02.06.10, 01:10
zaczełam I faze 6 dni temu.na drugi dzień pojawiła sie @.mam implant
antykoncepcyjny i @ ze 3-4 razy w roku lekkie plamienia .a tu niespodzianka i
mam normalna @ i jeszcze niespodziewanie:/ .waga na I fazie -1,5 kg i waha
sie o 500 gram.i teraz mam pytanie czy to aby nie przez diete pojawiła sie @ i
prze @ nie schudłam wiecej niz te 1,5kg?spoko spoko ja rozumiem ,ze latami
pracowałam na wage ,która mam i super ,ze chociaz 1,5 kg poleciało.moze
,któras was zna odpowiedz? dziekuje.
Obserwuj wątek
    • e.i.t.h.e.l Re: Dukan a @ 02.06.10, 01:21
      Tak, na diecie różne dziwne rzeczy mogą sie dziać z @. Dziewczyny o tym pisały, że jest w innym czasie niż być powinna, że są jakieś plamienia. Najlepiej zapytaj ginekologa. A co do schudniecia, to 1,5 kg jest całkiem normalnym wynikiem. Mogłaś mieć nieco zatrzymanej wody, ale teraz po @ powinna waga już spadać.
      • bryanowa-1 Re: Dukan a @ 02.06.10, 01:27
        dzieki za odpowiedz:)

mieszkam w UK i ginekologa widziałam przez chwile przy porodzie hehe i jak nie
        boli ,,tam''to go za predko nie zobacze.nie martwie sie bardzo tylko mnie
        własnie ciekawiło czy jest zaleznosc jakas miedzy dieta a @.i jak widac jest:)
        raz jeszcze dzieki.

a na wode w organizmie dobry jest napar z mniszka lub z kłącza perzu.ja se tego
        mniszka sparze bo o nim zapomniałam:P
        • olgab4 Re: Dukan a @ 02.06.10, 02:56
          A gdzie w UK kupujesz te mniszki i perz? :) czy z PL przywozisz?
          • bryanowa-1 Re: Dukan a @ 02.06.10, 19:29
            kłącze perzu to z Polski musze sobie zamówic od rodziny:P

mniszek (DANDELION LEAF TEA)kupiłam susz ,z którego sie napar robi w BUTTERWORLD
            taki sklep cos ala chińczyk ale przez anglików prowadzony.mozesz sprawdzić w
            Hollad&Barrots ,powinni miec tez.
    • bebe.lapin Re: Dukan a @ 03.06.10, 09:39
      nie chcialam zakladac kolejnego watku na ten temat, zeby nie dostac opr :P, ale
      skoro ten sie pojawil, to sie dopisze.

wlasciwie od jakis 2 miesiecy mam non stop plamienia, i to calkiem konkretne
      czasami. nie wiem, czy to dukan, czy fakt, ze nie robie przerwy miedzy kolejnymi
      opakowaniami pigulek, choc juz kiedys je tak bralam i problemow nie bylo,
      dopiero teraz, po rozpoczeciu diety.

rozumiem, ze tak moze byc przy sporej utracie wagi (jakies 15 kilo w ciagu
      ostatnich 3 miesiecy, ponad 17 ogolem), wiec sie pogodzilam z tym i mam tylko
      nadzieje, ze to nie jest oznaka czegos powazniejszego, natomiast jest to jednak
      problem w sytuacjach intymnych z facetem...przyznam, ze to z tego powodu
      najbardziej mi przeszkadzaja te plamienia..

to tak sie po babsku pozalic chcialam, a moze ktos bedzie mial pomysl, co z tym
      zrobic...
      • e.i.t.h.e.l Re: Dukan a @ 03.06.10, 18:32
        Jeśli martwisz sie o zdrowie to naprawde warto sie udać do lekarza, tak żeby mieć świety spokój. Lepsze to, niż potem żałować, że widziało sie oznaki, a nic sie nie zrobiło. A co do sytuacji intymnych to nic nie poradze, bo mi takie coś nie straszne, jak i mojemu facetowi.
    • guga181 Re: Dukan a @ 10.06.10, 23:10
      mnie się @ przydarzyła przedterminowo, a przed dieta robiłam akurat różne
      badania 9w tym hormony), rozumiem, że opóźnienie może być spowodowane gwałtownym
      chudnięciem, ale przyspieszenie? może to obżeranie się pasionymi na hormonach
      kurakami?
      • marita_ie Re: Dukan a @ 10.06.10, 23:46
        o ja tez moge powiedziec, ze od porodu biore tabletki dla karmiących/a karmie
        tylko 1 raz dziennie/ i do tej pory nie mialam okresu, az tu nagle w
        poniedzialek dostalam mimo to,ze wciąz te tabletki biore.nie mam pojecia skąd.
        moze tak ma byc, a moze to ta dieta?? za 2 tyg bede w PL u mojego lekarza to sie
        wypytamn

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka