darryll 23.05.10, 12:28 Witam, od jutra chcę zacząć dietę. Zrobiłam test Dukana i wyszło, że pierwsza faza uderzeniowa w moim przypadku powinna trwać 2 dni. Czy rzeczywiście stosowałyście się do wyników testu? Dziękuję. :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
cn_tower Re: test Dukana 23.05.10, 14:01 ilość dni fazy uderzeniowej wynika z ilości kg do zrzucenia, więc zazwyczaj jest tak jak wychodzi z testu Dukana, chyba że chce się zrzucić duuużo więcej niż Dukan radzi i przeciągamy fazę uderzeniową, co wcale dobre nie jest ja stosowałam się do zaleceń a wyliczyłam sobie to jeszcze przed testem Dukana z zaleceń książkowych, ogólnych skoro wyszły Ci 2 dni to tak zrób i powodzenia Link Zgłoś
forazedwora Re: test Dukana 23.05.10, 17:46 W/g testu miałam być na proteinach 3 dni.Ale założyłam sobie , że jak wytrzymam jeszcze dzień, dwa , to będzie ok. I chyba zrobiłam dobrze , bo po 4 dniach waga ruszyła dopiero . Wytrwałam 5 dni. Trzeba pamiętać, że uderzeniówka nie może trwać długo , nie należy przeginać , bo często wcale sobie tym nie pomożemy . Link Zgłoś
asia0212 Re: test Dukana 23.05.10, 18:10 Dukan zalecał mi 3 dni fazy uderzeniowej, ja przedłużyłam do 5. Link Zgłoś
toxicity1 Re: test Dukana 23.05.10, 22:32 Ja najpierw rozpoczęłam dietę i zaserwowałam sobie 5 dni fazy uderzeniowej. Później zrobiłam test - Dukan radził 3 dni... W sumie jestem zadowolona z tych 5 dni - schudłam 2,5 kg (z 9-10 do schudnięcia). Link Zgłoś