anaanek 23.06.10, 19:07 Mam nadzieje że ktos mi dokładnie powie ile ma trwac fazaI (10dni) i ile faza II (jak to jest z ta naprzemiennością) czy w fazie I moge pić mleko? Link Zgłoś Obserwuj wątek
kk345 Re: Fazy po ile dni 23.06.10, 19:10 Nie zaczynaj diety, jeśli nie zadałaś sobie trudu przeczytania książki i nawet nie zerknęłaś na zasady diety, zalinkowane w nagłówku forum. Tylko sobie zaszkodzisz- bardzo o to łatwo. Notabene, pierwszy niebieski link w nagłówku to test Dukana, który powiedziałby Ci ile mają trwać u Ciebie poszczególne fazy. Link Zgłoś
dorota-on-line Re: Fazy po ile dni 23.06.10, 20:16 no dokładnie.jak mozna zacząć diete nie znająć podstawowych wiadomości. ale jeśli chodzi o fazę I to zrób test lub zalezne to jest ile chcesz stracić-10kg i więcej to 10 dni fazy.jesli mniej kilo to mniej dni.potem zaczynasz II fazę juz od proteinowych dni.sama wybierasz jaki rytm jest dla ciebie dobry.ta faza trwa do czasu osiągnięcia wagi jaką sobie wybrałaś. a III faza trwa 10 dni na kazdy stracony kilogram np, przy straconych 15 kilo to 150 dni Link Zgłoś
toxicity1 Re: Dorotko... 23.06.10, 20:35 Kurcze, w mojej książce stoi jak byk: chcesz stracić do 5kg - 1 dzień I fazy do 10kg - 3 dni od 10 do 20kg - 5 dni ponad 20kg - do 7 dni, a nawet do 10. Hmmm... Link Zgłoś
niespiacamysza Re: Fazy po ile dni 23.06.10, 20:23 Mleko jest dozwolone ale tyle beztluszczowe lub (wszystko jest wyjasnione na opisie diety) takie ktore ma mniej tluszczu niz 4 gramy na 100g produktu (czyli 4%). Z tym, ze ja od czasu do czasu pije mleko 0,5 jest tez ono ujetne na angielskiej stronie Dukana jako dozwolone, z tym, ze nie mozna pic go duzo :) Link Zgłoś