Dodaj do ulubionych

LO Jezioranski

IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.15, 07:45
Witam! Zastanawiam sie nad wyborem tej szkoly jako pierwszy wybór. Mam jednak pytanie. Czy gdybym wybrała mat + ang albo fiz+ang a pozniej uzupełniała, aby przy obu by wyszło rozszerzenia mat+chem+fiz+ang to sa jakies różnice? Wiem, ze na pewno przy progach.... Wychodzi mi 160pkt. i nie miałabym szanse na mat+ang.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: LO Jezioranski IP: 217.153.134.* 22.06.15, 12:57
      Wcześniej pisałaś, że podoba ci się atmosfera w Kochanowskim. Tu raczej takiej nie będzie więc najpierw zastanów się jakie są twoje prawdziwe oczekiwania wobec szkoły, bo to trzy lata twojego życia i edukacji. Żebyś potem nie żałowała. Jeziorański to wymagająca szkoła i raczej nie rozpieszcza uczniów.
      • Gość: Anp Re: LO Jezioranski IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.15, 14:59
        Owszem, podoba mi sie Kochanowski ogólnie jako szkoła . Plusem jest fajna atmosfera. Ale w klasie mat-fiz sa tylko dwa rozszerzenia. Musiałabym chemii uczyć sie na własna rękę. Poza tym nie rezygnuje tez z tej szkoły ;) - wybieram go na 2 miejsce.
    • kmir Re: LO Jezioranski 22.06.15, 13:01
      Gość portalu: Anp napisał(a):

> Czy gdybym wybrała mat + ang albo fiz+ang a później uzupełniała, aby przy obu by wyszło rozszerzenia mat+chem+fiz+ang to są jakieś różnice?

Nie ma żadnych różnic. Będziesz w tej samej klasie B. Wszystkie zajęcia z przedmiotów rozszerzonych będziesz miała z tymi samymi nauczycielami.
      • Gość: inout Re: LO Jezioranski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.15, 22:03
        szkoła jak większość z czołówki służąca do egzekwowania wiedzy. W taki sposób mozna uczyć się też w domu. Zamykająca rozwój własny, blokująca inicjatywę. Liczy się tylko kierunek przyszłych studiów i wynik na koniec. Porażka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka