maj-dam 02.06.10, 13:35 w nastepna sobote idziemy na urodziny, a ze mamy 3 dzieci to naprawde zadko wychodzimy, myslicie ze moge sie czegokolwiek napic, slyszalyscie o piwie lech lite, a co z wodka z cola light?:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
fiolek76 Re: alkohol... 02.06.10, 13:48 Powiem tylko tyle, że Dukan zabrania alkoholu!!! A ty z tą informacją zrobisz co chcesz. :) PS. Jakiś czas temu, na rodzinnym grillu wypiłam 2 piwa. Na drugi dzień przybyło 0,7 kg, trzy dni wracałam do wagi z przed piw. Czy warto? Niewiem, może czasem trzeba. Link Zgłoś
em_em71 Re: alkohol... 02.06.10, 15:26 zabroniony, ale... jak miałam problemy z trawieniem, do poduszki lampka czerwonego wina i wszystko rano było jak należy :) polecam wino, albo wódkę lub whisky z colą/pepsi light, zdecydowanie odradzam piwo - jeśli ktoś już musi :) Link Zgłoś
aga_piet Re: alkohol... 02.06.10, 16:13 Ekhem, ekhem... z punktu widzenia kaloryczno-dietetycznego to najmniej zabójcze jest wino wytrawne ;) Kumpela na dukanie (jest już na III fazie) od początku robiła sobie "prawiedunaknowskie" driny czyli wódka z colą light. Jeśli dodać do tego lód (też dukanowski) wychodzi na to że tylko 1/3 drinka jest bee ;) O ile na wino patrzę z przymrużeniem oka, to piwo wydaje mi się zabójcze. Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: alkohol... 02.06.10, 16:20 ja pijam po parę drinków tak co trzy tygodnie powiedzmy. Schudłam 15,5 kg w trochę ponad 4 miesiące. Jeśli nie jadłam do tego na imprezie zabronionych rzeczy, to waga właściwie się nie ruszała. Ale oczywiście może byc różnie. Ja przy trójce dzieci to bym się nie zastanawiała:)) tylko poluzowała na jeden wieczór:) Dieta dla Ciebie a nie Ty dla diety:)) Link Zgłoś
annomania Re: alkohol... 02.06.10, 18:50 Śmiało możesz poluzować.Mi 3 razy zdarzyło się pić wódkę słodką(a nie były to dwa kieliszki)i popijać colą zero.Nic mi nie przybyło.Pozdrawiam Link Zgłoś