vika411 21.11.03, 20:53 Prosze nie pic do lustra! Co? A MY to pies?!> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 20:55 Ja już jestem po ochlaju, teraz dochodzę do siebie w osiedlowym cyber cafe. Odpowiedz Link
vika411 Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 20:56 sloggi napisał: > Ja już jestem po ochlaju, teraz dochodzę do siebie w osiedlowym cyber cafe. Aaaaa to zmienia postac rzeczy!Wobec tego pifffko Ci sie nalezy! Co slychac? Odpowiedz Link
sloggi Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 20:58 Nie mogę patrzeć na piwko. Wypiłem osiem pokali piwa. Odpowiedz Link
vika411 Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:00 No to ja juz nie wiem... Chory jestes? Moze strzel utrwalacz jakis...albo co? ja sie szprycuje herbatka bo nie mam nic innego. OOOooo...winko mam tu w biurze! chcesz?dobre, trzyletnie! Odpowiedz Link
sloggi Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:03 W domu mam herbatke cytrynową ukradziona ze szkolenia. Odpowiedz Link
vika411 Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:12 No to herbatke sobie strzel.Wiesz co? pomoz mi rozwiazac naukowo- lingwistyczna zagadke. CO TO JEST "NIENACEK".Ten cwiek we lbie mi zyc nie daje! Odpowiedz Link
balkan Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:14 'nienacek' jak sama nazwa wskazuje jest to przeciwiństwo 'nacka'... że się tak wtrącę.... Odpowiedz Link
balkan Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:18 no tak... antylopa... lopa... lopa... hmmm... Odpowiedz Link
sloggi Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:19 Przeciwność lopy - tylko co to jest lopa? Odpowiedz Link
balkan Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:23 a może antylopa, to apol??? ale co to znowu będzie apol???? Odpowiedz Link
geograf Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:36 Jennifer Toples (to znaczy: Lopez)?? chociaż chyba wcześniej nazwano ten gatunek aniżeli zapisano w księgasz nazwisko Lopez...hmmmmmm Odpowiedz Link
geograf Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:38 coś w tym jest... ciekawe czy tak samo skakał? Odpowiedz Link
sloggi Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:42 Ona ma pląsy, jakby cierpiała na chorobę św.Wita. Odpowiedz Link
geograf Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:43 jaka to jest choroba? no wiesz...tak szkalowac Jennifffffffer Toples? ona tak się stara..w najnowszych teledyskach tak sie stara,że rpawie te piersi sobie odrywa i żongluje przez dyszącymi facetami... Britney z lesbijską Madonna wysiada Odpowiedz Link
sloggi Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:45 To prawda, Dżenifer jest żałośnie usilnie perfekcyjna. I taka na maxa seksi, jak dresiara spod Kutna. Odpowiedz Link
very_famous Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:48 A NIE-DŻWIEDŹ?? To skąd się urwał? Z kątowni? Odpowiedz Link
very_famous Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:50 To w lesie prąd jest? Gdzie on te radio trzyma? Odpowiedz Link
balkan Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:53 radio w łapach, a prąd - zajączek pedałuje... prądnica, te sprawy... Odpowiedz Link
vika411 Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:57 balkan napisała: > radio w łapach, a prąd - zajączek pedałuje... prądnica, te sprawy... A dzwiedz go z kopaaaa! bo jak slabiej pedaluje to mu radio trzeszczy. Odpowiedz Link
very_famous Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 22:10 Patrz, a ja myślałam że im antenki nawalają, dlatego trzeszczy... Odpowiedz Link
vika411 Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 22:12 Tu nie chodzi o antenki tylko o to zeby skopac zajaczka jak zle pedaluje! Odpowiedz Link
balkan Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:48 ale za to ile kasy za ta 'perfekcyjność' dostaje.... Odpowiedz Link
geograf Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:54 kobieta stara się jak może aby zarobić na kosmetyki,maseczki... no wiesz..pod Kutnem i w nim samym najlepiej wyglądają Panowie z Garniturach..zwłaszcza jasnych na Starówce-to już w ogóle!)))))))) Odpowiedz Link
sloggi Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:56 Czy mi się wydaje, czy Ty jesteś bardzo lubieżny w tym co piszesz? Odpowiedz Link
geograf Re: SLOOOOGGIIIIII !!! 21.11.03, 21:58 czemu lubieżny? ja tylko stwierdzam fakt...:> Odpowiedz Link
vika411 A poza tym to Geos jest... 21.11.03, 22:03 wzrokowcem jak kazdy prawdziwy mezczyzna i nikt mu tego nie odbierze!O! Odpowiedz Link
sloggi NIENACEK - definicja 21.11.03, 21:14 Nienacek jest to każde miejsce z którego może niespodziewanie wyjść/wyjechać/pojawić się jakiś przedmiot, rzecz lub istota o którem będziemy mogli powiedzieć, że pojawiła się znienacka. Odpowiedz Link
vika411 Balkan i Sloggi! 21.11.03, 21:20 Moim zdaniem NIENACEK to problem zlozony z natury rzeczy albowiem skomplikowana budowa tematu wyrazowego przeczy zdrowemu rozsadkowi.sklada sie z wyrazu ogolnie zrozumialego NIE i nacek! I wlasnie o tego NACKA chodzi!!! trzeba przeanalizowac doglebnie jego nature i budowe anatomiczna bo wyglada niesympatycznie...chyba... Odpowiedz Link
vika411 Re: Balkan i Sloggi! 21.11.03, 21:27 Nie, nie nie! To jest niespodziewany ale problem i prosze go traktowac jak doniosly problem naukowy dla dobra ludzkosci! Bo mnie krew zaleje!!! Odpowiedz Link
sloggi Re: Balkan i Sloggi! 21.11.03, 21:28 Co sie tam NIEstety przypięłaś do nienacka? A raczej do nacka. Odpowiedz Link
balkan Tak a'propos... 21.11.03, 21:26 na studiach mieszkałam z koleznką i jej chłopakiem Bułgarem, ktory zaczynał już rozumieć po polsku... i w pewnym momencie się zapytał, co to znaczy "ożesz"... z lekka zgłupiałyśmy, więc się zapytałysmy o kontekst, więc nam zactytował - o żesz k.... i jak tu takiemu wytłumaczyć???? Odpowiedz Link
vika411 Oboje jestescie jak ta tabaka w rogu! 21.11.03, 21:37 sloggi napisał: > Dokładnie to jest MYMŁON. bylo tak: Moja babcia miala sluzaca. Ta slizaca, imieniem Walerka miala narzeczonego milicjanta. I ten milicjant wieczorem jak juz wlazl do jej pokoju przez okno po drabinie, to do niej powiedzial: "Poloz glowe namemlonie". Polecialam do dziadka go zapytac co to znaczy, bo wtedy siedzialam w krzakach i strzelalam grochem z procy w jego zadek jak wlazil po tej drabinie i nie moglam trafic.To jak wlazl to podsluchiwalam. A pozniej to byla okropna awantura i dziadek go ustrzelil z flinty szczecinami z sola w tylek jak uciekal przez plot.!No i bylo po zabawie. Pozniej sie dopiero dowiedzialam , ze on rodak ze Lwowa byl. Odpowiedz Link
geograf Re: Tak a'propos... 21.11.03, 21:39 "ale w jakim kontekście"?? Ludzie..o czym Wy gadacie? Mymłon, memłon, memłonon...????????? Odpowiedz Link
vika411 Geos! Wyskakujesz z NIENACKA jak Filip... 21.11.03, 21:46 ...z tej marychy jeszcze zielonej i sie pytasz?poczytaj sobie jakie tu sie powazne dyskusje naukowe odprawuje a nie antylopoj...cholera...nie galopuj na oslep! Odpowiedz Link
geograf Re: Geos! Wyskakujesz z NIENACKA jak Filip... 21.11.03, 21:55 prosze nie nadużywać Filipa,bo to poczatek nazwiska mego rodowego Odpowiedz Link
vika411 Re: Geos! Wyskakujesz z NIENACKA jak Filip... 21.11.03, 21:58 No dobra! To wyskakujesz z NACKA jak po ogien! Moze byc? Odpowiedz Link