Kutna.
                                      • very_famous Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:48
                                        A NIE-DŻWIEDŹ?? To skąd się urwał? Z kątowni?
                                        • balkan Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:49
                                          Niedźwiedź to własnie w radio gada...smile)
                                          • very_famous Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:50
                                            To w lesie prąd jest? Gdzie on te radio trzyma?
                                            • balkan Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:53
                                              radio w łapach, a prąd - zajączek pedałuje... prądnica, te sprawy...
                                              • vika411 Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:57
                                                balkan napisała:

> radio w łapach, a prąd - zajączek pedałuje... prądnica, te sprawy...
                                                A dzwiedz go z kopaaaa! bo jak slabiej pedaluje to mu radio trzeszczy.
                                                • very_famous Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 22:10
                                                  Patrz, a ja myślałam że im antenki nawalają, dlatego trzeszczy...
                                                  • vika411 Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 22:12
                                                    Tu nie chodzi o antenki tylko o to zeby skopac zajaczka jak zle pedaluje!
                                                  • very_famous Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 22:14
                                                    Zajączki mają zawsze przesrane
                                      • balkan Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:48
                                        ale za to ile kasy za ta 'perfekcyjność' dostaje....
                                      • geograf Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:54
                                        kobieta stara się jak może aby zarobić na kosmetyki,maseczki...
                                        no wiesz..pod Kutnem i w nim samym najlepiej wyglądają Panowie z
                                        Garniturach..zwłaszcza jasnychsmile
                                        na Starówce-to już w ogóle!smile))))))))
                                        • sloggi Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:56
                                          Czy mi się wydaje, czy Ty jesteś bardzo lubieżny w tym co piszesz?
                                          • geograf Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:58
                                            czemu lubieżny?smile
                                            ja tylko stwierdzam fakt...:>
                                            • vika411 A poza tym to Geos jest... 21.11.03, 22:03
                                              wzrokowcem jak kazdy prawdziwy mezczyzna i nikt mu tego nie odbierze!O!
                • sloggi NIENACEK - definicja 21.11.03, 21:14
                  Nienacek jest to każde miejsce z którego może niespodziewanie
                  wyjść/wyjechać/pojawić się jakiś przedmiot, rzecz lub istota o którem będziemy
                  mogli powiedzieć, że pojawiła się znienacka.
                  • vika411 Balkan i Sloggi! 21.11.03, 21:20
                    Moim zdaniem NIENACEK to problem zlozony z natury rzeczy albowiem skomplikowana
                    budowa tematu wyrazowego przeczy zdrowemu rozsadkowi.sklada sie z wyrazu
                    ogolnie zrozumialego NIE i nacek! I wlasnie o tego NACKA chodzi!!! trzeba
                    przeanalizowac doglebnie jego nature i budowe anatomiczna bo wyglada
                    niesympatycznie...chyba...
                    • sloggi Re: Balkan i Sloggi! 21.11.03, 21:22
                      NIENacek - czyli niespodziewany.
                      • vika411 Re: Balkan i Sloggi! 21.11.03, 21:27
                        Nie, nie nie! To jest niespodziewany ale problem i prosze go traktowac jak
                        doniosly problem naukowy dla dobra ludzkosci! Bo mnie krew zaleje!!!
                        • sloggi Re: Balkan i Sloggi! 21.11.03, 21:28
                          Co sie tam NIEstety przypięłaś do nienacka? A raczej do nacka.
    • balkan Tak a'propos... 21.11.03, 21:26
      na studiach mieszkałam z koleznką i jej chłopakiem Bułgarem, ktory zaczynał już
      rozumieć po polsku... i w pewnym momencie się zapytał, co to znaczy "ożesz"...
      z lekka zgłupiałyśmy, więc się zapytałysmy o kontekst, więc nam zactytował - o
      żesz k.... i jak tu takiemu wytłumaczyć????
      • vika411 Re: Tak a'propos... 21.11.03, 21:28
        A co to jest namemlon?
        • balkan Re: Tak a'propos... 21.11.03, 21:29
          a nie memłon???
          • sloggi Re: Tak a'propos... 21.11.03, 21:30
            Dokładnie to jest MYMŁON.
            • vika411 Oboje jestescie jak ta tabaka w rogu! 21.11.03, 21:37
              sloggi napisał:

> Dokładnie to jest MYMŁON.

bylo tak:
              Moja babcia miala sluzaca. Ta slizaca, imieniem Walerka miala narzeczonego
              milicjanta. I ten milicjant wieczorem jak juz wlazl do jej pokoju przez okno po
              drabinie, to do niej powiedzial:
              "Poloz glowe namemlonie".
              Polecialam do dziadka go zapytac co to znaczy, bo wtedy siedzialam w krzakach i
              strzelalam grochem z procy w jego zadek jak wlazil po tej drabinie i nie moglam
              trafic.To jak wlazl to podsluchiwalam. A pozniej to byla okropna awantura i
              dziadek go ustrzelil z flinty szczecinami z sola w tylek jak uciekal przez
              plot.!No i bylo po zabawie.
              Pozniej sie dopiero dowiedzialam , ze on rodak ze Lwowa byl.
        • geograf Re: Tak a'propos... 21.11.03, 21:39
          "ale w jakim kontekście"??
          Ludzie..o czym Wy gadacie?
          Mymłon, memłon, memłonon...?????????
          • balkan Re: Tak a'propos... 21.11.03, 21:41
            Jak to w jakim??? w każdym!!!! smile)
            • vika411 Geos! Wyskakujesz z NIENACKA jak Filip... 21.11.03, 21:46
              ...z tej marychy jeszcze zielonej i sie pytasz?poczytaj sobie jakie tu sie
              powazne dyskusje naukowe odprawuje a nie antylopoj...cholera...nie galopuj na
              oslep!
              • geograf Re: Geos! Wyskakujesz z NIENACKA jak Filip... 21.11.03, 21:55
                prosze nie nadużywać Filipa,bo to poczatek nazwiska mego rodowegotongue_out
                • vika411 Re: Geos! Wyskakujesz z NIENACKA jak Filip... 21.11.03, 21:58
                  No dobra! To wyskakujesz z NACKA jak po ogien! Moze byc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka