dede43 18.06.09, 09:36 Nasze ulubione żółciutkie bliźnięta kończą dzis podobno 60 lat. Do emerytury maja jeszze 5. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa9717 Re: popsuje Wam humor 18.06.09, 09:49 Ale niekoniecznie muszą trwać te pięc na obecnych stanowiskach. Odpowiedz Link
dede43 Re: popsuje Wam humor 18.06.09, 09:53 ewa9717 napisała: > Ale niekoniecznie muszą trwać te pięc na obecnych stanowiskach. Och, miejmy nadzieję, że nie. Odpowiedz Link
horpyna4 Re: popsuje Wam humor 18.06.09, 10:27 Nikt nie jest wieczny... nie ma pewności, że dożyją emerytury, zwłaszcza przy ich stanie zdrowia. Mamrot jaki jest, każdy widzi. Raport zbędny. A Bulgot tak się podnieca podczas swoich wystąpień, że wylewik gotowy... Jak pomyślę, że oni są młodsi ode mnie, to chce mi się śmiać. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: popsuje Wam humor 18.06.09, 09:51 Potem zastąpią karłów w Forcie Boyard? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: popsuje Wam humor 18.06.09, 09:53 Nie znam Foru Boyard, ale słowo "karły" pasuje. Odpowiedz Link
marguyu Re: popsuje Wam humor 18.06.09, 10:56 Dobrze, ze to dzis, bo jutro spaskudziliby mi urodziny. Ja jednak mam pecha. W Toruniu Rydzyk sie zalagl i wstyd sie przyznac skad czlowiek jest, teraz te dwie lajzy psuja mi urodziny... No i ilosc swieczek! Najlepiej bedzie jak zaczne obchodzic urodziny z daleka. Co do dwoch lajz to szkoda, ze wiek emerytalny nie zostal ustalony na 60 lat. Odpowiedz Link
dede43 Re:Marguyu 18.06.09, 11:43 No to najlepsze życzenia - długich lat w zdrowiu, szczęściu i przy dobrej kasce. Jutro przychodza wnuki, a "babcia nie umie włączać komputera", więc pewnie nie zajrzę. Odpowiedz Link
skiela1 Re: popsuje Wam humor 18.06.09, 19:00 w takim razie trzeba im zaspiewac haaapy birthdaaaay Odpowiedz Link
dwa-filary Re: popsuje Wam humor 18.06.09, 19:33 Ja im żle nie zyczę, niech żyją i 100lat, ale w pieleszasz swojego domu, z pełną piwniczką czerwonego winka Odpowiedz Link
loczek62 Re: popsuje Wam humor 18.06.09, 19:39 skiela1 napisała: > w takim razie trzeba im zaspiewac haaapy birthdaaaay No co Ty Skiela, łuny tylko po "wolsku" rozumiejo Odpowiedz Link
loczek62 Re: popsuje Wam humor 18.06.09, 20:18 skiela1 napisała: > ciekawe czy bedzie tort? > a raczej dwa:] Może późnym wieczorem, bo paskudna z "wilczymi oczami" PełO zaprosiła Jarkacza poprzez "ręcznie sterowaną" prokuraturę na przesłuchanie w sprawie jakiś "bzdetów" pod postacią zleceń jakiś nielegalnych podsłuchów u dziennikarzy nieprzychylnych parti Prawych i Sprawiedliwych. Zapewne prokurator wzorem esbeka z roku 81 przesłuchując Jarkacza bedzie go torturował pączkiem i herbatą. Takie to podstępne metody prześladowań i tortur przejeła PełOwska prokuratura od swych pobratyńców z SB. Odpowiedz Link
kriss67 Re: popsuje Wam humor 18.06.09, 19:40 Czołem Dede Eeee tam..., zaraz "popsuje". Mnie wcale humoru nie popsułaś, a wręcz przeciwnie Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link